Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 907
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 395
Диков също можеше да се включи Mr. Green
Диков,Каранйотов и Аня.....ммммм чудно.............

# 1 396
Едва ли някой друг се е навил да я защитава.
-
Ники каза --по тяхно желание

абе накрая всичко ще се окаже филм по сценарии на Слабаков за набиране на повече средства

не може просто да са толкоз зле--не го вярвам някакси ooooh!

# 1 397
Направо се чудя като излезе утре Аня какъв скандал ще измисли Биг брадър, че да задържи вниманието на зрителите, защото всеки ББ се върти все около това  Thinking
Съгласна! newsm10

# 1 398
От самото начало на скандалите между Аня и Ивайла на тема Дарина-Илия Павлов Теодора е държала в течение Дарина. Така че е осведомена за всичко, което е ставало и става в Къщата.

# 1 399
  • у дома
Аз мисля, че Кулезич, ще е на страната на Аня, заради възрастта, "приноса и" към българската култура и изкуство и т.н. ... Дано да не съм права  Thinking

# 1 400
Подозирам, че Диков е бесен на Аня. Под нейното влияние и с нейна помощ Пипи стана за резил.
Тази жена психяса собственото си дете.

Бях сигурна, че няма да намерят Дарина Павлова. Под достойнството на жената е да се замесва публично в тъй наречената селска спартакиада. Щях да остана много учудена, ако беше взела отношение в ефир.

# 1 401
  • у дома
Да питам, това дето го каза Аня за салфетката вярно ли е? Показали ли са такова нещо??

# 1 402
  • Варна
Хора, утре се очертава да е интересно, а аз май няма да мога да го гледам  newsm45

Възрастната жена вече дори не мога да я дишам, чудя се на Ивайла как издържа, а и на другите покрай тях

# 1 403
във всеки случай доста предавания набраха материал покрай това шоу

ще има да ги дъФчат поне 1 година Joy Joy Joy

# 1 404
  Може продуцентите да направиха реверанс към Ивайла с този опит да се свържат с Дарина Павлова. Ники Кънчев е интелигентен тип и в никакъв случай не би могъл да симпатизира на тази въздухарка Аня Пенчева. Край с кариерата на секс-символ,сбогом имидж на голяма актриса! Тя вече за 85% от българите е една истерична,глупава,празноглава и лековата жена без капчица майчински инстинкт.

# 1 405
утре ще опитат да се свьржат отново с Дарина Павлова,дано внесе малко яснота по вьпроса на коя от двете е по близка,че  те май не са в час newsm78.определено Анчето изпада в старческа деменция понякога и няма спомени от това кво е говорила,а Иваила няма дар слово и само хапе устни....и тоя ВБ вече взе да става като  миналогодишният,с Венетка Райкова... hahaha hahaha

# 1 406
Не писах нищо по време на ББ, но има ли още някой който смята, че Аня и Ивайла са на едно ниво?

# 1 407
  • Пловдив
Аз забравих одеве да попитам, ама сега вече мина напеченото и мога спокойно да попитам - видях днес абревиатурата ССФ във вашите постове, какво означава  newsm78

# 1 408
Значи да ви кажа за защитниците.
Днес по-рано Аня каза, че е поискала няколко човека за свои защитници, и чакапе да разбере дали са й ги уредили. Значи  явно хората не са били съгласни.

Кефя се на зашитниците на Ива, тя каза че ще иска Емо, майка си и май бизнес партньора си, което означава че Диана Любенова и Руслана сами са поискали. Тя Ивайла няма как да знае, че Руслана е на нейна страна.

Очертава се супер лайф утре вечер.

Днеска предаването ми хареса.
Аня продължава да затъжа сама. ooooh!

# 1 409
проста мария
това сьс салфетката днес в предаването на ГАЛА,на кафе,тя спомена че понякога наистина си пишат бележки за да си кажат неща,но тя не знаела че на салфетката пише нещо ,а само я оставила и евентуално някой я е прочел,според нея

Общи условия

Активация на акаунт