Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 755
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
ползвала съм няколко парфюма на Ив Роше, някой са ми допадали, други - не, някой са били трайни, други - не. Последния който много ме омагьоса е Iris Noir, но пък за разлика от вас не ги намирам за евтини /така де, 70 лв за 50 мл Ив Роше хич не е "без пари"/

Евиденс е тук в момента на промоция -13 евро.
Ириса - 23 евро.

Това имах в предвид - че са много намалени,инак нормалните им цени излизат тук даже повече от 70 лева Peace

# 106
мими23   аз парфюмите на Yves Rocher  съм ги купувала от тук : http://donna.bg/index.php , но видях, че си в Холандия и май офертата не важи  Embarassed .

Ама аз така се отплеснах, че забравих да благодаря на densi  за прекрасната тема   bouquet . Не познавам ароматите на Dior и за това и не съм гласувала, но като чета от тук-от там , разни "отрови" са ми влезли в главата  Grinning , че да видим, до къде ще я докарам. Абе то ще се чуе ако има нещо  Joy .

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 23:53 от lina1313

# 107
     Честито    Възкресение    Христово

мими23 на мен доста ми харесват ароматите на Yves Rocher . Имам   Comme une Evidence . Страхотен, доста силен за мен аромат, макар, че го дават като свеж, изключително траен. В описанието му има теменужки /които аз не усещам/, роза, дива момина сълза, мускус и пачули. Изключително е траен и присъствен.
   Ode au Reve - Одата на мечтите за мен е доста нежен, топъл, романтичен аромат и в никакъв случай не бива да се подвежда човек от синьото, че е морски свеж.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Бамбук     много летен аромат, чист, все едно отпиваш глътки свежест през зноен летен ден.
   Yves Rocher Fraîcheur végétale  Зелен чай  също много свеж, на мен ми е абсолютно идентичен с Green Tea   на  Elizabeth Arden.

Между другото, сега като пишех се сетих за един парфюм, който съм ползвала преди около 15 год. може би и имам чувството, че беше също на Yves Rocher , но не съм сигурна, че и не помня как точно се пишеше. Беше нещо от сорта Cap Natur и шишенцето представляваше една топка.  Бяха различни цветове, аз съм имала жълтата. Многооо си го харесвах. Имам чувството, че това беше най-хубавата ванилия, която съм душила на парфюм. Към ден днешен спомена ми е за ванилия, но дали беше така........ Някой спомня ли си го и дали го е мяркал някъде?

Евиденс съм 100% сигурна че ще го харесам и купя.Има много хубави оферти и излиза направо без пари.
Бамбука и Зеления чай бяха на страхотна оферта но пишеше о'де колон и аз си помислих че ше е нещо като парфюмиран боди спрей и затова не поръчах и сега ме е яд като казваш че са трайни и хубави.На зеления чай имам душ-гел.

Yves Rocher Fraîcheur végétale  Зелен чай  го имам Simple Smile сестра ми ми го подари преди няколко месеца,
а за цветница ми подари Voile D'Ambre. Харесва ми, но не е много траен

# 108
мими23, Ириса е много хубав парфюм. Много траен и плътен. Аз бях тръгнала да го купувам на една голяма промоция, но нещо купих преди него и се разколебах, за да не трупам бройка. Отдели му специално внимание зя тестване, заслужава си.

Окей,мерси  bouquet

А познаваш ли и останалите от тази серия-жасмина,Амбъра,Розата... ?!
А Евиденс...май тук някой го споменаваше скоро,доколкото помня с добри отзиви...
Познавам всичките от серията. Много са добри и плътни и четирите. На мен лично не ми харесва Розата въобще, Жасмина е добър, Амбрата е страхотна, но много тежка и силна и Ириса определно ми е фаворит.
Наистина са скъпи и трудно продаваеми, защото са много силни и почти моно аромати с малко развитие, но много сериозна трайност и плътност. Това е най-скъпата парфюмна серия на Ив Роше и непрекъснато има промоции, намалени цени около 50 лв, сетове с подаръци.
Мен лично серията много ме изненада в положителна посока. Не очаквах толкова изчистени, елегантни и сериозни парфюми от Ив Роше. И шишетата и кутиите са направени със вкус. Заслужават си ако има изгодна оферта в момента, но само след предварителни сериозни проби на кожа.

# 109
мими23, Ириса е много хубав парфюм. Много траен и плътен. Аз бях тръгнала да го купувам на една голяма промоция, но нещо купих преди него и се разколебах, за да не трупам бройка. Отдели му специално внимание зя тестване, заслужава си.

Окей,мерси  bouquet

А познаваш ли и останалите от тази серия-жасмина,Амбъра,Розата... ?!
А Евиденс...май тук някой го споменаваше скоро,доколкото помня с добри отзиви...
Познавам всичките от серията. Много са добри и плътни и четирите. На мен лично не ми харесва Розата въобще, Жасмина е добър, Амбрата е страхотна, но много тежка и силна и Ириса определно ми е фаворит.
Наистина са скъпи и трудно продаваеми, защото са много силни и почти моно аромати с малко развитие, но много сериозна трайност и плътност. Това е най-скъпата парфюмна серия на Ив Роше и непрекъснато има промоции, намалени цени около 50 лв, сетове с подаръци.
Мен лично серията много ме изненада в положителна посока. Не очаквах толкова изчистени, елегантни и сериозни парфюми от Ив Роше. И шишетата и кутиите са направени със вкус. Заслужават си ако има изгодна оферта в момента, но само след предварителни сериозни проби на кожа.

Окей,слушам и изпълнявам Grinning
Значи добре че не поръчах на сляпо,първо ще тествам и ще чакам изгодна оферта Peace

# 110
ползвала съм няколко парфюма на Ив Роше, някой са ми допадали, други - не, някой са били трайни, други - не. Последния който много ме омагьоса е Iris Noir, но пък за разлика от вас не ги намирам за евтини /така де, 70 лв за 50 мл Ив Роше хич не е "без пари"/

Евиденс е тук в момента на промоция -13 евро.
Ириса - 23 евро.

Това имах в предвид - че са много намалени,инак нормалните им цени излизат тук даже повече от 70 лева Peace
Пробвх Iris-Noir минлата година и бях запленена от аромата-с тази мъжка нотка Heart Eyes,в последствие ме отказа цената и трайността на моята кожа беше минимална-1,2часа.
Съвсем скоро видях в парфюмерия и Евиденс-хареса ми и той,но за тази цена -70лв.се замислих newsm78

# 111

Карен, според мен Dolce Vita и Eau de Dolce Vita са два коренно различни аромата.

Благодаря , Пелагия,  но не разбрах дали са :
Dolce Vita edp и edt,  Eau de Dolce Vita
или
Dolce Vita  edt и Eau de Dolce Vita
До колкото съм запозната, Dolce vita се предлага само във вариант ЕДТ и чист парфюм, май няма ЕДП  newsm78. Ползвала съм само ЕДТ, но е един от най-трайните парфюми, които съм имала. Направо няма отмирисване. Eau de Dolce vita не съм имала, пробвала съм го 2-3 пъти на кожа, но не ме впечатли особено. Много лек и ефирен ми се стори (може би понеже в него търсех любимия Dolce vita), за мен приликата между двата е само частичното съвпадение на имената Joy. Долче вита си е типично зимен аромат, макар че преди 2-3 дни го носих и също се разви прекрасно.
Но най-добре е да ги пробваш и двата на кожа и да решиш Peace Мога да ти изпратя пробичка на Dolce vita. Ако решиш, пиши на ЛС.

# 112
  • Sofia
Всъщност аз търся Eau de Dolce VIta и внимавам да не взема  Dolce VIta edt.  Laughing
Класическият не можах да харесам, може би заради канелата и кардамона, които и в храни не обичам.  Thinking
Още веднъж благодаря!   bouquet

# 113
Карен, връщаш ме доста назад. Eau de Dolce Vita е наистина лек и свеж, летен, с приятна нота на круша. Плодов, като цяло, и  имаше нещо малко тръпчиво в него. Dolce Vita беше по-плътен, наситено плодов, с елемент на кедър, така че за мене резултатът е като сладко от плодове с малко кисели ноти Simple Smile   Отдавна не ги виждам по магазините, но ги има онлайн. 

# 114
здравейте на всички,леле колко сте изписали,гласувах за една трета от диорите,така ги харесвам,сами виждате кой ми е фаворит в момента.Най накрая ,така я чаках тази тема Crazy
Утре ми пристига екстрийма-нямам търпение,от събота са ми зазвъняли да си го взимам Mr. Green

# 115
Днес с Нарцисо Родригес-парфюм.
Хммммм....много си го обичам...и Ловли покрай него.
Или да го кажа правилно-обожавам Ловли...и Нарцисо покрай него Mr. Green

Същата тази острота,белота,чистота...и химия.Слагам Зен в същата категория.С едно звучене са !!!
Нищо чудно,че толкова ми хареса точно сега с настъпващото лято и със спомените от миналото,когато се поливах с Ловли  Crazy

Има ли и други подобни аромати за които не знам ?!

# 116
Нарцисо Родригес може ли да се намери в България?

# 117
Нарцисо Родригес може ли да се намери в България?
Може, и не само в интернет -магазини...
http://get.bg/catalog/index.php?cPath=3_422_421&sort=&filter_id=794

# 118
дойде ми екстриймаааааааааа newsm68 newsm44 smile3521
Определено потвърждавам ,че е доста различен от бомбата-страхотен,невероятен-уникален Peace

# 119
  • Варна
дойде ми екстриймаааааааааа newsm68 newsm44 smile3521
Определено потвърждавам ,че е доста различен от бомбата-страхотен,невероятен-уникален Peace

Честито!
Успокояваш ме, да знаеш. Вече категорично установих, че съм в някаква моментна невъзможност да усещам ароматите. Няма и да се мъча, по нататък, като ми се върне обонянието.

Общи условия

Активация на акаунт