Тъмната страна на официалната медицина

• 46 586
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
Малки градчета, липса на всякакво инфо, изнудване, рекетиране, сервилност... и бездушие към проблемита на другите.

Не мисля, че е точно така... Хората в Горна Оряховица май не са много очаровани от лекарите си там (поне с такова впечатление останах от пресата)... В нашия град е същото... Смъртните случаи на родилки се разнасят бързо из целия град... Проблемът е, че повечето нямат избор и се лекуват (или раждат) в тази болница, то друга няма, въпреки че знаят, че лекарите тук са некадърници... За избора на хората от селата пък да не говорим...

# 256
  • София - Варна - Бургас
Много грозна история, но напълно отразава ситуацията в БГ.
За мен е голям шок - няколко дни само за това мисля, чета, не спя, не отделям нужото внимание на семейството си.  Confused
Чакам.. и очаквам гражданското общество да реагира срещу пълното доверие към лекарите, което е по подразбиране.
Все пак някой трябва да каже на всеослушание, че лекарите не са Господ, а пациентите имат право на живот и на избор. Че нникой не може да взима решения от името на други хора срещу сигурността, живота и здравето им.

На народа умело се внушават неща угодни за кукловодите на Медиите.
Журналистите, получават сребърниците си, за да създават и подклаждат скандали и водят за носа наивниците.
  Сега се опитват да ни приложат хазартния трик - "подмяна на картите" - подмяна на приоритетите.
  Да подменят фактологията с нещо странично, езика на говорене.
  А фактите са страшни! Оставят едно човешко същество да умре, като му и "помагат" слагайки го ту във фризер при минус 30С, ту давейки го в кофа с вода!...

# 257
# 258
# 259
Не съм о4аквала и друго. Още един грозен пример колко струваме като народ, колко ни струват управляващите, колко безразли4ни и неработещи са институциите. Жалко за нас.
От самото изнасяне на информацията за бебето до самият й завършек, се постигна масово зрелище преди Коледа, нищо друго.

# 260
Не съм о4аквала и друго. Още един грозен пример колко струваме като народ, колко ни струват управляващите, колко безразли4ни и неработещи са институциите. Жалко за нас.
От самото изнасяне на информацията за бебето до самият й завършек, се постигна масово зрелище преди Коледа, нищо друго.

Абсолютно си права!  Peace

# 261
Това е тъмната страна на официалната медицина в България:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553176.0

Направо ще се пръсна! Не мога да повярвам!

# 262
И аз бях в потрес!! Това със сливиците.. просто си търсят белята с тези операции...

# 263
# 264
# 265

Брей, как пък си го признават...  Thinking  А иначе това го знаем, книжката на Менделсон "Признанията на един лекар-еретик" е много ценна в това отношение...

# 266
Признават си го, зщато някой иска и да реши проблема, или поне да се опита да го минимизира... Тук нас се опитват да ни минават с "проблем няма" - упорито отричане на ставащото, за да не се налага да се дават обяснения и да се взимат мерки....

# 267
Сега пък, който е прекарал свинския грип /вместо да се ваксинира/, бил имунизиран срещу почти всички грипове  Wink:
http://dnes.dir.bg/news/imunitet-svinski-grip-7763681?nt=11

# 268
Сега пък, който е прекарал свинския грип /вместо да се ваксинира/, бил имунизиран срещу почти всички грипове  Wink:
http://dnes.dir.bg/news/imunitet-svinski-grip-7763681?nt=11

Тия ще ме уморят значи...  Joy   Направо ме хваща яд, че не прекарах свинския - грух-грух   Animal Pig

# 269
Това ако не е подигравка,вече не знам какво е ..... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт