''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 974
  • 348
  •   1
Отговори
# 240
Аз в момента искам Pour Elle и Black Orchid и  Fracas само.
За този ли говориш?  http://www.fragrantica.com/perfume/Robert-Piguet/Fracas-2299.html
Къде си имала възможността да го тестваш?

# 241
Искам малко инфо за Siver RainКое го прави толкова скъп?

# 242
Аз не мога да разбера, имала съм го, нямам намерение да го купувам отново, даже накрая го дадох на майка ми да го доизпръска, но има жени, които много го харесват. Дано те се включат и кажат.

# 243
Амааааа за такива работи не питайте, че става страшно при мен   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  . Наистина казвам страшно, щото каквото харесах напоследък го ИСКАМ и то без уговорки, без значение кога ще стане.  Това са  : Black Orchid  Tom Ford    , Alien  Thierry Mugler   , Insolence  Guerlain    , Coco Mademoiselle      Chanel, Violettes de Toulouse Eau de Parfum     Parfums Berdoues   , не че нямам и други, но за първо време са това.  Аз си знам, че рано или късно ще ги имам, дори да е въпрос на повечеееее време, карай.  Абе има и едни "отрови" на Диор, кото ме тормозят, ама за сега ги пропускам покрай мен   Heart Eyes  . обаче, до колкото се познавам, може ида не е за дълго- .

Ехеее, ама и ти хич не знаеш какво да искаш. Simple Smile Аз напоследък все си мисля за тази Цветна бомба, бая парички е, незнам дали да ги прежаля. Вече имам толкова много парфюми, че не мога да им намеря място.

# 244
  • София
Аз не мога да разбера, имала съм го, нямам намерение да го купувам отново, даже накрая го дадох на майка ми да го доизпръска, но има жени, които много го харесват. Дано те се включат и кажат.

По принцип Прери са скъпа марка. Просто такъв им е ценовия клас.
Нали трябва да има хора, които ще си купят нещо скъпо, само защото е скъпо.

# 245
Stanimira 10Х!Може би си върви с марката La Prairie е супер скъпа марка по принцип.Доста суперлативи по световните форуми за него.Признавам си не съм го тествала.но любопитството ми е голямо.

# 246
Ха,Дилянка,писали сме едновременно Hugвиж какви красотки

# 247
Stanimira 10Х!Може би си върви с марката La Prairie е супер скъпа марка по принцип.Доста суперлативи по световните форуми за него.Признавам си не съм го тествала.но любопитството ми е голямо.

Скъпи са, да, кремовете им са с униклани цени, може би затова и парфюмът не отстъпва.

# 248
Поръчах си това на сляпо,за да мирясам поне за малко:)Дано този опит е успешен- за лятото:)Добри отзиви имаше,ще пиша как е ,като пристигне след 10 дни надявам се Mr. Green
http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … full%2f60384W.jpg

# 249
Silver Rain ми харесва, но не чак толкова за да дам 200лв (поне си спомням, че вървеше цената на там)  ooooh!
Скъп е заради самата марка предполагам. Те имат кремове по 1000-рки  Crazy

# 250
момичета, този Зен на Шисейдо от къде може да се купи?Никъде го няма. Стана ми интересно какво представлява,тъй като мъжкия е нещо уникално,длаи  и Зен е такъв Party

# 251
момичета, този Зен на Шисейдо от къде може да се купи?Никъде го няма.
Има го в гет.
http://get.bg/catalog/index.php?cPath=3_422_421&sort=&filter_id=814

# 252

мерси,отивам да гледам Hug

# 253
РЕ видях го в БЗ и мисля да е един от следващите за тест.
Жаки,мерси!Ще го тествам,от любопитство най-вече.Знам,че е мания на всички фолк-звезди този Сребърен Дъжд,а преди беше Angel.

# 254
Здравейте момичета, аз дълго отсъствах, но се завръщам в редиците ви. )))

За това време се сдобих с СН на Каролина Ерера. ))
А днес пробвах Flora на Гучи. )) Не е лош, в първият момент страшно ми напомни на някакъв парфюм от преди доста време, но не успях да се сетя на кой. )) За лятото става, но предимно вечер според мен. ))

Общи условия

Активация на акаунт