С шкембе си е най-добре 7

• 23 102
  • 429
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Мърморанка!  bouquet  bouquet  bouquet
Малка Божидара, расти весело и жизнерадостно дете за радост на мама и тати!

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 21:51 от Krasuna

# 121
Добре дошла на малката Божидара!! Да си жива, здрава, щастлива и само радост да носиш на мама и тати!!!
Честито Марморанка!!

# 122
  • София
ох,най-накрая! Hug

Честито жадувано щастие!Да е красива,здрава,умна и щастлива Божидара!Да дарява всички с много обич! Heart Eyes

# 123
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Най-накрая щастлива Марморанка!   bouquet Живи издрави с малкото момиченце! Grinning

# 124
  • Варна
И тук честито изстрадано щастие на Марморанка! Радвам се, че още една от нас сбъдна мечтата си!

Научих прекрасната новина минути след раждането на Божидара, но нямаше как да ви я съобщя. По желание на Марморанка не писах тези дни за нея, затова ме извинете.

# 125
Честито на Мърморанака!!!Да са живи и здрави!  bouquet

Вярвам ,че и аз и всички тук ще успеем,както успя  и тя!!! Praynig

# 126
ЧЕСТИТО  НА  МАРМОРАНКА  newsm51

Това е новина, да са живи и здрави и малката БОЖИДАРА да е най безценния им дар през целия им живот.
Ха сега го докарах следващата съм аз  Praynig Praynig всичко да мине добре като при Марморанчето.

# 127
Марморанка ЧЕСТИТО!!! smile3501
Ето още една от нас сбъдна мечтата си и ще се увеличаваме Peace
Много ми харесва името-пристрастна съм заради ангелчето ми а има символика в това име.
Хайде оттук нататък само радост да те спохожда!

# 128
Честито на мама марморанка и добре дошла на най хубавия подарък Божидара! newsm51

Отчет от мен: GrinningАми...доволна съм,направо ми идваше да разцелувам доктора.Един час се гледахме с бебчо.Всичко е наред за сега по натам ще правя още изследвания.Амнио центеза все още не зная дали ще правя,зависи от резултата.
 Hug Hug Hugвсички

# 129
 Честно казано, направо си отдъхнах като прочетох тая прекрасна новина, после се разтреперих и накрая просълзих. Или всичко това едновременно...

Честито изстрадано щастие на нашето силно момиче! Да е жива и здрава малката красавица с прекрасното име /тук май всички сме пристрастени към това име/

На всички тумбачета, стискам ви палци! Погалете мънинките сладурчета през коремчето от мен!

# 130
честито бебе БОЖИДАРАда расте здрава и щастлива и от сега нататък Марморанке ти пожелавам да плачеш само от щастие Hug

# 131
КРАСИ много се радвам  Hug Hug Hug

# 132
Краси ,много добри новини си донесла  smile3501.Дано и занапред все такива да носиш  Flowers Four Leaf Clover.
Анелия, и ти скоро ще бъдеш много щастлива.

# 133
Честита да си и добре дошла, Божидара! Щастие да пълни живота ти, радост да огрява дните ти! На първо време със здраве и гукане да папкаш, спинкаш и пълниш памперсите!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Честито щастие, Мърморанче! Прекрасно! По-по-най-прекрасно!
Hug  bouquet

На всички следващи, успех!   bouquet
Дано скоро започнат да валят новите попълнения в тази тема и краят да бъде прекрасен при всички!  Hug

# 134
  • София
Честита щерка на Мърморанка! Нека Божидара да носи само усмивки и щастие в семейството ви!

То и аз много съм пристрастна за датата - моята майчица имаше вчера рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт