Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 961
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 410
Абсурд Кулезич да е на страната на Аня. Ще я разпердушини от всякъде като кьораф делфин шамандура.

# 1 411
  • София
Леле 26 страници сте изписали. Аз тая вечер не можах да гледам, ама сега се връщам да ви изчета какво е станало.

# 1 412
АВче това не го знаех Thinking

# 1 413
Не писах нищо по време на ББ, но има ли още някой който смята, че Аня и Ивайла са на едно ниво?

Може да са на едно ниво,едната върви нагоре,естествено и леко,без да се напряга,другата пада стремително надолу под тежестта на бюста си и опитите и да се закачи някъде са безуспешни.

# 1 414
Аз забравих одеве да попитам, ама сега вече мина напеченото и мога спокойно да попитам - видях днес абревиатурата ССФ във вашите постове, какво означава  newsm78
Средно Статистическа Форумка - най-хубавата, най-добрата домакиня, най-добрата майка, най-добрата съпруга, най-умната, с най-успешна кариера. Нейното мнение е единственото правилно. Абе Аня. Laughing

# 1 415
  • в резерват
Аз забравих одеве да попитам, ама сега вече мина напеченото и мога спокойно да попитам - видях днес абревиатурата ССФ във вашите постове, какво означава  newsm78
изрових я темата  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.340

# 1 416
Абсурд Кулезич да е на страната на Аня. Ще я разпердушини от всякъде като кьораф делфин шамандура.
И аз така си мисля. Предвид нацупено-гърдестия талант на възрастната жена, очаквам Кулезич да се развихри подобаващо. Mr. Green

# 1 417
АВче това не го знаех Thinking

Кое мила?

# 1 418
Средно Статистическа Форумка - най-хубавата, най-добрата домакиня, най-добрата майка, най-добрата съпруга, най-умната, с най-успешна кариера. Нейното мнение е единственото правилно. Абе Аня. Laughing
 Аня Пенчева преди да влезе в къщата. След като излезе,тя ще е средностатистическа форумка от подфорум"Дом и семейство".

# 1 419
Joy Joy Joy О тук нататък като някоя се описва като по-по-най, вместо да изписва ССФ, просто да пише Аня. Ще е далеч по-ясно за всички! Hug

# 1 420
  • Пловдив

tooth Никога нямаше да го разчета, мерси  Hug

# 1 421
  • София
Честно да си призная взех да забравям кои са останалите в къщата.  Simple Smile То не бяха скандали, не беше чудо. Всяка вечер едно и също. Тая кукувица да дойде да си я прибере, който иска и да ни се маха от главата вече. И дъщеря си да вземе, че да не получи някой пристъп докато я мисли дали се е завила. А в началото Пипи ми беше симпатична  ooooh!.

# 1 422
  • Отвъд алеята зад шкафа
Още в Денсинг Старс Аня много ми падна в очите с нападките си срещу младата актриса...още тогава пролича, че  е комплексирана на тема възраст и красота. Сега в ББ се държи по същия начин, само че още по-истерично и неадекватно. А дъщеря й сякаш не е на 25 години, а на 5 г. Петя е толкова комплексирана от детството си на сираче, че сега се държи инфатилно и смешно. И Аня, и Петя са трагични.

# 1 423
   Михнева ми се слуша на лайфа,ама няма да я поканят.

# 1 424
Мане утре  Crazy Руслана, Диана Любенова, Емо К., майка и...............
Йеееееееееееее, Руслана  newsm44 newsm68 newsm44
 newsm48
Aууууууууууу Русланаааааааааааа !!!!! newsm44 newsm44 newsm44
На Аня , не и завиждам ... newsm09 smile3502 newsm11
 newsm09

Общи условия

Активация на акаунт