С шкембе си е най-добре 7

• 23 074
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
Стискам палци всичко с Мърморанка да е наред. дано докторите да постъпят така, както е най добре за нея и за бебето. Много се притеснявам.

# 31
Ох стискам силно палци
Дръж се мила още малко остана Hug Hug Hug

# 32
Стискам палци за Мърморанка,дано успее да устиска още малко. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Фивче,предай и поздрави и от нас.

# 33
Моля ви пишете като имате новини от Мърморанка.
Аз утре съм при доки и трябва да видя сърчице. Направо ще се пръсна.

# 34
тъжна мама,чакамете с добри новини Hug
Ох много ме притеснява отсъствието на Прити,дано всичко е наред

# 35
Здравейте момичета, и аз да се престраша да се запиша тук при вас. Моята история съм я разказала много пъти тук, в най-тъжния форум, но вече е време за по-радостни мисли, нали? Hug
Та така, бременна в 16 седмица, вече минах през 2 ФМ, 1 ФЕКГ, 2-3 изследвания на кръв, а другата седмица съм и на амниоцентеза. С една дума ме гони параноята, но какво да се прави...
Моля споделете какви изследвания си правите, споделили ли сте с близките за бременноста си?
За моята знае само мъжът ми, на никой друг не смея да кажа, поне докато не излязат резултатите от АЦ. А вече съм качила 10 кг и ми е трудно да се вмъквам в нормалните дрехи ooooh!
желая лека бременност на всички и стискам палци на момичето във Варна

# 36
  • София
 Praynig за Мърморанка!
Роксана, помня те. Hug Честито и всичко да се наред пожелавам! Praynig

# 37
Мърморанче, още мъничко остана.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
И какво значи, че престоят ще й бъде много скъп? Няма да го хване клиничната пътека и болницата ще "потъне" до немай къде от някой, който така или иначе го бръснат с всякакви данъци.  ooooh!
Тъжна мама, утре за прегледа ще чуеш две силно тупкащи сърчица и едното ще бъде твоето от вълнение и облекчение.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug
roxsana, успех във всички изследвания (да бъдат чудесни резултатите) и дано да нямате никакви проблеми по пътя към предстоящото щастие.  Hug Praynig
Притенцето дано наистина да се появи скоро. Не че не й се полага почивка.  Hug

# 38
  • Варна
Роксанче, много силно стиснати палци имаш от мен за успешна бременност. Дано всичко е наред и на амниоцентезата! Анелия Златанова от мамите тук си прави амниоцентеза, иначе другите неща си ги направила вече. Успех!   bouquet

Мърморанка мисля ходи в частната клиника във Варна - Майчин дом - и затова казват, че престоят ще е скъп - за нея самата. Ако греша, Фивър ще ме поправи.

Тъжна мама, търпение до утре и всичко най-добро като новини!

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 22:02 от Lilibon

# 39
Роксана, много се радвам  Hug.Мисли положително. Вярвам, че всичко този път ще е ок fingerscrossed .

# 40
Рокси Hugдобре дошла в шкембатия списък,дръш ни в течение за изследванията и се пази
Тъжна мама Hugутре чакаме да се похвалиш
Марморанче Hugскоро ще се радваш на smile3504

# 41
Та така, бременна в 16 седмица, вече минах през 2 ФМ, 1 ФЕКГ, 2-3 изследвания на кръв, а другата седмица съм и на амниоцентеза. С една дума ме гони параноята, но какво да се прави...
Моля споделете какви изследвания си правите, споделили ли сте с близките за бременноста си?
За моята знае само мъжът ми, на никой друг не смея да кажа, поне докато не излязат резултатите от АЦ. А вече съм качила 10 кг и ми е трудно да се вмъквам в нормалните дрехи ooooh!
желая лека бременност на всички и стискам палци на момичето във Варна
Честито миличка ,дано всичко да е ОК.А какво е 1 фекг?А ФМ къде и при кого ги прави?За споделянето -мисля си че ако отново бъда бременна на никого няма да кажа максимално дълго! Peaceподкрепям те!

Мърморанче ,успех! Praynig
Тъжна мама ,с теб сме Praynig

# 42
Здравейте,аз съм тъжна защото и този месец ми дойде МЦ,вече нервите ми неиздържат!
тъжна мама,чакам добрата новина  Hug !
МАРМОРАНКА  Praynig всичко да е наред!
Рокси  Hug лека бременност !
За Прити,няма ли някой мобилния и тел или някаква връзка с нея...доста време я няма,дано е нещо с компа и  Praynig и всичко да е наред!
pashic   Hug !
Целувки и прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 43
  • Варна
Roxsana честито! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала. Наистина този април се очертава да е пълен с много хубави новини  Laughing.

# 44
Даниелка Hugдано скоро се заразиш с бременния вирус Hug

Общи условия

Активация на акаунт