Тъмната страна на официалната медицина

• 46 563
  • 333
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
# 288
# 289
# 290

"За да се развива системата, се измислят болести

Ситуацията е безупречно резюмирана от датчанина Микел Борх-Якобсен, специалист по история на психиатрията, който прави документален филм, озаглавен "Болести за продан".

"Преди се създаваха лекарства, за да се лекуват болести. Сега се създават болести, за да се продават лекарствата, и тези заболявания, които не отговарят на нито едно патентовано лекарство, просто изчезват от радара". По думите му ново заболяване се пуска както се пуска нова марка дънки."

Това съм го разбрала много отдавна.
Лириката е широко изписван в България медикамент.

# 291
А после някои потребители се възмущават защо еди-кой си бил нехаен към здравето си.И как видители отричаме  официалната медицина.
Не. Пази се.
На мен предишният гинеколог ми продаваше лекарства от багажника на колата си,като ме плашеше с ножа....ако не ги пия  Sick
Младост-нерадост ще перифразирам аз.

# 292
  На мен пък бифшата генеколожка,ме изкара болна от хламидии(по време на бременност) и ми приписа единствения забранен за бременни от 4 вида ,3 бяха позволени!!!
  Накрая се оказа ,че въобще нямам хламидии, объркала ми резултата...,хвала на Бога ,че антибниотика беше спрят за България  Sick  от тогава не вярвам  Naughty

# 293
Този филм на Майкъл Мур е  потресаващ. На този фон в България нещата изглеждат направо като песен.

# 294
Този филм на Майкъл Мур е  потресаващ. На този фон в България нещата изглеждат направо като песен.

Осъзнат геноцид.  Sick
Нямам други думи.Или поне не искам да ги изричам Sick

# 295

Осъзнат геноцид.  Sick
Нямам други думи.Или поне не искам да ги изричам Sick
  България върви по същите стъпки  Confused  Много тежък филм!

# 296
Следят онлайн изследванията
Проверяват в реално време по каква пътека ни лекуват

От юни тази година здравната каса ще може да следи лечението на всеки един пациент в реално време. В интернет експертите ще могат да видят по каква клинична пътека се приема всеки един болен и правят ли му се всички задължителни изследвания. Проверката ще бъде възможна, като лечебниците и здравният фонд се вържат в обща система, която в реално време ще отбелязва манипулациите на всеки здравноосигурен българин. В момента касата има възможност само за последващ контрол, но не и в реално време. Джипитата пък ще бъдат длъжни да поставят в кабинетите си на видно място списък с всички изследвания, които влизат в безплатния профилактичен преглед. При тях касата също ще може онлайн да следи дали изследванията се провеждат в определеното за това време и при нарушения ще бъдат санкционирани.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-02-03&article=356307

# 297
  • София - Варна - Бургас

От юни тази година здравната каса ще може да следи лечението на всеки един пациент в реално време. В интернет експертите ще могат да видят по каква клинична пътека се приема всеки един болен и правят ли му се всички задължителни изследвания. Проверката ще бъде възможна, като лечебниците и здравният фонд се вържат в обща система, която в реално време ще отбелязва манипулациите на всеки здравноосигурен българин. В момента касата има възможност само за последващ контрол, но не и в реално време. Джипитата пък ще бъдат длъжни да поставят в кабинетите си на видно място списък с всички изследвания, които влизат в безплатния профилактичен преглед. При тях касата също ще може онлайн да следи дали изследванията се провеждат в определеното за това време и при нарушения ще бъдат санкционирани.

Това наистина звучи обнадеждващо, очаква се и глуха съпротива.

Ние всички трябва да съдействаме, всеки от нас, за провеждането и на практика.
  Peace

http://www.economynews.bg/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D … 8F-news16080.html

# 298

Това наистина звучи обнадеждващо, очаква се и глуха съпротива.

Ние всички трябва да съдействаме, всеки от нас, за провеждането и на практика.
  Peace

http://www.economynews.bg/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D … 8F-news16080.html
Наистина е добре и нужно. Съдействието от нас самите също е много важно. Трябва да се пишат жалби, ако например постъпва пациент в болница с дадено заболяване, оба4е се въвежда с друго. И не се прави нужното за него, а единствено нужното за т.н. изто4ване на пове4е средства без да е необходимо.
Да вземат да премахнат и тоя цирк с поликлиниките и кабинетите, които са разпръснати, вместо вси4ко да е на едно място. И обратният вариант- в бивша болница всеки наотворил какъвто му кабинет скимне, та се дублират до втръсване.

Я кажете как в България ви изпращат на специалист от ЗК? Дават ви направление, това е ясно. Оба4е след като посетите дадения специалист и се наложат още изследвания какво става? Той дава ли ви направления за изследвания, покрити от вашите осигуровки? Или не?

# 299
Специалистите дават направления за изследвания покрити от ЗК, повечето изследвания се покриват от ЗК само ако направлението е от специалист, т.е. ЛЛ не могат да дават направления за тях... Но като цяло ЗК покрива много малко неща, особено като се вземе предвид и вечния недостиг на направления...

Общи условия

Активация на акаунт