Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 954
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз пък да ви кажа искам не на 50, а сега краката на Палавата. Mr. Green

Аз пък дупето на Славчето. Crazy

Мога ти пратя обаче тигровото си бюстие. Mr. Green

# 2 056
Имам чувството, че Аня е неразбрана, затова ще цитирам едно списание:
......................................Светлин Търновски
Правилно чувство имаш ,но защо си мислиш ,че поста ти ще промени положението  newsm78

# 2 057
С фотошоп и с такъв чорапогащник моите крака и на 60 г. ще изглеждат така.Само да ги доживея-ще видите вие.
В 19,40ч. трябва да ида да взема детето от тържество, докато се прибера и намеря място за паркиране, ще изпусна началото.Разчитам на вас за преразказ после.
Е сега ме е яд, че миУто го няма, за да ме отмени .
Купих си 5 пакета пуканки, ама манджа нямаааа.

# 2 058
Абе той си беше чиста проба боклук с кинти,мъж е прекалено голяма дума.Размера на тялото му в случея си е допълнение към душицата му.Да не говорим че си беше женен с дете тогава.

Аня пасти да яде... Надминахте я.

# 2 059
Аз пък да ви кажа искам не на 50, а сега краката на Палавата. Mr. Green

Аз пък дупето на Славчето. Crazy

Мога ти пратя обаче тигровото си бюстие. Mr. Green

Божеее, аз се чудя как да го махна това дупе, тя го искала. ooooh! Я глей ти колко си добре. Heart Eyes

Бюстието не ми върши работа, знаеш. Mr. Green Разликата в размерите е убийствена.

Вие се контете, аз ще спретна хапване,  взимам душ, обличам ефирно-еротична нощничка и се забивам пред тв-то. Mr. Green

# 2 060
Аня защо си мисли, че ще гласуват хората с прими карти, аз например гласувах и не съм с прима. newsm78

# 2 061
 Намерих занимание на Милото, налеопардих се, разроших грива, изпъчвам гръд, нацупвам устенца и затаявам дъх в очакване на събитието. 4470
 А, забравих да нахраня детето.

Виргиния, не е късно да подадем документи за циганки. Щом ти е мечта от малка. Joy

# 2 062
  • софия
Сега ми хрумна - довечера Аня може да поиска да се броят само смс-ите от стари карти. От новозакупени не се броят. Иначе няма да е честно  Naughty Така, де!

# 2 063
от колко часа започва сеира?
да знам кога да кажа на Милото да си намери занимания...
аз имам едно лятно рокленце зебра... за плаж такова., мисля да го метна в/у себе си за настроение:)

# 2 064
Вие се контете, аз ще спретна хапване,  взимам душ, обличам ефирно-еротична нощничка и се забивам пред тв-то. Mr. Green
Heart Eyes

Обличай ти секси нощници, някой ще те изненада и ще има после да четеш 20 страници! Naughty

Намерих занимание на Милото, налеопардих се, разроших грива, изпъчвам гръд, нацупвам устенца и затаявам дъх в очакване на събитието. 4470
А, забравих да нахраня детето.

Нека свърши нещо и Марадона все пак! Naughty

# 2 065
много отрано сте се накиприли
аз съм все още с ролките
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1207604/2/ist … n_in_bathrobe.jpg    Whistling

# 2 066
от колко часа започва сеира?
да знам кога да кажа на Милото да си намери занимания...
аз имам едно лятно рокленце зебра... за плаж такова., мисля да го метна в/у себе си за настроение:)

От 20.00 бг време

# 2 067
Heart Eyes

Обличай ти секси нощници, някой ще те изненада и ще има после да четеш 20 страници! Naughty

Да, щИ мЪ изненада, ама друг път. На 230км е от мене  Party Party Party.

# 2 068
Авче, щастливка си ти ... Laughing

# 2 069
По колко страници пишете в минута бе хорааа?  Rolling Eyes
Не мога да ви изчета.  ooooh!

Малко остана до панаира.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт