Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 937
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 60
Мария вика- Нека да отпусне и той един път.
Просто му търси оправдание. Ще се оака и този, натам вървят нещата... Що се натегна като пружина и не се показа от началото какъв е? Ми сега се набра и гле'й к'ъв мощен резил ще е. ooooh! Mr. Green

# 61
Мария вика- Нека да отпусне и той един път.
Просто му търси оправдание. Ще се оака и този, натам вървят нещата... Що се натегна като пружина и не се показа от началото какъв е? Ми сега се набра и гле'й к'ъв мощен резил ще е. ooooh! Mr. Green

Е тогава ще е смях голям. Joy Joy Joy Joy
В интерес на истината аз изградено мнение категорично за Ицо нямам. Определено се съобразява много, от началото на предаването, не се открива особено. Прекалено ми е прикрит.

# 62
  • Ботевград
 easter easter easter

# 63
Айде легна си Ицо. Трудно си нацели леглото, ама се справи. Е, като легна и посъбори няколко неща. Естествено, не се трогна особено. Mr. Green

# 64
Като гледам и Део не е от най-трезвите. Водят си едни пиянски разговори от леглата с Ицо.Пърдят си. Sick Део му обясни, че само веднъж да се прибере в тях, и ще му го лапне целият, на което Ицо отговори- Цялото ви семейство това ми казвате. Mr. Green Преди малко пък Део поиска от ББ да напълни цялото джакузи с лайна, и да го пусне. Sick  Ицо сега иска Део да му докара някоя курвичка, да ги забавлява. Joy

# 65
  • Варна
Хайде да се запиша в новата тема!
Прочетох  от репортерите за случващото се в къщата - виповете май здраво изтрещяват и се излагат.
Колкото и да сте против Аня, не може да отречете, че ББ забърка кашата и направи достояние "конфликта" в къщата, даже наля масло в огъня и показа, че не каузата, а рейтинга е главната му цел. Вкара Кошлуков уж като омиротворител, въпреки, че е ясно, че само ще разпали страстите. А Аня като излезе и разбере как се шегуват с нея, ще даде не пресконференции, ами цял спектакъл да изнесе, ще е все тая.
Жалко за каузата тези опорочиха всичко.  Sick

# 66
  Вижте тук какво пишат. Копирам и един от коментарите на жена психолог,направи ми впечатление. Дали наистина е права психоложката,не преувеличава ли?

КАК ПОЗНАХМЕ, ЧЕ ИВАЙЛА И АНЯ НЯМА ДА СЕ ДИШАТ

"Хора, осъзнайте се! Кой не вижда злобата на Аня Пенчева? Тази жена е обладана от зло. Вижте дъщеря и-момичето има личностно разстройство. Пипи се жалва постоянно, че е сама, постоянно казва 'мамо', 'а пък татко...'. Очевидно е за всеки лаик, за всеки , който види изплашеното лице на Пипи, че тя не се чувства добре. Помислете си дали е вярно, че Пипи е толкова умна само защото баща и казва? Кой е Сашо Диков? Ами историята със скрите килограми в лайфа? Недоумението на всички съквартиранти? След години това личностново разстройство може да премине в психоза, в по-сериозни заболявания. Аз не харесвам Ивайла Бакалова, но професията ми е такава-психолог съм. Аня има сериозни проблеми със себе си-неовладяна агресия, страх от старостта, страх от провал, параноични пристъпи. Тя трябва да бъде лекувана. Лицето на Аня излъчва лицемерие, неискреност...Аз лично се срамувам, че имаме такива 'звезди'. Недостойно е!"

# 67
   А това май не е вярно,кай ще и даде така стоки без пари?

АНЯ ПЕНЧЕВА С ИЗПРОСЕНИ ДРЕШКИ В КЪЩАТА

Ето и тук,уверено се спуска по наклонената плоскост тази жена. Смешно и жалко обяснение на собствената си безотговорност е дала в тази статия.

Актрисата трябва да плати неустойка на Народния театър

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 00:35 от maraidara

# 68
# 69
# 70
Аня довечера като види вота на публиката ще бъде като попарена Mr. Green

# 71
Добруютро, дами!

Само да кажа,че си имаме цели 2 рожденнички - като няма, като има, има в изобилие!

ЧРД
ЧРД

Родени са в един ден с Хитлер!

Леле, Ицо значи снощи зацапал свещите......

Връщам се да чета Авчето....

# 72
Павел Васев може би е забравил, че аз намерих парите за ремонта на театъра. Милен Велчев ми даде над 1,5 млн. лв., от които не съм взела нито един лев, въпреки че всеки има право на процент, ако намери спонсор. Затова сега съжалявам, но толкова ми е бил акълът.", съобщава БЛИЦ.

Милен Велчев лични пари ли и е дал?

# 73
   Честит рожден ден на Руска и Виргиния! И двете са истински звезди,със собствен блясък,те са истински ВИП!  bouquet  bouquet

# 74
Гледах кого спасява Аня и паднах от смях. На 200% бях сигурна, че ще спаси Пипи. Сигурна бях и, че ще изтъкне някаква смешна причина, за да се оправдае. Тя винаги се оправдава. Спаси Дара само, за да замаже това че спасява дъщеря си. И двете били неизвестни, та да останели, че хората да ги опознаели. На кого ги приказва тия? Ние пред телевизорите пасем трева. От далече тръгна да обяснява, че последният, който ще спаси, ще е по същата причина, поради която спасява втория.
И това, че иска да напусне си е прах в очите. Все едно някой друг й е подписвал договора и не знаеше, че може да излезе само по време на лайв. Тая с топ няма да я мръднат от къщата.

Общи условия

Активация на акаунт