Машина за хляб - 16 част

• 97 617
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 195
е те си опоменават всички съставки, калории, включително и количеството необходимо на ден за здравословно хранене и т.н. , но от кой тип е брашното са забравили  Joy

# 196
svetlane
...
А, има и трети - месиш и втасваш в машината, а печеш във фурна.
.....

Поли тука ме хвърли в дълбок размисъл нали. То ако не и е читаво брашното и другите продукти какво значение има дал ще го меси в машина пък ще го пече във фурна. То верно, че аз това го правя често ама тука сме много народ и правим по големи дози, затова една оди във фурната а другата остава в машината.

Ами всъщност написах го, и мисля, че е решение. Факт е, че не всяко брашно става за машината. Но пък за обикновена фурна е Ок.

# 197
Нещо не съм добре.......Направих комбинация хлебопекарна - робот - ръчички за козунака на Макс-мама...Май исках да се уверя със сигурност,че вече окончателно ме изостави машинката.......

Полина, от хлебопекарна на работ да минеш е все едно от Мерцедес на Москвич да се преместиш....Мъка, голяма мъка.......

Утре пращам мъж в сервиза, пък каквото сабя покаже.......

# 198
Момичета здравейте!  Hug Hug Hug Hug
Много искам да се влея във вашите редици Laughing Laughing Laughing
Разгледах доста модели на хлебопекарни,обаче съвсем се обърках,честно казано и моля за помощ!  Praynig
Искам да си купя добра марка, с добра вместимост(да не е някаква мъничка)...за повечко пари....
Моля ви кажете ми марка и модел,защото ако трябва аз да избирам...Нищо не разбирам....Нито какво да гледам за джаджите по машинарийката....

Благодаря предварително!  Hug Hug

# 199
Моля, моля...Мастерче нямаш място тук...Трън си ми в очите с твоята диета........Мулинекс за бегети - това е моделът - голяма, скъпичка, с екстри. Ако си приятел купи и на мен една,че ти се вливаш в редиците, аз се отливам.......

# 200
  • с/у ОколоМръсТното
Мулинекс XXL.
Ама аз и от моята за сега не се оплаквам. Обаче не ме бива мен с нея  Blush, та може да я подаря на Мамето, а то да ми праща хлебчетата  Joy

# 201
Моля, моля...Мастерче нямаш място тук...Трън си ми в очите с твоята диета........Мулинекс за бегети - това е моделът - голяма, скъпичка, с екстри. Ако си приятел купи и на мен една,че ти се вливаш в редиците, аз се отливам.......

Противопоказно ще бъде за диетата ти, да знаеш. Да не кажеш после, че не сме те предупредили.
 welcome

Шани, да ти пускам ли вече за козунака? Виждам, че си в кондиция Laughing.

# 202
Аз вече съм във фаза на задържане...Тоест вече съм  постигнала желаните килограми и ми се позволява да ям хляб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А и домашните да намажат де.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мамееее,немой с лошо де  Laughing Laughing Laughing  Не ме ли искаш?  Cry
Как да ти се подмажа,а?  Flutter Flutter Flutter Flutter

Колко е скъпа? Ориентировъчно..... newsm78

# 203
300 лв.ориентировъчно.Има и Мулинекс с 2 форми-кръгла за козунак и правоъгълна за хляб.

# 204
 Shocked Shocked Shocked
Благодаря ти! Аз съм си заделила 500 Laughing Laughing Laughing Значи даже ще останат...

Ще проверя още тия дни...

# 205
И не съм съгласна за напълняването.Вече 2 години не сме купували хляб,а никой от семейството не е напълнял.Ползваме всеки ден машинката.

# 206
Ердинч, да разбирам ли, че тази програма се използват много меки теста ?

newsm78 може би!

sory,

стана около месец и половина от как сам я купил машината, едва едва я проучавам... може би по опитните ще ви отговорят

# 207
И не съм съгласна за напълняването.Вече 2 години не сме купували хляб,а никой от семейството не е напълнял.Ползваме всеки ден машинката.

Да ти кажа и аз не съм напълняла засега, но е факт, че ям повече хляб от преди. Просто не мога да устоя на аромата му като е прясно изпечен. После вече не ме съблазнява толкова.

# 208
Здравейте,цял ден ви чета и се нагледах на вкусотии .Моля ви препоръчалите ми добра хлебопекарна на достъпна цена

# 209
Скъпи Гост, в момента има прИмоция на Мулинекс с 1 бъркалка в Технополис - 155лв.

Ето го топъл, топъл, дори врял....

Козунак - Козунак

Той ни е за закуска утре, утре ще докладвам как е........По рецептата на Макс-мама е.....

Общи условия

Активация на акаунт