Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 928
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 130
Тири, дадоха ли Аня как се е облякла? Laughing

# 2 131
Предвиждам змииска кожа- чарлстон. И широки ръкави с рокерското яке. ПРическата я знаете.

# 2 132
от цялата тая спартакиада
ще се съберат доста смс
дано само  действително отидат за благородните каузи Praynig

# 2 133
Ивайла и Божидара са в спалнята ... Ива е приготвила багажа ... обаче нещо не ми харесва как се е облякла... Много слаба ми изглежда с този панталон... То не ,че не е слабичка..ама сега хептем...

Тири видях монтажа. Joy Joy

С шареното ли е Ива, или черно.Тя искаше с един черен костюм и обувки на Джиму Чу, ама покрай Дара пак се подведе да е с друго.

С шарена блуза-преобладава червеният цвят  , а панталона е странен..на мен ми сивее-синее ... гълабов цвят ли му викат де да знам... широкичък е панталона....

Ясно.Това дето Дара каза. Била парена риза и син панталон.

5 минути до ефир..... аз съм още около печката. ooooh!
Но ще бъда точно на секундата готова

# 2 134
Момичета не остана Crazy, 7 минутки и се почва Mr. Green

Сложи ли ушичките!

Е как, в тон с дрескода!

Момичета, очаквайте включване от черната станция след лайфа. Hug

# 2 135

Не .... нея не съм я мернала от половин час (откакто ги пуснах)

Дават мъжете в кухнята,пият..пеят...говорят си ..за какво ли? - мотори,филми ..а наздраве...

# 2 136
Аз първа заложих,само не разбрах какво печеля,ако позная Naughty

# 2 137
Предвиждам змииска кожа- чарлстон. И широки ръкави с рокерското яке. ПРическата я знаете.

Завистница. Crossing Arms
Яд те е, че нямаш стил! Naughty

# 2 138
  • софия
Аз първа заложих,само не разбрах какво печеля,ако позная Naughty

Тигрови гащи..... newsm78

# 2 139
Днес попаднах на първия човек, който е пуснал 6 смс-са за Аня. Жена на около 50 и нещо. Та си мисля, че това е контингента на г-жата и то основно заради миналото и. Просто робуват на старата и слава. По-младите като нас  Flutter, нямат предубеждения и затова преценяват на място според конкретната ситуация. Та не мислете, че няма да има смс-си и за нея...да му се не види....

За твърдия електорат на Аня си бях подготвила специално изказване,но сега няма време вече. Навлякох блузата,метнах рокерското яке на мъжа ми и сядам. Хайде....да видим сега кон боб яде ли.

# 2 140
  • Пловдив
оставих ви одеве на 127 страница, а сега  ooooh! вчера четох цял ден, ама то изчитане няма  Mr. Green Та днес поне малко книжка почетох, днес няма да се връщам, дано не съм изпуснала нещо важно.... заредихте ли се вече с провизии за лайфа  Mr. Green

# 2 141
айде тигрициииииииии, Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 2 142
 #Cussing out Спряха сайта ... обаче последното което чух беше ,че ББ се обади....и ми резнаха кабела ....

# 2 143
  • Варна
Старт  Mr. Green циркът започва

# 2 144
айде тигрициииииииии, Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Хип.... Хип......

Общи условия

Активация на акаунт