Отговори
# 285
ПростоАз, честит рожден ден! Hug Нека усмвиката бъде често на лицето ти! Бъди здрава!

Креми, спомних си като бременеехме тука във форума и си бяхме забранили да се споменава този плод с "ч " Mr. Green, защото половината бяхме полуприпаднали за него. И си спомням, че като се появиха първите ошмулени ч на пазара, на невероятна цена, мъжа ми купи една кофичка, че примирах. Laughing Млъквааам. Радвам се за хубавите новини за бебчо. Hug

Дианче, това е.....толкова гадно и ужасно....Публична екзекуция, изтезания и разкъсване за тези гадове! #Cussing out

Бакси, какви кръгове, какви черти я патят ващта докторица. Laughing Симона драска безразборно по тетрадката си, но е далче от кръга.  Wink

Лилчо, ама напоследък моята дунда е станала е много дашна. Mr. Green Явно се примири с тия нахалитети около нея. Laughing Като й го дръпнат от ръката и тя пуска. Само Нене е абсолютно забранен за пипане от чужди хора. Naughty Laughing

Ние следобед сме на детски рожден ден. Айде после ще пиша пак.  bouquet

# 286
[ засега термина ми е 12.11.2009  Peace
ихххххуууу Кремииии и аз бях с този термин през 2007-ама, че далечно ми се струва...

# 287
ПростоАз, честит рожден ден на патерица! И честит рожден ден на Тиха вода! Желая ви здраве и късмет!

Толкова ми се спи, че почвам да се съмнявам в противозачатъчните, дето ги пия. Не е нормално да си легна в десет, да стана в осем и в четири следобед едва да си държа очите отворени  Tired

# 288
  • София
ПростоАз, честит рожден ден!
Бъди здрава и усмихната и радвай хората около теб!
Бъди си страхотна!
Hug

Креми, целувки и на 6 см-то човече, брей как минава времето, то си порасна  Laughing

Дианка, няма да коментирам даже, толкова се отвращавам, че не мога да повярвам, че има хора, които дори го правят  Twisted Evil Twisted Evil.Милите ни деца, да ги пази Бог, че има такива страхотии  Heart Eyes

Мими, ти си една от големите причини съвсем да ми се доидва на 10-ти, толкова ми е домъчнало за теб  Hug.Я дай снимки да видим колко са големи тия бузи  Laughing

Арабелка, невероятно завръщане  Hug.Мерси за вълшебните целувки, почти му мина на Али, довечера ще го водим на преглед  Wink

Жу, почивай, почивай, ако ти хареса много, ще кажеш, че почивката се удължава с месец  Mr. Green /или два, колкото си искаш/

Дес, супер снимчици и дечица  Heart EyesА ти само снимаше ли  newsm78

Тотонто, ама много си ми усмихната  Hug, лекувай се бързо, наздраве и на теб  Laughing

Юлче
, не изчисти ли къщата, я се включи както си знаеш  Laughing.Аааа, съмнителни са хапчетата значи  Joy Joy, да стискаме ли палци  Laughing

# 289
Честит Рожден ден, Просто Аз /на патерици/ и Тиха Вода!
Желая ви много здраве и щастливи мигове!

Здравейте отново!

Мъжо отиде да пръска онези дръвчета, които започват с буквичката "ч"  Mr. Green Аз се прибрах уж да чистя, ама акъла ми все при вас, та да драсна пак  Mr. Green

Креми, аууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Датата, на която се роди Лили  Heart Eyes Страшно се радвам, че всичко е наред с бебо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes То, май всички се досещаме какъв е предполагаемият пол  Mr. Green А дано!!!  Hug

Тотонто, бързо оздравяване  Hug и весело прекарване в Родопите  Heart Eyes

Маруска, надявам се, че няма да излезне нещо сериозно твоето главоболие  Hug Може би си се преуморила  Rolling Eyes

