Отговори
# 45
4есит великден.нека бъдете здрви и господ да ви закриля.

аз пекох козунак ама не става за нищо.сега да видим как ще се справя с агнето.желая весел празник на всички.

# 46
Воистина Воскресе!

Честито Възкресение Христово!

Мили майчета, нека има много здраве, щастие и весел глъч в домовете ни!
Нека бъдем през цялата година смирени и добри едни към други, както в този светъл ден!

Ето я и нашата борба у дома: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366664&pid=11685749

# 47
  • София
Воистина Воскресе! Да се разпиша, че сигурно чак довечера ще се пласирам пак на компа. Къщата вече ухае на агнешко печено Heart Eyes, имам да приготвя още едно предястие и по обяд стягаме дисагите и отиваме в сестра ми. Василия вече омлати и тя 3 яйца  Laughing и с голям апетит си хапна попарка от млекце с козунак.

Роси, много мила семейна картинка сте  Heart Eyes Банани с пижами  Joy

Марианче, Дара будна ли стоя снощи по време на службата? Ама и вие какво бойно кръщение сте й направили  Laughing

Пожелавам ви прекрасен ден и много усмивки около празничната трапеза с любимите хора до вас! Hug

# 48
                                        ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

В деня на опрощение,смирение и надежда ви желая здраве и късмет за вас и вашите близки!

Да са ви топли и вкусни козунаците,сладки курабийките,шарени яйцата,здрави и борбени като Великденски червени борци дечицата ви!

# 49
  • София
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Пожелавам на всички здраве и много любов!

Чукнахме вече по едно яйце, а малкия избра бияча. Боядиса си устата в лилаво, защото го опита преди да удари ... Joy Възстановихме нормалния цвят на кожата и продължаваме смело напред.

Приятен и щастлив празничен ден на всички!  bouquet

# 50
Христос Воскресе мили момичета! Желая ви здраве и дълъг и щастлив живот!
Пак тренирам - спорта ми се отразява добре. Почнах да смучкам и валидолче... няма да лъжа,че съм добре,щото не съм,ама ще се боря де - винаги съм имала претенциите да съм силна личност - време е наистина да го докажа!

Дес - и в нашия квартал (направо маааала Simple Smile  ) гърми музикта вече 24часа - направо не е истина....
За играчките ... към момента не разрешавам на Ная да дърпа чужди играчки. Най много ако и го подадат директно в рацете да я поощря да вземе.Иначе и обяснявам на уше разни неща от сорта,че сега трябва да се радваме на птичките и тревичките,понеже вкъщи такива няма за разлика от играчките. Тя уж ме разбира... ако не ме разбере винаги я разконцентрирам с нещо. А нейните играчки ги даваме на всички. Не знам дали я уча грешно,но ми харесва това,че не ми прави сцени на улицата...и като се поддава се възползвам,че кой знае утре какво ще и хрумне. Реве ми само като минем покрай люлка и не я сложа да се люляме.

И аз правя козунаци .... ама в уреда за хляб. Ще нося на свеки...да не ме издавате.

Цеце,ако имаш време пиши ми на ЛС какво да правя днес? На гробища не мога да ида.... освен на църква какво друго да направя?

# 51
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Здраве,  благоденствие и късмет!  Hug

# 52
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!

# 53
  • от Луната

# 54
Честито Възкресение Христово! Желая на всички ви много здраве,уют,душевно спокойствие и топлина!

# 55
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!НЕКА СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК НИ НАПРАВИ ПО-ДОБРИ И ПО-УСМИХНАТИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! easter Hug

Симона не възприе идеята да си чукаме яйцата и реши, че е по-добре да вземе 2 и да ги чука едно в друго. Laughing После с кеф си хапна яйчице и сиренце, но вие така и не ми казахте до кога смятате да давате от боядисаните яйца на децата? newsm78

Усмихнат ден!  bouquet

# 56
Zdraveite Grinning Kazvam se iliana i jiveia vremenno v Garcia.I az si imam noemvriiska kukla rodena na 26.11.2007g.Kazva se Ivaila.Rodi se 3.160kg. 51 sm. Heart Eyes

# 57
Zdraveite Grinning Kazvam se iliana i jiveia vremenno v Garcia.I az si imam noemvriiska kukla rodena na 26.11.2007g.Kazva se Ivaila.Rodi se 3.160kg. 51 sm. Heart Eyes
Добре дошла при нас,поздрави и целувки и на Ивайла   bouquet

# 58
  • София
Христос Воскресе!
Ето и моите яйца и козунаци http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366888 паролата я знаете  Simple Smile

# 59
  • Варна
Христос Возкресе! Желаем ви здраве и благоденствие!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11694608

Общи условия

Активация на акаунт