С шкембе си е най-добре 7

• 23 099
  • 429
  •   1
Отговори
# 105
стискам палци Краси в понеделник всичко да 6 ,тази Марморанка как е мацки иматели инфо за нея надявам се че всичко е наред  и след броени дни да ме зарадвате .Силвия много се радвам ,че сте чули сърчицето дано само да ни радвате до края и на финала здрави бебоци . Hug Hug Hug

# 106
Яяяяя темичката се раздвижила Hug Heart Eyes
Краса - стискам палци Praynig Praynig Praynig
Петя, Силвия - хубави новини сте донесли! Hug Heart Eyes

# 107
Краси  Hug Hug Hug Радвам се, че бебо е добре!  fingerscrossed за понеделник.
На мен ми препоръчаха доц. Томова за ехокардиография, по-скъпо било, но била много компетентна и внимателна.

5ja, Silvia браво за хубавите новини! Hug

Аз във вторник съм на консултация и тогава ще пиша повече. Иначе се чувствам добре, бебо вече шава лекинко и аз съм на седмото небе всеки път когато го усетя  Heart Eyes

# 108
# 109
Момичета , толкова се радвам на такива хубави новинки.Нека само така да се радвате на шутчета , седмички, спиране на гадене...Целувки на тумбаците. Hug

# 110
Хайде стискаме палци на Мърморанка и бебето й fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Дано днес живи и здрави да се гушнат!!! Praynig

# 111
 Praynigза МАрморанка дано всичко да мине като по вода ,и   бебето и тя да са добре.

# 112
  • София
чакам с нетърпение голямата новина и се моля мама и бебе. Praynig

# 113
 fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverЗа Мърморанка и бебчо Praynig

# 114
Нямаме ли вече новини от Марморанка?

# 115
Хайде МАРМОРАНКА с теб и бебчо сме  Hug Praynig !Чакаме добра вест   bouquet !

# 116
# 117
Имаме си много хубава новина, днес в 11 часа мама Марморана е родила малката Божидара, 3 кг и 49 см
И двечките се чувстват много добре
Весе, най-после и ти си щастлива миличка, ЧЕСТИТО, нека малката расте здрава и щастлива

# 118
  • Варна
Чудесна новина в края на работния ден!  Laughing

Добре дошла на малката Божидара! Да расте здраво и щастливо, това толкова изстрадано дете! Мама и татко повече да се радват, по-малко да треперят над сладкото си съкровище и да са много, много щастливи всички заедно!

# 119
        ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ най-накрая .Цял ден я чакам тази новина newsm44!
                          Весе, честита ти радост мила!
            Желая на малката Божидара да бъде здрава, силна и много щастлива в живота.
  Избрала си и прекрано именце. То е едно от любимите ми Heart Eyes .
  Бъдете горди родители с това малко създание. Бързо възстановяване и скоро да си тук в пишещите. Hug.

Общи условия

Активация на акаунт