Просто Аз, дано да е лекарска грешка  Praynig Пиши след прегледа  Hug

Бакши, дано Ачето бързо се оправи  Hug Аз не съм наясно с имуностимулаторите , но вярвам, че е за добро Peace

Жу, как нова, бе, аз стара си нямам  Mr. Green
Много целувки на сладкия Стефан  Heart Eyes

Юле, такова ще да е май моето, защото от години си го имам като се преуморя  Confused Само дето до миналата година не се бе качвало чак до горе  Confused Спомням си още като дете, кажи-речи, все бях със стегната китка . Както и да е, де. Благодаря   bouquet

Таш,
Али сам като се самоопредели, ще си намери кумир, на който да подражава и това в никакъв случай няма да си ти  Joy Природата си знае работата, така че няма нужда да се притесняваш  Hug

Деска, все забравям да ти кажа хич да не се притесняваш да споделяш негативните си чувства относно невъзпитани майчета и деца, пък каквото и друго да било  Laughing Аз мисля, че това са си  естествени усещания и емоции, които изживяваме покрай развитието на децата си, а и на нашето израстване  Wink Животът ни търкаля и сякаш умишлено ни сблъсква с житейски трудности, за да се справяме с лекота занапред с изпречилите ни се проблеми и за да отстояваме гордо позициите си на майки .Аз пък не понасям майки, които разрешават на децата си да се хранят пред други деца, както и на нагли деца, които се фукат с това, което ядат пред другарчетата си  Close Може и аз да греша, но ако не мога да осигуря храна за всички деца, или прибирам своето, за да си изяде там каквото трябва или и то няма да яде  Naughty Онзи ден ми стана много мъчно, а майка ми дори се разплака, когато , шпионирайки Ицко, разбрах, че ще ходи с другите дечица от махалата до магазина, за да си купят сладолед, а той понеже е болен , а и по принцип не му разрешавам често сладолед, въобще не дойде да ни попита дали може и той да си купи  Confused Извиках го, понеже видях тъгата в очите му и го попитах къде и защо ще ходи. Той мрънка , мрънка и накрая каза, че не ме е питал дали може да си купи сладолед, защото знаел , че няма да му разреша. Но такава болка имаше в очите му, че не мога да ти опиша. Както и да е. Мисълта ми беше за начинът , по който една възрастна жена даде гласно пари на другите две дечица да си купят сладолед, а моето кучета го яли  Cry Не знам с каква подбуда го направи, но ми стана изключително неприятно. Не за парите, разбира се  Wink Така че когато имаш нужда да напишеш нещо, пиши  Hug Винаги ще се намери кой да те разбере, а и винаги ще си полезна на друг  Wink

Дианче, нямам думи да опиша това , което чувствам  Tired  Twisted Evil
Ти все пак попиши малко  Hug Как са дечицата  Heart Eyes

Катюшче, вие идвахте ли вече насам  Rolling Eyes
Ние опрашвахме доматите с бомбуси - големи сладури  Heart Eyes

Арабелче, всъщност забравих да ти кажа най-важното и водещо според мен  Laughing Аз винаги се водя по вкуса на плода  Peace Ако е орасъл, както трябва и е сочен и вкусен, значи е избил всички гадости от себе си, както и  има доста по-малко такива в него  Peace Но, ако е орасъл, т.е има хубава завършена форма, а в същото време няма кой знае какви вкусови качества, значи е пресилен с препарати  Confused А за пръскането всъщност не трябва толкова да се притесняваш. Както Катюшка е писала, всички препарати имат карантинен период, който в повечето случаи е 1 седмица, а и се извърлят с растежа на растението  Peace Пък и повечето растения се пръскат докато са в период на литораст, не на плододаване  Laughing Много малко плодове се пръскат системно. Един от тях е динята  Whistling Нали ти бях разказала за Матона , с който Сашо напръска тревата в оранжерията  ooooh! Аз прекарах доста време след това в нея бременна, но се усетих доста късно, че всъщност това може да навреди на бебето, т.е Лили. Не забравих да попитам обаче професора, който ни даде антидота, дали може да се е повредил нещо плода  Confused Той ме увери, че няма абсолютно никаква такава вероятност, а сигурно си спомняш , че ти казах, че Матонът е биологично оръжие  Wink Е, слава Богу, Лили ми е живичка и здравичка  Heart Eyes Така, че давай и яж спокойно екологичните плодове и зеленчуци от свекъра  Hug

Мале, отнесох се  ooooh! Лили сега ще се събуди, а аз не съм стигнала до никъде  Crazy

Хубав ден!

# 290
  • София
Леле, Роси, голяма съм шматка  ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Въпрос: Колко разсеяни можете да бъдете - в примери  Mr. Green

Аз да си кажа, че забравям да ям...сещам се вечерта чак, че нищо не съм хапнала и съм способна да изям някой в момента, в който се сетя.
Забравям и кое къде съм оставила, но то това май е нормално  Mr. Green
Обаче да ви кажа свеки забравила количката с мъжО като бебе, прибрала се и - къде ли пък е това бебе  newsm78 Полицаите го намерили и го прибрали в районното. Тя като се усетила тръгнала да го търси и като не го открила отишла в полицията и познайте кой реве там - нейн Коце - дано не я докарам до там  ooooh!

Слизам да пия една бира на двора, че нещо не съм в час  Crazy

# 291
Просто Аз ,честит рожден ден!
[/size]

Креми много  Hug на тумбачето.

И аз да се изкашлям като еколог ThinkingМоля не бъркайте екологично чистите продукти с ненаторявани такива.Разликата е голяма.При екологично чистите продукти има ред изисквания:почвата да не е била наторявана еди-си-колко години назад,не се използват абсолютно никакви препарати,дори и за предпазване от вредители,разрешава се употребата само на оборска тор и птичи тор и още много такива подобни.При екологично чистото месо нещата стоят по подобен начин :има една страница поне изисквания.

Пълна каша ми е в главата довечера ще пиша повече че и диването пак иска нещо от мен Rolling EyesТова го написах само защото до довечера юе забравя какво съм искала да ви пиша.

# 292
Привет, момичета! Grinning

Арабела, благодаря за разясненията и желанието за помощ за ДК.  Hug Валенсия ми писа за тази кухня. Ако трябва бележка от личен лекар, ще я закъсаме. Малко ще е сложна работата май. По принцип Рони има право на безплатно здравеопазване в БГ, тъй като има българско гражданство, следователно има право и на ДК. Обаче да му избирам ли лекар не знам. Валенсия ми писа, че от частните кухни може да се вземе храна за ден-два и да се види дали му харесва и май натам ще се насочим. Вие ползвали ли сте някои?

ПростоАз, честит рожден ден! bouquet  Дано да са ти сбъркали диагнозата.
А от свещенник до свещенник има голяма разлика. Аз лично съм дълбоко разочарована от църквата като институция заради разговорите и познанствата си с монаси и свещенници - някои даже и Библията сякаш не са чели. Показвам цитат черно на бяло и пак отричат и увъртат. Бог е навсякъде и нямаме нужда от посредник за да се доближим до него. Мисълта ти или Библията са достатъчно средство.

И аз май имам болест на машинописките. В наше време я наричат "болест на мишките".  Joy Дясната ми ръка отказва от време на време, особено след по-интензивна работа, защото при мен най-използваният аксесоар е мишката. От много пестене така и не съм си купила таблет. Като ме заболи повечко, ще преосмисля позицията си. Laughing

Много интересна еко-тема сте подхванали. И аз съм на здравословна вълна от известно време. Опитвам се да откажа храните с консерванти - разните му там кетчупи, майонези, сосове, сандвич-кремове, топени сирена и прочие боклуци. Трудно ми се отдава обаче, проблемни са ми най-вече майнонезата, чили-соса /табаското е безвредно Mr. Green/ и кока-колата.  Confused Но дерзая. Joy Толкова гадории се продават по супермаркетите, че чистотата на плодовете, зеленчуците и месото ми се вижда най-малкият проблем. Peace

Отивам да гладя, че Рони заспа много трудно и ми обърка целия ден. От 11 часа до сега се приспиваме, хем му се спи, хем не може. Confused

# 293
Къщата я изчистих още вчера сутринта. Днес подреждах,  невероятно е колко дрехи имат тези деца. И като ми потрябва нещо да им облека, няма  подходящо  Crazy
Палци няма смисъл да стискаш. Не съм пила ескапеле, на ежемесечни противозачатъчни съм, защото съм била имала кисти на яйчниците. Просто няма как да съм бременна, ами сигурно и мен ме настигна пролетната умора. И то как няма, при това прекрасно време навън  Crossing Arms Не е истина, края на април и да умирам от студ. Че то януари беше по-добре, имаше и повече слънце  Crossing Arms  Сега чакам Младен да се завърне и ще ходим до кварталния магазин за велосипеди, искаме да купим на Иво - време му е вече.

Роси, името на лекарството е Волтарен гел, някой писа след мен и ме подсети. Мама с това се мажеше. По принцип тендовагинита се усилва от бременностите, щото тогава съединителните тъкани омекват. И аз има, но е в много лека форма, не стига до лакътя и минава само като внимавам как работя на компютъра. Изглежда смешно отстрани, но помага - не се напряга ръката въобще.

Аз също мразя някой да дойде на пясъчника и да почне да вади зрънчовци, кифли, солети, сокове... И онези двамката като се вторачат с едни невинни физиономии и едни огромни очи, Иво мига с онези дълги мигли и се усмихва невинно, а Наньо сочи и вика "дайййй"....Еми мога ли да обясня на две малки деца, че това не е за тях и не, няма да им дам? Или пък като почнат да им дават в калните мръсни ръце солети - еми побеснявам, ако исках да ядат на пясъчника солети, лично щях да им овъргалям няколко в кучешки екскременти и да им връча  Crossing Arms Като им е дошло време за закуска на децата, да си ги заведат вкъщи и там да ги нахранят. Амаха-ха-ха  Crossing Arms А по въпроса за играчките - след като веднъж Младен се сопна много неподходящо на едно тригодишно (имаше за какво, ама то детето не е виновно, че майка му не му обръща грам внимание все пак), гледам да не изразявам мнение  Blush Иначе си живея в паралелна вселена и децата не са имали никога проблем с играчки, мога да излезна без нито една, както и да изнеса един кашон, винаги има с какво да играят и никой не се сърди. Тук хората са много мили и цивилизовани, даже прекалено изкъсо си надзирават децата според мен. Играчките понякога сме ги оставяли да седят в пясъчника, прибираме се за обяд, излизаме пак и чак вечерта ги прибираме. Дърпане на чужди неща не поощрявам, ама ако нещо интересно лежи на пясъка самотно, що да не го разгледат. Преди не бях така, но постепенно узрях до тази идея и вече не им вися на главите.

Креми, много се радвам ,че резултатите ти са наред. От това по-хубаво няма. Хайде сега и ти да си здрава и малката кака също  Laughing

Аз полека наваксвам с четене  Wink

Дидига, дано мъжът ти се възстанови бързо. Аз вече имам страхотна фобия, всеки път като се кача на колата се чувствам, все едно ми е за последно  Crazy
За натъртванията - кожата трябва да се омазнява добре (не помня цялото обяснение, но така кръвонасяданията, които са близо до кожата изчезват по-бързо), също така риванолът много помага.

Тотонто, като ти чета постинга, не мога да повярвам, че си толкова зле с пневмония. Толкова си жизнерадостна.

Жу няма да я закачам, тя си почива с биричка на двора  Sunglasses В това време обаче вино е по-подходящо  Mr. Green

Дианче, това е патологично. Не съм сигурна затвор или доживотна психиатрия е по-подходящо за такива хора. Направо ме е страх за децата ми, сега се опитвам да уча Иво, че само той, аз и татко му имаме право да го събличаме и пипаме, никой друг.

Медхен, аз и за по-големи глупости съм се скарвала с най-добри приятелки. ЛОшото е, че уж никой нище толкова драстично не е направил, а после никога отношенията не са същите. Опитвала съм се да си го обясня, отде избива толкова натрупвана омраза и най-вече защо, нали довчера сме били неразделни и сме мислили еднакво, ама ей не мога. Жени.

# 294
Просто Аз, честит рожден ден! Желая ти здраве и късмет! Дано имаш само положителни емоции от тук нататък  Hug

Тиха Вода, честито и на теб! Да си жива и здрава!

Чакай аз да видя кой посмя да се усъмни в моята непорочност  Crossing Arms Шегичка. Не съм бременна, пия си хапченцата всяка вечер  Mr. Green Да отгледаме това пък ще му мислим за второ  Peace

Днес тъкмо стана въпрос за почвите и водите в БГ. Подсетете ме на ПИЦАТА да ви разкажа  Sick

Креми, много се радвам за теб  Hug

Лилчо, аз всъщност вчера щях да ви подмина, но вие сте толкова нахални, че ме спряхте  Crossing Arms  Mr. Green  hahaha  Joy Да погалите коремчетата с Креми.

За Лена и чуждите играчки - ми към момента я оставям на самотек, тя отива и опитва да вземе нещо. Ако й го дадат го взима, ако й викнат или се дръпнат тя хваща пътя. Тя процедира по същия начин. Когато някой й дръпне нещо или го пуска или вика и не го дава. А понякога много държи да даде нещото на някое дете и го преследва докато детето не го вземе  Crazy
До сега не е яла нищо навън (освен пюре или манджа от бурканче). Най-демонстративно съм й изтръгвала от ръката храна, която някой непознат й е дал и съм я смачквала с крак.
Иначе е гадно как някои деца нон-стоп хапват по площадките. Но за сега рядко попадаме на такива места, защото нали ходи на ясла и остават само уикендите  Rolling Eyes

Тръгвам си, че Лена пак е болна  ooooh! Баща й за втори път я заразява  #2gunfire  #Cussing out Ще му откъсна глупавата глава  #2gunfire  Twisted Evil

# 295
Simple Smile ей мацки Simple Smile

Цеце аз сутринта започнах да си пиша поста рано, рано, тъкмо за добро утро си беше, ама докато го постна и то станало обед Simple Smile
Дианче - къде са ти новите очила душа? Хайде покажи ги, моля те ! Не ти ли мина вече.
Жу - ама свеки е голям образ бе , хаххах... Аз не се оплаквам с паметта си , поне за сега. Ай наздраве на двора Simple Smile их как звучи.
простро аз, Тиха вода - бъдете поздравени и от мен, честит ви празник.
Ели -   Hug
Роси - права си, има несъобразителни майки и тва си е.
Тототнто - с радост зървам псотовете ти с цветни мотиви, благодаря ти за ведрото настроение и лекота на писане, къде е Бояна в този ред на мисли >>>>?  Hug

С нетърпение чакам мъжо и да оставя детето и да си направя топла вана Simple Smile,  хайде май това е за сега, НИКОЙ не каза за тези фулмастри????? Гадни сте и тва е.  Shocked Twisted Evil

аЗ ИДВАМ НА 10-ТИ МАЙ., ще ям, пия и т.н.  hahaha

# 296
Гале, Цецето беше писала за тях - ама те навсякъде рисуват. Но се перат. Другото не помня. Ние имаме от обикновените, дето ни се трият, ни се перат.

# 297
Благодаря ви за пожеланията!
 Дидига - желая бързо оправяне на съпругът ти!Много е нелепо,но за жалост доста от доста пъти страдат и шофьори без вина. За това като вземеш книжка и казват,че с единият крак си в гроба с другия в затвора...то...по нашите пътища май наистина така стана.

