.Тея дни нямам много време да пиша, ама чета редовно и скоро ще се включа по-активно.
И малка почерпка от мен, макар че предпочитам да можех да ви събера и почерпя качествено.

как е хванахте тази стафилококова инфекция, Бързо оздравяване на Сами 
, но пък си прилича на момченце, а не на момиче както го бъркаха.Днес със свеки го водихме на УНГ,тъй като постояно пръсчетата му бяха в ушичките и като исках аз да го пипна не даваше,бях се попритеснила, но резуслтата беше ОК, доцента прегледа и 2 ушишки ,нослето и гърлото и ми вика "Маме ей така да ти е болно детето още 100 години 
Подкрепям съвета с таткото - нашият също успява лесно да приспи малкия, но само когато аз не съм в полезрението му.

Вече дори се радвам, че съм си изгубила портфейла
А ти щеше да пращаш снимки и клипче със сладкото пакостливо сестриче на Деси, ама още не си качила нищо и ще ти дърпам ушите!
Радвам се, че се разписа и се надявам да продължиш в тоя дух и занапред
Успех с отбиването, мамите са ти дали добри съвети 

Ама много сватби на Св. Влас при вас, явно е много култово място 

, много се радвам че се запознахме на живо . Пригръщам Ви , целувки за Криси и Яна от Мити

,

Как сте в Русе и Хасково? Ески, Насе, казват ,че при вас по-силно се е усетило. Аз съм сама с децата и здраво се уплаших, че сме и на осмия етаж.
Сега майка ми през час ми звъни да пита как сме. 
Само да са ми здрави децата , пък другото-лесна работа. 
Дано бързо отмине всичко и скоро Сами да си е добре.

И като казваш какви вкусотии готвиш, поне пусни рецепта, снимки. Ааааааааа, може ли такова нещо? 
А снимките от пловдивската среща са прекрасни! 

, да нагушкаш и на целуваш Мимо и Валя от нас 

несе отчайвай така миличка, ще има подобрение,как няма да има, стискаме палци всичко да е наред с Еди

Не ми остава много време да чета, но видях, че има и наскоро е имало рожденички. Бъдете здрави и много щастливи, момичета 
Други снимки не съм гледала за сега
Иначе казва ака като и се пишка или ака и я нося, което за момента ме устройва 
Препоръчани теми