ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 392
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна.....
Минииии  Joy ,
с два жълтъка съм аз.....
Но имам въпрос към теб- какво чадърче (ако си имаш де) успя да напаснеш на Спиди-то??

# 91
Привет мацки и Христос Воскресе!
Ние по празниците се позагубихме,но ей ни на Crazy
Бяхме у свекърите,после при дядо ми и баба ми,че курбан му правиха и съответно малката я мачкаха доста хора,но и аз правя забележки Naughty Никакво мушене в устата и целуване,после да мерише н плюнки детето Sick
Йоана става уникална лошотия. #Cussing outКато сме навън и ако не е заспала,започва не рев,не истеричен рев,ами дране направо.Все едно нещо я боде в тая количка.Вчера е ревала 35 мин в нея.Абе искам да се научи да се вози бе.Тя може да е Козирог,но аз съм Овен Sunglasses.Така и не спря.Заваля и аз се прибрах.Как я извадих от количката и все едно копче й натиснах #Cussing outЗапочна хилене,гукане. Crossing ArmsНомерджийка Crossing Arms Та и моето дете реве ИСТЕРИЧНО!
Иначе и тя ги прави хитлеровските стойки,особено с дясната ръка и се е научила да пищи.Гледам,че повечето малчовци са така.Събота и неделя ни съсипа.Пак ли са колики не знам,но едно безкрайно реване,без никакъв сън нито денем нито нощем Shocked Полудях.От вчера вече сякаш е по-добре,но да видим.
Мюрвет машалла дет се вика на Ада.И Йоана е +13 от раждането си и е 63 см.Да са живи и здрави дечицата,пък няма значение кое колко високо. Hug
Вода предлагам,но не я долюбва много.
Това е,друго не се сещам,ще се отчитам вече по-често. Hug

# 92
Абе момичета да ви питам нещо.Наскоро забелязах, че  едната страна на Вероника е малко по-сплескана,може би защото все на  там си завърта главата.Кво ли не слагам да я подпирам, ама Ццц, неще и все се завърта пак на по-сплесканата страничка.Вие имате ли такъв проблем.Ако имате идеи кажете как да я накарам да стои и на др. страна. Hug
...не съм забелязала да е така, но аз почти всеки път му сменям положението в креватчето, защото малчо най-често се обръща в посока към светлината от прозореца или ако има движение в стаята го проследява (сакън да не изпусне нещо), а вече и към играчките си има предпочитания....  ooooh!
хрис1981, първия месец всеки ден стерилизирах шишета, биберони и т.н., преварявах вода,но моя беборлинко категорично отказваше и аз спрях. Сега нося вода само като излизаме с колата, да го залъжа за малко, докато стигнем подходящо място за кърмене...  Hug
Но всъщност Дани плаче много рядко и ако ви кажа че досега само една единствена нощ (беше на 3 седмици) е плакал докъм 2 часа и то на пресекулки... Спи си детето и то доста дълбоко от 20:00-21:00 след банята до 7:30-8:00 с едно кърмене в 4:00(винаги в 4!) пу-пу
хубав ви ден от нас!  Hug

# 93
Вайълет, Данинце, същата работа сме! Само се оплаква, пищи като луд, кара се, все едно ме мрази това дете  hahaha И накрая въздъхва е-е-е-е-е и заспива  hahaha (ако е в люлката или количката де). Абе лиготия отвсякъде  Crazy

Вайълет, Кало на всички снимки много голям изглежда, а всъщност наистина е някаква плюнчица  Laughing

Я и аз да питам за чадърчета - мамите с Пег Перего - купихте ли си и пасват ли хубаво? Аз гледах в кварталния магазин, но имаше като за нашата дръжка само червени и сини, та дори и не пробвахме дали пасват..

И още нещо малко извън бебешката тема - котлоните ми са такива бързозагряващи - плоча. Мъча се да ги изчистя с някакъв препарат Glas Ceramic на Luneta, ама не става. Търках, търках, но не се изчисти съвсем, а днес почти цял ден стояха с препарата. Знаете ли някое чудо на нАуката, което почиства дълго непочиствани керамични котлони?  Laughing

# 94
  • софия
Сиси в Кърджали чистих плота с едно Bingo OV  в розова кутия.Е такъв препарат не бях виждала.Всичко блестеше без много големи усилия.

# 95
Смайлинг Сиси, има едни специални ножчета за почистване на стъклокерамика, но мисля че и с бръснарско ножче ще стане. Аз мажа с препарата, оставям да попие и после го изстъргвам. Само внимателно да не се надраска.

Анджито пък не реве, но се научи да крещи. Като папагал кряска Grinning Прави го и като е радостна и като се поизнерви също. Опитвам се да я запиша, но като види камерата млъква и стисва устичка. Grinning
Ето ни и нас онзи ден в парка-
http://media.snimka.bg/2742/011738765-big.jpg

# 96
Здравейте и от нас
Скоро не ме писали но направо нямаме време не мога да ес организарам напоследък въобще  Thinking а и вие много бързо пишете  Laughing
Ние сме добре, за см и ние сме пораснали с +10 от както сме се родили  Laughing

# 97
Момичета, нещо се уплаших - косата на Кало там, където му е фонтанелата взе да подскача нагоре-надолу  Shocked Предполагам, че е нормално, поне логично звучи - нали там си е кожа, нормално е да пулсира, но се уплаших. Успокойте ме, моля ви..  Praynig Или ще изтормозя педи, ама глупаво ми се струва..

Ирко и Радостчо, мерси за идеите за котлоните. С ножче малко ме е страх да бърникам, ще взема да ги повредя. Но с тоя Бинго ще взема да пробвам  Hug

Сладурчеста, на теб мерси за обяснението за нокътчето. Не ме е страх да го направя, но яко ще трябва да го държи Митко  Laughing Само дето не виждам къде точно се е вмъкнало. Имаше нещо уж, което измъкнах с моя нокът, но пак си е червено. Колко време след като отстраниш вредителя се успокоява пръстчето?

# 98
Чувала съм, че фонтанелата може да пулсира...било свързано с енергиите...но това е вв езотеиката...питай педи за всеки случай

# 99
Смайлинг Сиси, и на Анджи и пулсира там. Мисля ,че е нормално, там нали има много кръвоносни съдчета, а пък още няма костички.

# 100
Ох, аз се обадих. Било съвсем нормално, като си синхронизирали дишането бебчетата се получавало така. Отшумява като понамалее размерът на фонтанелата  Hug

# 101
Ох, аз се обадих. Било съвсем нормално, като си синхронизирали дишането бебчетата се получавало така. Отшумява като понамалее размерът на фонтанелата  Hug
Сиси, ами Калоян като е с много коса, не можеш да виждаш постоянно, че пулсира....ама Евгени като няма много, се вижда съвсем ясно и никога не съм го смятала за ненормално....все пак това си е дупка....

# 102
Минииии  Joy ,
с два жълтъка съм аз.....
Но имам въпрос към теб- какво чадърче (ако си имаш де) успя да напаснеш на Спиди-то??

всякакво- слагала съм Чиполиновско, пасва
след като се счупи просто спрях да слагам  Mr. Green
малко 60 лева за чадър ми се свидят  Whistling

Киша и аз това щях да казвам, Преслава нали е плешива в сравнение с кака си и виждам фонтанелата как й пулсира, ама на Стефи никога не съм виждала, ама тя имаше доста коса и гъста при това, точно там където е фонтанелата специално съм я гледала и никога не съм виждала да пулсира

# 103
И на Никола му пулсира фонтанелата. Сега като оплешивя много ясно се вижда.

Сладурчеста, на теб мерси за обяснението за нокътчето. Не ме е страх да го направя, но яко ще трябва да го държи Митко  Laughing Само дето не виждам къде точно се е вмъкнало. Имаше нещо уж, което измъкнах с моя нокът, но пак си е червено. Колко време след като отстраниш вредителя се успокоява пръстчето?
Еми след 2 дни вече беше ОК. 

Никола продължава с неговите стачки. Аман  #Cussing out, тамън цял ден си сучеше прекрасно и сега вечерта, мъкаааааа. Ама то му се спи повече отколкото да е гладен. Ей го на, сега сукна 2 пъти и откърти.

Данинче, добре дошла в отбора на ревящите колички  Laughing hahaha Все се надявам да свикне. Като излизаме по-често има напредък (свеждаме рева до 5-10 мин.), ама като гледам какво време се задава.... май пак ще трябва после да го свиквам.

# 104
 Когато излязох имах мазилце, сеа нямам. Колко е хубав света.

Да се похваля, наш Краси има чисто нова диагноза - увреждане на стомашно-чревната фауна (вследтвие от прием на широкоспектърен антибиотик).  Понеже вече ми мина ядосването (това не спаси секретаря от тормоз, защото ми беше под ръка като прочетох изводите),  само ще кажа, че решихме окончателно да не го даваме повече по никакви болници, клиники и лаборатории, защото като нищо ще го излекуват от здравето.

Сис, лесна съм аз, дай ми палачинка със шоколад, количка и цигарка и ставам хрисима като морско свинче.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 20:51 от Иники

Общи условия

Активация на акаунт