1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 387
  • 454
  •   1
Отговори
# 135
  • на морето
На тези , които утре ще са на работа пожелавам приятна вечер и лека нощ!  smile3524

Днес довърших 75 серия и утре продължавам нататък.
Тук купона продължава ли ? Или апапите са гроги ?

# 136
  • Варна
    Krassi EL    За  да ти  отговоря, кога  Онур  ще  говори  с  Шех, се върнах  в 58-ма тема,  за  да  намеря  превода  на  трейлъра  цитиран  от  INKA 62.  Ето  го:

ББ Re: 1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58
« #275 Петък, 17 Април 2009, 22:19 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Намерих трейлъра за 87 епизод.
Бели букви:
 ОБОБЩЕНИЕ НА ЕПИЗОД 87
Шех е на път да се омъжи за Енгин ..
Бенну ще направи опит за самоубийство. Шех и Енгин и се опитват да са в по-близки отношения. Опитват се да сближат и децата си - Дуру и Каан.
Каан говори с  Онур и казва, че не иска майка му да се ожени за Енгин.
Бурхан и фамилията му са все още в болницата чакат Надиде да се събуди.
Али Кемал и Гани са застрашени заради тяхните хазартни дългове.
ЕДА е притисната от всякъде, защото вече не разполага с никакви пари.
Бrвшата съпруга на Енгин е отрицателно настроена към факта,  че Енгин, че иска да се ожени за Шех.
Емел предприема разследване на Онур в ефир защо се е разделил с Шех, а в последствие и развел тайно.
Онур не издържа повече и прави изненадващ ход.

Какво ще каже Онур на Шех за решението й за брак с Енгин?

Какво ще направи Керем, за да помогне на Онур?
Полицията ще залови ли Еда?
Как Али Кемал ще плати дълговете си от хазарт?
Това предстои да видите в 87 серия.

# 137
  • Варна
На тези , които утре ще са на работа пожелавам приятна вечер и лека нощ!  smile3524

Днес довърших 75 серия и утре продължавам нататък.
Тук купона продължава ли ? Или апапите са гроги ?

Благодарим!  Ние  още  малко  ще  поддържаме  огъня!!!
   Аз лично,  сега  пак  ще  гледам  86-та,  с  надеждата  утре  да  е  следващата!!! Laughing

# 138
Апапите са шен-свежи като марули!

# 139
ББ: Иначе не виждам шанс за тях освен ако шех и Онур се съберат и някакси това повлияе положително и на техните отношения. Бену е свикнала да драматизира всичко и самоубийството винаги го ползва като изход от ситуацията. керем пък въпреки всички магарии е състрадателен и винаги остава с нея от съжаление особено след драма като тази. на моменти са ми сипматични но като цяло мисля че са заедно поради погрешни причини и няма тези дълбоки взаимни чуства които правят една връзка: за добро или лошо, в бедност или богатсво докато смърта ни раздели. Просто това е мое мнение и не задължавам никой да се съгласява.

Аз съм почитателка на двойката Керем-Бенну и може би затова съм пристрастна, но си мисля, че се обичат. Т.е. че Бенну обича Керем знаем още от самото начало на филма, но Керем също я обича неведнъж го е казвал, просто откакто се събраха им се струпаха всякакви изпитания на главите. И си мисля, ББ че никой от двамата в момента не иска раздяла. Ще си оправят отношенията, но преди това Керем ще трябва да изчисти поразиите, които направи и да си върне приятелството на Онур. Греха, който Керем има към Онур и Шех е много голям и неможе да се преживее толкова лесно. Така че той първо ще направи всичко възможно да помогне на Онур и да ги събере с Шех, за да си върне приятеля. Едва след това ще започне да оправя собствения си живот. 

# 140

[/quote]

Благодарим!  Ние  още  малко  ще  поддържаме  огъня!!!
   Аз лично,  сега  пак  ще  гледам  86-та,  с  надеждата  утре  да  е  следващата!!! Laughing
[/quote]Ще бъде !Видях в програмата на каналД

# 141
Привет на всички. Макар и с малко закъснение
Честито Възкресение!
На всички пожелавам здраве, щастие, късмет и любов, любов, любов!

Аша, страшна диагноза. И при мен всички признаци са на лице. Обаче съм благодарна на този вирус, който ни събра в тази пъстра, многообразна и безкрайно приятна компания. И понеже съм егоистка и искам още дълго време да ви се радвам ви пожелавам дълго боледуване!

В анкетат гласувах с втора опция. Дори и "малкото му недостатъче" не може да помръчи неговото съвършенство.  Laughing Все пак е човек, а не бог  Joy  Joy  Joy

# 142
ББ: Иначе не виждам шанс за тях освен ако шех и Онур се съберат и някакси това повлияе положително и на техните отношения. Бену е свикнала да драматизира всичко и самоубийството винаги го ползва като изход от ситуацията. керем пък въпреки всички магарии е състрадателен и винаги остава с нея от съжаление особено след драма като тази. на моменти са ми сипматични но като цяло мисля че са заедно поради погрешни причини и няма тези дълбоки взаимни чуства които правят една връзка: за добро или лошо, в бедност или богатсво докато смърта ни раздели. Просто това е мое мнение и не задължавам никой да се съгласява.

Аз съм почитателка на двойката Керем-Бенну и може би затова съм пристрастна, но си мисля, че се обичат. Т.е. че Бенну обича Керем знаем още от самото начало на филма, но Керем също я обича неведнъж го е казвал, просто откакто се събраха им се струпаха всякакви изпитания на главите. И си мисля, ББ че никой от двамата в момента не иска раздяла. Ще си оправят отношенията, но преди това Керем ще трябва да изчисти поразиите, които направи и да си върне приятелството на Онур. Греха, който Керем има към Онур и Шех е много голям и неможе да се преживее толкова лесно. Така че той първо ще направи всичко възможно да помогне на Онур и да ги събере с Шех, за да си върне приятеля. Едва след това ще започне да оправя собствения си живот. 
Да де и аз това казах. Имат шанс само при това условие.

# 143
 ThinkingНо не очаквам дори начало за развръзка.....има още 4 серии??
Все пак в линка за 87 имаше намек за това ,че Онур прави решителен ход newsm78
Очаквам го с нетърпение!Реалистично е - неможе Сабаджи да не му даде жезъла Praynig
и за Бенну и Керем - невъзможно е да я изостави Точно сега,въпреки че пред Мерт точно това му беие намерението.

# 144
ББ: Той имаше намерение да я остави но след опита и за самоубийство отново ще остане от съжаление. Това не се случва за първи път. Преди когато и каза край и тя направи опит за самоубийство той пак от съжаление остана. Проблема е че нея я задоволява това...

# 145
момичета а кьде има преведени пьрвите три части на 81

# 146
ББ:/безББ да точно така е.Но няма да са първите които по навик или само от съчувствие са заедно........все пак този филм е Сага на живота въобще ...  има от всики категории

# 147
Много се извинявам отново, но не мога да намеря на 81 епизод от 3 част нататък със субтитри.

а кьде откри пьрвите две че и аз да ги гледам преведени

# 148
ббМисля си дали този път Бенну няма да успее да се самоубие. Някакси много станаха случаите, в които всички имаха късмет да оцелеят ... кой ли не беше стрелян, отвлечен, бит... не искам такъв край за нея, но тя никак не намира път към собственото си щастие... аз не мисля, че Керем я обича. Той прекалено се е вторачил в греха си към Онур, всъщност голям грях- изтърва се за една истина, която иначе умело пазеше и се беше оттеглил след като разбра, че са спали вече, просто беше пред съвсем неподходящия човек. и съвсем забрави изневярата с Еда. Вместо да мисли как да оправи отношенията в собственосто си семейство, най-големият му дерт е отношенията между Онур и Шех. Абе, малко не са го измислили тук сценаристите- направо световна трагедия направиха тази черна нощ. По-скоро шехразат я прави тази трагедия, ама и другите много и се вързаха.
Единствената щастлива развръзка за Бенну , аз виждам да се осъзнае сама, да си превърже сама раните, буквално и преносно, и да му бие шута на Керем.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 00:07 от Г-жа Броненосец

# 149
ББ:/безББ да точно така е.Но няма да са първите които по навик или само от съчувствие са заедно........все пак този филм е Сага на живота въобще ...  има от всики категории
Няма да са първите нито последните...аз не ги упреквам а просто споделям моите мисли за развитието на тази двойка и как нещата са взаимно свързани в сюжета. Разбира се всички искаме да са щастливи с по едно бебче да си дондукат Laughing
Споделям горният пост и мисля че Керем я обича но не е влюбен в нея. Има такъв израз на английски. I love you but I am not in love with you.

Общи условия

Активация на акаунт