Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 968
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 425
Heart Eyes

че по-рано била поискала няколко души да я защитават
ако е така--явно са я отсвирили......

# 1 426
  • София
   Михнева ми се слуша на лайфа,ама няма да я поканят.
Смеят ли?  Mr. Green Тя няма задръжки и ще се разхвърчи перушина ......

# 1 427
във всеки случай доста предавания набраха материал покрай това шоу

ще има да ги дъФчат поне 1 година Joy Joy Joy

Предавания, жълти издания, награди за най-голям скандал на годината може би ще вземе и какво ли не още.....Чакам да видя как Баш бай Брадър ще представи скандала....Чудя се....кой е следващия скандал, че от утре вечер скандала ще евече в миналото.........

Възрастната жена дали разбира,че тази вечер за последно ще спи в Къщата????? Пък ако реши да не спи няма да е зле да си събере багажа.......

Това със защитниците направо не мога да го проумея - 1 срещу всички - автогол от всякъде........

Очертава се супер лайф утре вечер.

Което преведено на езика на бг-мамма означава -  направете вечеря отрано, дайте на децата занимавки, оправете кухнята така че да не мислите 2-те чинии, дето са в мивката, въобще се постарайте да бъдете примерни съпруги и майки до 20ч. След това се потопете в обятията на Ники Кънчев и копмания........А на мъж ако не му се гледа кокошкарник - по Евроспорт тече световното по снукър - може да го гледа на другия ТВ......

# 1 428
Аз пък не чух,че и Люба Кулезич ще участва Rolling Eyes Значи утре ще е страшна работа  Laughing Party

# 1 429
извинявам се, но аз не разбрах нещо
кога/кой каза, че който не спечели утре излиза от къщата?

# 1 430
Да бе, ще си разваля Михнева рождения ден с лайфове и лайкучки.

# 1 431
Аня сама избра да я защитава някой, който има желание да я защити. Чак жал ми стана, че само мъжът и е проявил желание. Жал за него де, че няма начин да избяга.

# 1 432
Утре ще е много интересно.Мисля, че на Аня ще и се стъжни.Ще съжали,че е искала този двубой.Ивайла ще събере доста повече SMS-и.И тогава незнам Аня как ще си тръгне с достойнство-както тя казва.

# 1 433
Още в Денсинг Старс Аня много ми падна в очите с нападките си срещу младата актриса...още тогава пролича, че  е комплексирана на тема възраст и красота. Сега в ББ се държи по същия начин, само че още по-истерично и неадекватно. А дъщеря й сякаш не е на 25 години, а на 5 г. Петя е толкова комплексирана от детството си на сираче, че сега се държи инфатилно и смешно. И Аня, и Петя са трагични.
абсолютно си права,ПИПИ  е като дете на 5 г.  Naughty

# 1 434
Аз забравих одеве да попитам, ама сега вече мина напеченото и мога спокойно да попитам - видях днес абревиатурата ССФ във вашите постове, какво означава  newsm78
Средно Статистическа Форумка - най-хубавата, най-добрата домакиня, най-добрата майка, най-добрата съпруга, най-умната, с най-успешна кариера. Нейното мнение е единственото правилно. Абе Аня. Laughing
 Аня Пенчева преди да влезе в къщата. След като излезе,тя ще е средностатистическа форумка от подфорум"Дом и семейство".
Аааа неее , тя ще се вкара в красива мама .И по точно в някоя тема от рода "Коя е по по най " .... hahaha Joy

# 1 435
Да бе, ще си разваля Михнева рождения ден с лайфове и лайкучки.
 Рожденичка ли е? Овен или телец? Чудя се аз защо я обичам тази жена....

# 1 436
извинявам се, но аз не разбрах нещо
кога/кой каза, че който не спечели утре излиза от къщата?

Ники Кънчев - тази седмица си заниминават 2-ма......Единият от дуела утре - Аня/Ивайла и един в четвъртък по етапния ред.......

Казаха, казаха за Кулезич......В съдебните заседатели ще е.....

# 1 437
  • Пловдив
Ама и Ники им хвърли ръкавица - поне 100хил да съберат  Money ... за да е достоен краят на дуела  Sunglasses

темата за ССФ е уникалнаа  Mr. Green благодаря и за нея  Hug
Хареса ми и предложението "Аня" да замести "ССФ", пример: "Малее, каква Аня си станала..."  hahaha Joy Звучи симпатично... нещо като Сърдитко Петко  Crazy

# 1 438
Heart Eyes

че по-рано била поискала няколко души да я защитават
ако е така--явно са я отсвирили......

Да, днес през деня каза. И аз си викам- Лелееее, кой знае кои е поискала.
А от снощи се надявах Руслана да защитава Ивайла.И то стана. Остава и Дарина да звънне и всичко ще е повече от перфектно. Party

Очертава се супер лайф утре вечер.

Което преведено на езика на бг-мамма означава -  направете вечеря отрано, дайте на децата занимавки, оправете кухнята така че да не мислите 2-те чинии, дето са в мивката, въобще се постарайте да бъдете примерни съпруги и майки до 20ч. След това се потопете в обятията на Ники Кънчев и копмания........А на мъж ако не му се гледа кокошкарник - по Евроспорт тече световното по снукър - може да го гледа на другия ТВ......

Мойта е лесна, деца нямам, половинката е извън града, обаче ще си спретна една хубава вечеря, и ще седна с най-голям кеф да си гледам. Party

А забелязахте ли физиономията на Аня като чу защитниците си, и тези на Ивайла. Чудя се кое я ядоса повече, това че за Аня ще са 5-има, или това, че и Диана, която е актриса излиза срешу нея, или че Руслана, с която също били приятелки ще е срещу нея? Laughing Или всичко общо?

# 1 439
Кулезич едва не предизвика помятане на Венета, че Аня ли ще пожали?

Общи условия

Активация на акаунт