Цеце,Роси и - бързо оправяе! И нека всички болни дечица - Бог им дава здраве!
За всичко еко,меко,чисто и т.н...направо не знам вече какво да кажа.Зная само,че имам чувтсвото,че се храним само с боклуци....уплаших се вече! Сокове не купувай,че не знаеш какви консерванти и захар има,сокове не прави,че не знаеш какви пестициди и ала бала имало в тях...това не яж,с онова не прекалявай...другото е може да се яде на гладно,третото на жадно Sad  направо тотално се сбърках.  Сега моря милото да ми осигури място дето да си гледам доматите и ркаставиците барем ... Айде,тая година позакъснях,ама от догодина ще наваксам.   Направих си разсад от чери домати (за проба) и сега имам 12 струка готови за градината... и за изложба  Embarassed
Иначе тотално вече не правя нищо доказано вредно... а за спорните неща както казах съм объркана.
Днес бях при страхотна лекарка! Прекрасна жена и ми се стори и добър специалист.Не са ми правили гастроентероскопия,понеже според нея нямало нужда. на 100% сигурна,че е язва на дванадесетопръстника,а тя пък на 100% е доброкачествена. В следствие на стреса е и от утре започвам мнгоо строга диета с някоко антибиотика , + блокери за стомашната киселина + пробиотици... в общи линии,ако съм прецизна и ако не съм някой МТотев би трябвало да се оправя до 2месеца.  Взех си направление и за еднокринолог... предложи ми жената и аз се възползвах

Иначе покрай мен - намерих си коте - чисто черно.  И понеже е негро го кръстихме Реджи Heart Eyes

Мими (маруся)  моля те не откачай!:) глава боли от напрежение и нерви! Никакви води нямаш  bouquet

# 298
Е, Лучка, много задълба в екологията  Laughing
Така е, изискванията, за да се нарече един продукт био са дълъг списък. /не че ги знам всички, не съм специалист в тази област/
Така че, за домашното производство, условно го наричаме "екологично чиста продукция". Има се предвид, че просто ги гледаш за себе си и поне умишлено не би използвал нещо, с което да навредиш на семейството си, за сметка на по-голям добив или по-добър външен вид.
А колко са наясно всички, какво точно е наистина екологично чисто производство е спорно.
Например, малко хора знаят, че използването на естествени торове, примерно, не гарантира, че продукта е без нитрати /напротив, ако превишиш количеството, дори може и да са повече/.
Канела, не съм ползвала, засега, услугите на никаква кухня. Не знам как е по частните.
Но, наистина, не е проблем да взема бележка от личната лекарка и да наппавим тази шашмалогия  Laughing, ако искаш да го запишеш на държавната и ако не важи някакво райониране.
Жу, сигурно ще претендирам за първото място по разсеяност. Толкова много примери имам, че чак не се сещам, в момента, какво да разкажа  Mr. Green
Най-пресен пример, от снощи - вкъщи боб се яде само, ако една нощ е накиснат в студена вода. На сутринта сменям първата вода, махам люспи  Crazy...абе луда работа, но някои хора били с чувствителен стомах  Mr. Green
И го готвя много рядко, не само заради хамалогията по приготвянето, ами най-вече, защото обикновено забравям да го накисна вечерта във вода.
И сега случката - за днес бях обещала боб. Легнах си вечерта, но по едно време ми просветна, че пак забравих упражнението с накисването. Станах, сложих го в тенджерата и прилежно си легнах отново. Ставам тази сутрин и какво да видя - забравила съм да напълня тенджерата с вода  ooooh! Просот съм го прехвърлила в нея, без да го накисна. И пак увиснахме  Mr. Green
Защо и аз никога не забравям да ям, обаче. Ех, как добре ще ми се отрази на фигурата  Mr. Green
Хайде, до по-късно, че ще се оправяме за сън.

# 299
Станах, сложих го в тенджерата и прилежно си легнах отново. Ставам тази сутрин и какво да видя - забравила съм да напълня тенджерата с вода .
hahaha

Общи условия

Активация на акаунт