С шкембе си е най-добре 7

• 23 080
  • 429
  •   1
Отговори
# 60
Мърморанче дръж се още малко
Тъжна мама съжалявам

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 09:17 от Silvia_

# 61
  • Варна
Тъжна мама много съжалявам!  newsm45

# 62
Тъжна мама, много съжалявам!  Cry Hug
 fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Марморанка

# 63
 Cry Cry Cry.
Тъжно мамче, никой не заслужава това през което минаваш в момента. Знам, че ще продължиш напред, но всичко случило ти се е е толкова необяснимо безчестно.  Confused

# 64
Тъжна мама  smile3518 толкова съжалявам за това, няма думи да те успокоят и сега......  Hug Hug Hug

Slavi_Yo , като прочетох какво е написала Тъжна мама веднага се сетих за теб, миличка  Weary  Hug Hug Hug

На Мърморанка много стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 65
Тъжна мама, съжалявам, миличка!  Sad Доколкото те опознах тук от постовете, ти не си човек, който се отчайва или си крие главата в пясъка. Ти си от хората, които се борят за щастието си, преследват го и в крайна сметка го получават. Ти заслужаваш своето щастие и от сърце ти желая да се случи колкото може по-скоро.  Hug

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Марморанка.

# 66
марморанке дръж се мила ,стискаме палци всички и сме с теб тей както вървят нещата до 2 седмици ще си с бебе в ръце ,и всичко щее на рад HugПрити къде се загуби мила ,пиши най после ,че ни домъчня за теб.

# 67
Oх миличката Марморанка,измъчи се.Но аз силно вярвам,че всичко ще приключи с щастлив край newsm30 newsm32 smile3504  ylinfant

# 68
Тъжна мама, мога само да те  Hug виртуално .Не се отчайвай .Вярвай ,че един ден ще си много щастлива.
Марморанчеfingerscrossedи ще се  Praynigвсичко да мине ок.

# 69
Благодаря, момичета, за подкрепата. Не съм се отчаяла все още и ще продължа да се боря.
Много се притеснявам за Мърморанка. Още малко остана.

# 70
Тъжна мамаHug Hug Hug

# 71
Тъжо майче,  Cry Hug искрено съжалявам. Знам какво е за втори път да се разделиш с така бленувана мечта. Но знам също, че идва ден,в който тя става реалност. Убедена съм, че и за теб ще дойде този ден. А дотогава - винаги ще бъдем тук, когато имаш нужда от подкерпа и утеха.  Hug

Мърморанче, моля се за теб.  Praynig Още мъничко остана.

Какво става с Прити?  newsm78

# 72
Верно, че Притенцето се изгуби. Някой не потдържа ли връзка с нея?

# 73
Мила Тъжна мама, много много ми е мъчно за това, което преживяваш Cry Cry Cry Просто не е честно!!!! Нито ти, нито някой от нас, които сме се простили с най -свидното, заслужава това!!! Но нямаме друг избор, трябва да продължим напред. С теб сме мила. Hug

Благодаря ви мили момичета за топлите думи, пожелавам на всички тук много усмивки и сбъднати мечти.

Някой питаше какво е ФЕКГ-фетална ехокардиография, аз я правих при др Спасов в МЦ Фемина. Очарована съм от професионализма му, препоръчвам го горещо!

Моля се за момичето във Варна, скоро да гушка сладко бебче  Praynig

# 74
Тъжна мама,не е честно ,защо се случва това ,нали след лошото идва добро ....вярвам че от тук нататък ще получаваш само добро Praynig Мила,много съжалявам!!!

Общи условия

Активация на акаунт