Тъмната страна на официалната медицина

• 46 634
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Варна - Бургас
Африка?!  В книгата на Джон льо Каре - "Вечният градинар", ужасяващо точно е описана чудовищната машина, симбиозата на официална медицина, фармация, и техните жестоки дистрибутори.

Има го на филм. "Вечният градинар" - струва си да се гледа.

Не мога да разкажа сега конкретна лекарска грешка.
Но от личен опит както и от опита на мои познати, и хора , които споделят по форумите ми прави голямо впечатление масовото изписване на силни широкоспектърни антибиотици, без направено микробиологично изследване , без случаят да изисква спешност за изписването им.

Филма е безобразно цензуриран - гледаш и изобщо не знаеш какво става... Rolling Eyes

# 196

Филма е безобразно цензуриран - гледаш и изобщо не знаеш какво става... Rolling Eyes

Не останах с такова впечатление - поне аз видях именно чудовищната индустрия на фармацията и медицината - нищо хуманно нямаше там. Ако в книгата е в пъти по-ясна връзката, не бих посмяла да я прочета. И на филма ми беше повече от достатъчно...

# 197
Даа, филмът е потресаващ.... Гледала съм го много отдавна и го бях забравила.

# 198
  • София - Варна - Бургас

Не останах с такова впечатление - поне аз видях именно чудовищната индустрия на фармацията и медицината - нищо хуманно нямаше там. Ако в книгата е в пъти по-ясна връзката, не бих посмяла да я прочета. И на филма ми беше повече от достатъчно...

Наистина се ужасяваш четейки книгата! Все едно ти си участника, жертвата!
  А и Теса е като жива в книгата.

На този фон филма е като за детско предаване, където има и по-ужасяващи рисувани филми, но това е друга тема...

# 199
Да обърна внимание, че официално е сложен край на пандемията от свински грип. Само че тихичко, а не както беше сложено началото - с думкане на тъпана. Така че може доста хора да пропуснат новината, но то все пак ваксини нали има още  Mr. Green

# 200
Той вече не е на мода, този свинскиОТ грип.
Сега е модерно да те ужили комар- убиец.  Mr. Green
Само не разбрах - дали са измислили вече ваксина против него или?
  Twisted Evil

# 201
  • София - Варна - Бургас
Имааа, имааааа... ваксина с-у енцефалит!

# 202
Имааа, имааааа... ваксина с-у енцефалит!

Нали?!?!
Машалла!
Сигурна бях!

# 203
След свинския грип имаше кози грип PeaceТа,ако сте пропуснали,рекох да  вметна Wink А иначе да,сега комар-убиец дебне навсякъде,после муха-убиец сигурно ще има или мравка-убиец... ooooh! То все нещо трябва да има да ни плашат,че иначе ако не живеем в страх кой ще пие лекарствата им..

# 204
  • София - Варна - Бургас
Гледайте в момента по БИ ТИ ВИ - Обявиха край на резила, наречен Световна "свинска" Пандемия!

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 19:38 от Aleksander

# 205
Край на тази- идва ред на следващата Rolling Eyes

# 206
Цоп и аз тук. Hug

# 207
  • София - Варна - Бургас
Гледайте в момента по БИ ТИ ВИ - Обявиха край на резила, наречен Световна "свинска" Пандемия!

"Краля умря - да живее Краля!"

"Свинския грип умря - да живее Супербактерията от Индия!"
  Sick

# 208
Защо мислите,че този опит на Пентагона беше неуспешен?
Знаете ли колко хора  работеха в интернет и с книги за целия свят,за да не се допусне този геноцид да бьде прокаран?
Кой е следващият провал?
СПИН.Да се обзаложим ли?

Има една китайска поговорка
"Страхувах се много от този тигьр,а като го погледнах от близо,видях,че е бил на картинка само"

# 209
Забавното е че хората имаха опит от пилешкия грип, но пак се вързаха.

Общи условия

Активация на акаунт