Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 874
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 380
Чухте ли колко хора ще защитават Ивайла....

Диана Любенова... лелееее Аня да си тръгва от сега....
Не, кажииииии  Praynig

Майка й , бизнеспартньора й , Диана Любенова и още някой ама забравих...  Blush

# 1 381
Чухте ли колко хора ще защитават Ивайла....

Диана Любенова... лелееее Аня да си тръгва от сега....
Не, кажииииии  Praynig

по желание на Ивайло -мъжа на Аня и на самата Аня
само те ще са

Тири и Руслана

# 1 382
Мане утре  Crazy Руслана, Диана Любенова, Емо К., майка и...............
Йеееееееееееее, Руслана  newsm44 newsm68 newsm44
 newsm48

# 1 383
...

Незнам каква работа имат Сашо и Пипи при Илия Павлов?

Отишъл е да снима.

Пипи каза , че са били в китайския ресторант до Пирогов,когато са видяли да пристига и някакъв човек.... ...

Да, и след това доколкото разбрах, е отишъл да снима в Пирогов за неговата телевизия.

Тоз човек е неуморим, няма почивка за него и докато вечеря ходи с камерата  Mr. Green

# 1 384
според мен, Ивайла и Дарина имат абсолютна и единна стратегия за нещата, които са се случили с Илия Павлов и след смъртта му.
Това я кара да е уверена, че Дарина ще застане на нейна страна, т.е ще запази дистанцията за отношенията в триъгълника и затова го иска този разговор.
АНя е глупачка, тя мисли, че нещата са по-емоционални, че Дарина Павлова ей така ще си изпусне нервите и ще е спонтанна, което просто няма как да стане.

# 1 385
Люба Кулезич ще размаже Аня, гаранция. Марковски е дърт коцкар и сигурно ще защитава Аня.

# 1 386
Може и двете да са един дол дренки, съвсем отъпя биг брадър, нито едната не ми се слушаше, нито другата. Ивайла доста издишаше с монолога, не демонстрира особено богат речник. И малко се  поизхвърля все пак, говорейки за кариери...все пак другата е актриса, доста пиеси и филми има зад гърба си /аз специално не я харесвам много като актриса, но уважавам труда./ Ивайла, собствено, каква кариера е изградила...
Жалко, че Биг брадър, както винаги, хвана кокошкарска и клюкарска история и не ни дава да гледаме свежата Софка, мъжете...ако продължи още, съвсем ще изтъпее...

# 1 387
Аууу само Каранйотов 6те я за6титава Mr. Green
Този 4овек има ли акъл....
Струва ми се 4е няма да има дуел а 6те си я вземе в къ6ти

# 1 388
Аня ли е пожелала само един човек да я защитава или просто само съпругът и се е навил?

# 1 389
MЪНКИ , TeTinka мерси ... аз загубих ума и дума....

ще е страшно... страшно...

Лицето на Аня как потъпня,присви очите ... джуките....

Аз ви напускам  Hug

# 1 390
Люба Кулезич ще размаже Аня, гаранция. Марковски е дърт коцкар и сигурно ще защитава Аня.
И Люба Кулезич  ли  newsm09
Това вече прилича на линч  newsm53

# 1 391
чао ТИРИ и те чакаме на линия Hug

# 1 392
Едва ли някой друг се е навил да я защитава.

# 1 393
# 1 394
Направо се чудя като излезе утре Аня какъв скандал ще измисли Биг брадър, че да задържи вниманието на зрителите, защото всеки ББ се върти все около това  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт