С шкембе си е най-добре 7

• 23 074
  • 429
  •   1
Отговори
# 45
Дано,дано!Благодаря краси  Hug !

# 46
Даниелка, вярвай силно и ще се получи щом силно го желаеш!Знам колко е изнервящо ,но не се измъчвай! Hug

# 47
Имам лоша новина - кухо яйце. Още една мечта изчезна безследно.

# 48
тъжна мама много съжалявам Cry Hug

Danielkka не се отчайвай мила,дано скоро ни се похвалиш с положителен резултат

Днес явно наистина е гаден ден Tired

# 49
Тъжна мама съжалявам Hug

# 50
  • Варна
 newsm45 съжалявам Тъжна мама....за съжаление и аз все тази "присъда" чувам...

# 51
Тъжна мама Hug Cry

# 52
  • на дъното
Тъжна мама smile3518  Hug
Преди малко получих смс от Мърморанака пак е получела бъбрична криза,лекарят казал при още една и ще я оперират.
Лека вечер на всички Hug

# 53
  • Варна
Тъжна мама, съжалявам! Но не се отказвай от мечтата си, дай си време, но не спирай да мечтаеш! Hug

# 54
  • Варна
тъжна мама безрайно много съжалявам  Cry. Прегръщам те, искам да ти дам сила и много кураж в този момент. Искам да можех да върна времето назад и мечтата ти пак да оживее.........

# 55
Тъжна мама, съжалявам...
Не губи надежда, ти си борбена Peace!

# 56
тъжна мама ,много съжелявам мила  newsm45

# 57
 Много мъчно ми стана:(( Тъжно мамче, моля се скоро слънцето да изгрее и в твоя живот. Просто не е честно, ама отдавна съм се убедила, че в тия неща "честно" не можем да търсим... Аз не знам точно в коя г.с. си, защото не следя редовно тая тема. Но няма ли някакъв шанс да си забременяла малко по-късно от "правилата" и да е все още рано да се види сърчицето? Потърси ли още едно мнение?
 Ох, дано Мърморанката устиска още малко...ама ако трябва да го вадят вече това бебе, че се измъчи милата Praynig Някой има ли представа дали и предишната бременност ли й е била толкова тежка?

# 58
тъжна мама Hug Hug Hug от сърце ти пожелавам много скоро отново да си изпълнена с надежда и очакване, много ми е мъчно
  Ох, дано Мърморанката устиска още малко...ама ако трябва да го вадят вече това бебе, че се измъчи милата Praynig Някой има ли представа дали и предишната бременност ли й е била толкова тежка?
Аз знам че и през миналата бременност е имал пак много контракции и почти през цялото време е лежала, но този път има и много болки. Тя вече е в 9-тия и вярвам че скоро най-после ще си гушне бебето

# 59
Тъжна мама,  Cry Cry Cry много ти се насъбра, много съжалявам, прегръщам те много силно Hug
На Мърморанка и нейните неволи нямаха край, стискам и палци за най-добрият финал. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт