Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 912
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Благпдаря за поздравите момичета, много целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Тея дни нямам много време да пиша, ама чета редовно и скоро ще се включа по-активно.
И малка почерпка от мен, макар че предпочитам да можех да ви събера и почерпя качествено.

# 121
ЧРД на всички който са имали тези дни.Не съм влизала отдавна.Самуил му излязоха едни пъпки после станаха като стреснушки.оказа се ,че е стафилококова инфекция Cryи сега се мажем с антибиотик дано да минат.после ще пиша пак.

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧЕРИ   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НА РАДОСТ   bouquet

Илиянка, много ви е сладко кръщелничето,пупупуп  да е жво и здраво
Ескарина, важното е че си нямала важни документи в портмонето Hug
Катрин , много е сладък Вики!
Ани, много е палав  Влади! Само те заключва  Laughing, развеселих се с твоя пост
Краси,весело изкарване на свадбата, ще чакаме снимки да гледаме, целувки за Ани
Люси, успех с първия работен ден Hug
mutra ,много неприятно , дано бързо да отшумят тези пъпчици,  Praynig как е хванахте тази стафилококова инфекция, Бързо оздравяване на Сами Hug

Ние сме добре ,вчера постригахме Мити,вече няма къдрици Sad, но пък си прилича на момченце, а не на момиче както го бъркаха.Днес със свеки го водихме на УНГ,тъй като постояно пръсчетата  му бяха в ушичките и като исках аз да го пипна не даваше,бях се попритеснила, но резуслтата беше ОК, доцента прегледа и 2 ушишки ,нослето и гърлото и ми вика "Маме ей така да ти е болно детето още 100 години   Shocked, всичко е наред няма място за притеснение. После се прибрахме, взехме кухнята ,обядва и изчезнаха с баба му на разходка и след това в тях и аз съм си самичка в къщи, чистих,прах, готвих и сега се чудя кво да правя.
Мити постриган ,преди баня http://vaniakoleva.multiply.com/photos/album/3/3

# 123
Честит Рожден Ден, Чери Спа! Най-добри и сърдечни пожелания от нас!  Hug

Катрин много е порастнал Вики и голям сладурин!  Hug Подкрепям съвета с таткото - нашият също успява лесно да приспи малкия, но само когато аз не съм в полезрението му.

Люска успех ти пожелавам на работата!
 Hug

Мутра стискам палци бързо да се оправите!  Hug

# 124
  • Варна
Тъй като най-вероятно няма да мога да се включа през уикенда, искам да пожелая на Люси успешно завръщане на фронта, по-малко тревоги и повече успехи! И да намираш по 5 минути за нас Simple Smile  Hug

# 125
Чери Спа, честит рожден ден! Желая ти здраве и добър късмет, много любов и радост с любимите хора!  Hug  bouquet  Hug

Обадиха ми се от банката, че вече са ми отблокирали парите. Станало е преди 3 години и причината е в грешка на банкомат. Така че, момичета, проверявайте си редовно салдото! Аз нямам никакви 'уговорки' с банката за теглене на сума на каса, а тъй като става дума за ОББ не съм пазарувала и онлайн с нея. Благодаря ви на всички за милите думи и съвети  Hug Hug Hug Вече дори се радвам, че съм си изгубила портфейла  Mr. Green

Ани, приятно изкраване на село и предполагам, че ще бъдеш редовна оттам Wink

Брейви, много кофти са те сюрпризирали. Много е тъпо, когато правят подобни изпълнения. Като има ремонт, децата трябва да се прехвърлят на друго място! Ми нали затова са там, защото няма кой да ги гледа. Абе изобщо, поредната БГ простотия. Дано да намерите лек вариант за справяне със ситуацията и да не се отрази на твоите професионални планове  Praynig Hug А ти щеше да пращаш снимки и клипче със сладкото пакостливо сестриче на Деси, ама още не си качила нищо и ще ти дърпам ушите!  Mr. Green

Люси, пожелавам ти леко и неусетно да се влееш отново в редиците на трудещите се и с лекота да навлезеш в мат'ряла, с който трябва да наваксаш  Peace

Катрин, много ти хубаво момчето и много му ходи дългата коса.  Heart Eyes Радвам се, че се разписа и се надявам да продължиш в тоя дух и занапред  Hug Успех с отбиването, мамите са ти дали добри съвети  Peace

мутра, дано мине бързо инфекцията и да нямате такива проблеми повече!  Praynig

Ваня, Мити е бонбон и половина - много ми се иска да го нагушкам  Flutter Hug

Краси, приятно изкраване и от мен  Grinning Ама много сватби на Св. Влас при вас, явно е много култово място Wink

Мунка, нищо не пишеш как сте вие... Очакваме по-подробно инфо  Grinning

Аз от утре съм с гости за три дни и нямам търпение вече да дойдат, че не сме се виждали много отдавна  Party

# 126
Здравейте момичета, Hug  Hug  Hug
Влизам да Ви се похваля че днес се запознахме с Ади, Илиянка и малката сладка Криси,която много раздаваше целувки за разлика от моят срамежливко Мити.
Страхотни  сте момичета    bouquet , много се радвам че се запознахме на живо . Пригръщам Ви , целувки за Криси и Яна от Мити Heart Eyes Hug

Еск, весело празнуване  с гостите Hug,

Приятен  и спокоен уикенд Hug Hug Hug

# 127
Хайде и аз да се похваля от страхотната срещичка, малчовците поиграха, а ние се видяхме почти на спокойствие  Wink
Следващия път дано сме в по-голям състав  Hug
Големи сладурки са Ади и Ваня, ще се радвам да се виждаме и по-често  Heart Eyes
Малко снимки от мен тук

# 128
  • Бургас
Привет,
Ески, забавлявай се страхотно с гостите, ще чакаме после да разказваш.
Аз съм с ужасни болки в ушите от сутринта. Просто ще се побъркам и набързо почнах антибиотик. Дано се опрява, че от началото на годината вече 3 път ме болят тия уши. До преди половин час правих шницели от тиквички и картофи. Голямо пръскане беше. Сега ще ходя да чистя печката. Но иначе е невероятно вкусно.
Хайде лека

# 129
  • гр.Варна
Здравейте момичета! Hug

Полюляхме се тази вечер и във Варна. #Crazy Как сте в Русе и Хасково? Ески, Насе, казват ,че при вас по-силно се е усетило. Аз съм сама с децата и здраво се уплаших, че сме и на осмия етаж. Sick Сега майка ми през час ми звъни да пита как сме. ooooh!

Благодаря на всички за пожеланията! Hug Hug Hug Само да са ми здрави децата , пък другото-лесна работа. Peace

Мутричка, лоша работа при вас.  Sad Sad Sad Дано бързо отмине всичко и скоро Сами да си е добре. Praynig Praynig Praynig
Лекси, стискам палци повече да нямаш проблеми с ушите. Praynig И като казваш какви вкусотии готвиш, поне пусни рецепта, снимки. Ааааааааа, може ли такова нещо? Laughing Laughing Laughing Ами то наистина си звучи вкусно.  chef
Ваня, Мити наистина е бонбон! Hug А снимките от пловдивската среща са прекрасни! Hug
Ески, весело изкарване с гостите! Peace

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 130
Ваня-на Мити много му отива прическата!И браво за срещичката!!!

Аз не го усетих земетресението,то май тук не се е усетила?Едки-как беше при вас?

Аз днес все едно съм на работа,че имам среща със шефовете.

Поне Косе е послушен и си спи детето,само дето вечер по 10 пъти се реди на масатат да яде различни неща.Ама е добро детето.

Лекси-дано ти мине бързо,болката в ушите е много неприятна Sick

# 131
  • морето и сините вълни :)
Здравейте,и аз се постреснах  с тва земетресение.Даже като си лягах нагласих една чанта с дрехи за Влади ако се наложи по нощите да бягаме.Много ме е шубе от такива неща.Направо  щеше да ми хвръкне сърцето #Crazy #Crazy #Crazy

# 132
  • София
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала на патерица!   bouquet

Да се запиша с новини - на нас още не ни е пораснала косичката даже се разширява и се притеснявам. Да видим какво ще се окаже в бъдеще. Още се моля да се оправи бързо от само себе си. Сега му даваме Цигапан витамини и минерали за имунната система, но не се вижда подобрение.

За земетресението - мен ме е ужасно страх, когато беше това в София. В нас седя 10 дена една чанта с багаж за Едуард. Много нощи след това се будех мислейки, че има земетресение. Много е гадно... Дай боже да не се случва...

# 133
Къде сте мацки Hug Hug Hug
Как сте днес,дано няма нищо сериозно след земетресението .Момичета пишете
Люси ами то си е за притеснение мила ,как няма да звъни жената, дано да няма повече. Praynig, да нагушкаш и на целуваш Мимо и Валя от нас Hug
Лекси,много неприятно това с ушите, бързо да минава и да не те болят повече, как е Алекс,, искам и аз рецептата за тези шницели,пиши на ЛС Hug
Ками,благодаря. Браво на Косе че слушка и си похапва добре, само така Hug
ЛилиHug несе отчайвай така миличка, ще има подобрение,как няма да има, стискаме палци всичко да е наред с Еди Praynig Praynig Praynig
mutra, как е Сами Hug
Прегръщам ви всички

# 134
Аз да се запиша преди да сте изписали темата  Sunglasses Не ми остава много време да чета, но видях, че има и наскоро е имало рожденички. Бъдете здрави и много щастливи, момичета  Peace
Ваня, Мити е страхотен с новата прическа - поне него го видях Simple Smile Други снимки не съм гледала за сега

Ние скитаме насам натам, а като не скитаме комп-а е превзет от дреболина да гледа Али, Коко и Пате, а в краен случай Кате, та няма начин да се вредя освен по нощите, а тогава не стига много времето за всичко. Дребната говори все повече. След чудесното ходене на гърне сега вече като, че ли не й е толкова интересно  Tired Иначе казва ака като и се пишка или ака и я нося, което за момента ме устройва Simple Smile
Пожелавам на всички приятен ден и отивам да ъплоудна малко снимки докато имам достъп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт