ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 588
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
tanchelina, пиеш ли фолиева киселина? Ако не, започвай веднага!

Взе ми думите от устата  Flutter

...та... Боскулезин е противопоказно при бременостне го пии, аз също бях със силно болки в началото...може да пиеш но-шпа 3 по 1 без да се притесняваш Peaceпочивай и лежи повече и ще отшуми. Успех на всички нови мамчета и сладки бебета на финала  bouquet

И аз съм на същото мнение  Confused за да си по-спокойна консултирай се с още един гинеколог.

Харемче  Hug Hug Hug

# 241
Добро утро, дами!

Късметче, какво съм яла - го пускам по принцип в Готварския, вчера определено ми бе ден за готвене и без това моите страдат,че в последно време не ги глезя на масата. Кой иска да види вчера какво се вихрих - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395618.msg11214026#msg11214026 - да заповяда. Мен поне от храна не ме е страх много, защото принципно няма нещо дето да ми се е прияло и да не мога да си го сготвя.....

Ели, това с краката е кофти нещо....Облекчавай вечер - в студена вода, нагоре краката, купи си по-широки обувки, дори платненки, нещо удобно и леко.

За цигарите - пак да кажа...Проуванията сочат,че пасивното пушене е по-вредно от активното....Не стойте и в задимени помещения......

Хоуп, кога стана мила? Аз снощи окъснях,че на нас ни сменят водопровода и нямаме вода през деня...та снощи до късно чаках да се измият чиниите и тази сутрин си поспах - до 8ч.

Сега обаче трябва да се събудя вече окончателно, че все ми е сънливо, и да свърша нещо работа из нас, че иначе щеме уволнят.....

Ще поглеждам все пак какво сте писали......

Хубав ден!

# 242
Здравейте, добре дошли на всички нови Simple Smile.
Аз снощи прокървих и ходихме до Токуда - всичко е Ок бебо е там сърцето му бие.Пратиха ме с препоръки да се пазя, да си пия хаповете и никаъв секс.Днес няма нищо и се надявам всичко да приключи само със страха ни.
лек ден на всички

# 243
Зоя, честито сърчице, мила. Почивай, пази се и......само хубави мисли в главата.

# 244
harem_style мила, не е отчайвай в никакъв случай, вярвам че и теб в най скоро време ще те зарадват 2 те чертички, радвай се на удоволствието от секса и в никакъв случай не го правете само с мисълта че правите дете. Ти самата трябва да си спокойна, чела съм на доста места, че жената трябва да е спокойна за да се получи. Убедена съм, че всички ти стискаме палци да се присъедивиш към февруарските мами Grinning.

Аз лично нещо в последните две сутрини, а и вчера вечерта се чуствах доста гадно, та не съм яла много много. Майка ми ми препоръча да си взема някакви бонбонки примерно виолетки или карамелки и да смуча като ми се гади, вие нещо можете ли  да ми препоръчате ?

# 245
  • Smolyan
Здравейте милички  Hug
Много се радвам за всички нови попълнения  Heart Eyes Харем, сжелявам мила  Sad
Честити плодни сакчета и сърчица на всички. Аз днес трябваще да ходя на лекар, но ... В сряда и четвъртък много ме болеше корема, ниско долу, но постянна болка. Чух се с гинеколога си и той поиска да се видим. Кото отидох искаше да ме приеме в отделение за малко инжекции, но аз отказах, сега съм в болнични с 3х1 но-шпа и папаверин и 2х1 утрогестан. Гледа ме и на УЗ - бебето е станало 5,20 мм, видяхме сърчшцето, пулса  Simple Smile. Вече сериозно ми се гади, но той каза, че мога да взимам 2х1 деган, което не пречи на бебето. Послушах го и сега мога да пия кафе  Simple Smile.
Ще се опитам повече да се включвам. днес направих грешката да не водя малкия на градина и сега ме подлудява. Отиваме да караме колело и да си взема дуфастон, че свърши.
Мама Цоцоланка, възхищавам ти се  Heart Eyes
За цигарите - ами спрях ги, още като разбрах, но в началото много ми се пушеше. Запалвах цигара и я пешух без да гълтам дима, сега вече просто не ми се пуши, но като отмине гаденето незнам как ще е.
Приятенд ден момичета, много целувки на всички ви от мен  Heart Eyes

# 246
Здравейте на всички,

И аз да дам отчет - днес бях на първия си преглед и се разбра че съм в 7 г.с. и 3 ден, имаме си и сърдечна дийност. По мои изчисления трябваше да съм в 6 г.с., и термин 4.01.2010, сега се оказа че термина ми ще е май баш на НГ - 31.12.2009-01.01.2010. Има ли други бъдещи мами с такъв термин?

# 247
Здравейте здравейте
Темата напоследък доста бързо взе да се пълни...
Нова ще има ли?

# 248
  • Чехия
Привет банда..радвам се за миналите през УЗ..  Hug Hug

Kasmet_Viara_Jivot , страхотна лентичка...ако нямаш против ще се възползвам от нея по натам..след прегледа ми.  Hug

За храните знам едно със сигурност спират се всички сирена със благородна плесен, салати със колбаси и майонеза..заради листерията..

Аз съм месо рядко ям..да не кажа, че на два месеца веднъж хапна някоя хапка я не и единственото което ще засиля е рибата в менюто..някъде имаше едно предупреждение за скумрията и риба тон, че имат тежки метали ...така минавам само на хек и сьомга.

Спирам с миенето с разни хлорни препарати ..или поне вече ще го прехвърля на мъжо като задължение.  Whistling ooooh!  

Hrissy, аз мисля че съм към 5.01..ама да видим.

# 249
Здравейте здравейте
Темата напоследък доста бързо взе да се пълни...
Нова ще има ли?

Нова на 20 стр. - такива са правилата на форума.......А и няма страшно,че се пълни бързо......

Момичета, честити ви сърдечни дейности! Hug
Аз има още да чакам до другата седмица.......До тогава се моля всичко да е наред Praynig....така е ,когато сърцето е циганско и не трае - отидох рано.........

Хриси, а дано - или последно бебе на 2009 или първо на 2010.........Въпреки,че то тук няма ред......На мен и на 1.1. да ми беше - все тази....Аз все преносвам, та малко е вероятно и сега да родя на термин.......Но ще се чувствам много горда ако наше бебе стане бебе на България! Стискай до 1.1. в 00,01ч.

Зузи, браво на теб! Hug

Ивалекс, аз по отношение на рибата - нищо не ям....Морски дарове хич не харесвам.....Най-много пъстърва, но нея пък мъж ми не я харесва......

Има интересни сайтове за лентички, ще ги изнамерим с помощта и на другите отчетни теми.....

Предлагам за новите теми да си направим един нов ник. Който ще прави нова тема - излиза от профила си, влиза в новия профил и прави нова тема. Или пък ако иска някой да добави линк, нещо друго полезно на 1 стр. Ника смятам да бъде - January 2010, а паролата ще я измислим и ще си я разпространим на ЛС.......Така хем няма да има вързан един човек, който да прави нова тема, хем повече хора ще се включат....А и правенето на отчетна тема си признавам, че е трудоемка задача...Поне в началото.......След това само се допълня и обогатява.

Затова ако искате - да не пълним новата тема със статистика, да използваме тази за да си каже всеки - коя бременност му е и термина. Евентуално да си споделим интересни линкове и сайтове и така да си напарвим една красива и полезна първа страничка......

Аз давам заявка да бъда една от тези, които да правят нова тема.

# 250
  • Варна
...та... Боскулезин е противопоказно при бременостне го пии,
Не че искам да споря, но смятам ли че лекарите знаят по-добре от нас кое може и кое не може да се пие. С предната ми бременност лекаря ми каза че мога да пия и Бусколизин, освен Но шпа. И повярвайте ми, той е много добър лекар, досега не съм чула лоша дума за него. Смятам, че трябва да се доверяваме на лекарите си  Peace
Аз засега съм добре, освен че ми е отпаднало и много ми се спи. Мисля другата седмица да отида на лекар, при 11-дневно закъснение. Колкото до секса, имам желание, но ме е страх и затова засега предпочитам да се въздържаме.
Hrissy , аз съм родена на 31.12., много е хубава датата, само дето не мога да си усетя рожденния ден  Laughing
Zoia_Alex и Zuzi, пазете се, почивайте си повече и всичко ще се оправи  Hug
Харемче, пожелавам ти следващия месец да е твоя месец! И да ни се похвалиш, нали  Hug
Пожелавам лек ден на всички  Hug

# 251
Понеже тайничко ви следя  Blush ме налегнаха страшни емоции.
Моят термин беше 21.01, но на 31.12 на обяд ме приеха в АГ-то, а Евангелина се роди точно в 00:01 минута  Crazy Имам го документирано на клипче - чуват се бомбите и пиратките навън, от радиото се чува Дунавското хоро.
Докторът ми каза - "Започва Химна, трябва да сме прави, ама на теб ще ти е малко трудно"  Laughing
Ще има и при вас такива бебчета, няма начин с тия термини около Нова година.  Hug
Уф, махам се, че ще стана досадна  Peace

# 252
  • Варна
eleonor@, как ще си досадна, няма такова нещо  Hug А аз като малка ако знаеш колко пъти съм се извинявала на майка ми, че ме е родила на 31.12. и не е могла да празнува  Laughing Но иначе и аз си мечтая за такова новогодишно подаръче  Heart Eyes

# 253
...
Аз давам заявка да бъда една от тези, които да правят нова тема.

Аз гласувам с двете ръце за теб, като основател на новата тема, идеите ти са супер!

Също така предлагам помощта си за намирането на полезни линкове и постове!

# 254
Свраката, благодаря за доверието! HugУбедена съм,че тук няма да има нито една мама, която да не се е научила да оформя нова тема........

Но...къде сте всички? Много спите!!!! Я се събудете и кажете как сте, колко пъти повръщахте, колко пъти киселини имахте, Хоуп Сънчо добре ли е, Ели ти обу ли си обувките, момичетата с теченията - бяхте ли на доктор и пазихте ли леглото плътно днес, какво ви се яде, мъж дали ви помага?????Свекървата чака ли тайно детенце да бъде кръстено на нея? Ех...ама на този етап ни една клюка не давате.....Амаха.....Аз днес наготвих вече за днес и утре, утре ще сме семейно някъде на пикник, след малко ще ходя на работа и там ще си почивам.........

Роси.......за 31.12. още едно кофти има......Не се ходи на училище и не може да се пропусне някое изпитване....Как ме е било яд,че аз пък съм в началото на учебната година, материал няма още, и ...аз не успях да намажа от това,че рожденник не се изпитва.....

Елеонора, а 9 месеца даде ли ви нещо? Участвахте ли в техния конкурс?

Общи условия

Активация на акаунт