Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 641
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 875
тоз калпак на главата на пипи има ли инструкции как се връзва?
искам да опитам.

# 1 876
Абе хора, от както е излязла Кристиана тези само на спагети я карат май ooooh!

Ето кой не ми чете репортажите. Laughing
Андрей докато беше там всеки ден готвеше различни неща.
След като излезна това прави предимно Софи,Пипи,Ива, Мария Део който вчера имправеше пиле с картофи и т.н.

Славче, теб те чета с най - голям интерес Wink Hug, но като влезна тук са изписани по 20 - 30 страници и ако се връщам не мога да ви догоня Crazy Crazy Crazy

Абе като седя и си мисля Thinking, Мария беше тази, която пусна мухите с принцеси и пепеляшки.

Що се сещам , че по повод на това първо Пипи и Ива имаха словесна схватка newsm78 и кога Аня се намеси? Rolling Eyes

Разсъждавам си и се готвя за довечера Whistling Party

# 1 877
Аз се чудя, дали ако Слабаков беше в къщата, щеше да се разиграе тази пернишка трагедия.

И на мен ми е много интересно какво е мнението на Андрей по въпроса.

Део ми отпадна от списъка със симпатичните, откак го гледах как се звери пиян в камерата, псува Биги и му обяснява как ако не били те, кой щял да му направи тъпото шоу.

Ами ако не са те, ще са други, ама не вярвах че Део може да се вземе чак толкова насериозно. А това че е бил пиян, хич не го оправдава.

# 1 878
  • София
както винаги култова в главата  Joy

# 1 879
 Не знам за Божидара, ама това яко прилича на Аня. Joy

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 15:00 от Бианkа

# 1 880
Тази Аня се е харесала чорлава и това си е Sick
ужасно изглежда

# 1 881
Тази Аня се е харесала чорлава и това си е Sick
ужасно изглежда

Айде пък ти, прекрасна е Crazy Outta Joint Joy

# 1 882
  • София-в сърцата на моите деца
И какво й е на жената-убавица отвсякъде, материал бол! Що й завиждате ????  newsm78

# 1 883
Абе хора, от както е излязла Кристиана тези само на спагети я карат май ooooh!

Ето кой не ми чете репортажите. Laughing
Андрей докато беше там всеки ден готвеше различни неща.
След като излезна това прави предимно Софи,Пипи,Ива, Мария Део който вчера имправеше пиле с картофи и т.н.

Славче, теб те чета с най - голям интерес Wink Hug, но като влезна тук са изписани по 20 - 30 страници и ако се връщам не мога да ви догоня Crazy Crazy Crazy

Разсъждавам си и се готвя за довечера Whistling Party

Мани аз вчера четох 20стр.  ooooh! ooooh! ooooh!.
Тази вечер лайфа го чакам като топъл хляб. Чак смятам и да си хапна нещо калорично за вечеря, в чест на лайфа. hahaha Joy Добре че миУото го няма. Mr. Green

# 1 884
И какво й е на жената-убавица отвсякъде, материал бол! Що й завиждате ????  newsm78

Е в тоз случай се вика:

На дърт гъз, зелен бъз Crazy

# 1 885
Славче и мойто мило го няма Mr. Green, на децата съм приготвила книжки за рисуване.

Изтрещях Crazy Crazy Crazy

# 1 886
Славче и мойто мило го няма Mr. Green, на децата съм приготвила книжки за рисуване.
Изтрещях Crazy Crazy Crazy

Дано да са дълги книжките, да отнемат повече време. Laughing

Айде и от мен снимка, да не се цепя от колектива:

# 1 887
В какво се изразява грубостта на Ивайла?( за тези, които пишат, че е груба)

То и сестра И я видя, само ти не.

Сестра й се е капсуловала в някакъв неин си измислен свят, та не вижда по-далеч и от носа си.
За нея така е най-лесно-да си затваря очите и да вижда всичко в розово, което присъства само в нейната капсула, но не и в реалния свят.

# 1 888
Да ама за Аня не идват хората,

Ники Кънчев каза, че съпругът И е пожелал САМ да я защитава, а не, че САМО той искал да я защитава.
Поне така чух.

Не говоря за лайфа снощи. Аз гледам он-лайн.През деня Аня каза, че е дала  списъка с хората, които иска да я защитават, и се чудеше дали ББ ще ги осигури. След това ББ викна Ивайла, каза й че Аня е написала 6 човека които иска, да даде и тя нейният списък. Wink
При положение че изведнъж ги няма нито един от 6-те човека, а Ивайло идва сам да я защитава, смятам че просто те са отказали. Не виждам друга причина.

Славче, не зная за какво спорите за Ивайла, но и аз съм я виждала често, най-вече в магазини и в козметичния салон. Често е с детето си, изглежда спокойна, впрочем. За височината, не зная какъв е спорът, изглежда нейде към 170см.

Ами аз казвам че е 172см, според биографията й, и на живо смятам че си е толкова, не е по-малко,Да обаче galana_s смята че е по-ниска.

Сега и аз в биографията си мога да напиша, че съм 58килограма (колкото ми се иска) , но съм с около 7-8 повече. Но който ми е фен може и да ми повярва Mr. Green. Ето потвърждава го и КЛОНКА. Ивайла или е 170 или по-малко Peace Знам защото аз съм 175 и бая стърчах над нея освен това . Освен това моя позната манекенка каза,  Ивайла е не повече от 170, че и едва ги хваща. В никакъв случай не казвам, че е миньон, но просто за манекен няма данни. Аня е по-висока и преди 10тина години беше слабичка, доста слаба по едно време. Не знам защо се  е отпуснала сега, но никак не е зле за годините си. Лиготийката и по-надменното държание са си перманентни при нея обаче. Спирам до тук с мерки и теглилки, защото няма смисъл. Не бих си позволила да коментирам ако не съм видяла човека на живо.

# 1 889
  • София
ох намерих една култова снимка на Пипилота с една оранжава китка на главата, ама не мога я цопна тук  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт