С шкембе си е най-добре 7

• 23 088
  • 429
  •   1
Отговори
# 75
тъжна мама и аз много съжалявам за случилото се  Sad  Hug

# 76
Тъжна мама,прегръщам те много,много силно!Знам че каквото и да напиша,нито ще те утеши,нито ще отнеме от болката ти.Искам само да знаеш,че съм до теб в този тежък момент и ако имаш нужда да поговориш,винаги съм насреща!

# 77
Tъжна мама  spoko Weary

# 78
  • Някъде там...
Тъжна мама, съжалявам много. Гуш!  Hug
За Мърморанка мнооого стиснати палци!  Praynig

Ние сме добре, гледкаме се, дебелеем, хубавеем и се глезим порядъчно. Иска ми се да имах и още една ръка или поне денонощието да беше по-голямо от 24 часа.  Laughing

# 79
Жабче Hugбраво за малките жабчета,все така да си се гледкате и да качваш редовно снимчици

# 80
Добър вечер момичета.  Как сте?
Жабче - браво на малките жабчета  все така  да храстът и хубавеят. 

# 81
Ето ме Hug Heart Eyes
Бяхме на вилата няколко седмици, а там няма нет.
При нас за сега всичко е наред минах две ФМ - последната беше в понеделник, където ни предупредиха да се готвим за розАво вързопче! Laughing
Силно стискам палци на Марморанчето! Praynig Praynig Praynig
тъжна мама - думите са излишни . . . Cry Cry Cry съвсем скоро се надявам да сбъднеш мечтата си! Praynig Praynig Praynig
рони - на теб огромно честито!  bouquet Нека е жива и здрава малката Мария (адашка ми е Wink) и само радости да среща по пътя си! Hug Heart Eyes
Благодаря ви, че ви има мили момичета! Hug Heart Eyes

# 82
Добре се завърнала Прити и честити розови гащи Hug

# 83
  • Варна
Pretty радвам се че се завърна. Бяхме се притеснили за теб. Честити розови гащи.  bouquet

# 84
  • на дъното
Жабче
браво на малките хубавици все така да те радват  Hug
˙·٠ pretty٠·˙ честити розови гащета погал по тубачето
Днес се чух с Мърморанка ходи всеки ден на записи болките са първи другар все още.Постигнали споразумение с лекаря да е по рано секциото не на 14 а 11.05 дано всичко е наред до тогава и момата си седи още малко на топло.
Весели празници на всички  Hug

# 85
Жабче, браво на дребосъчките. Дано да са все така палави, силни и здрави.

˙·٠ pretty٠·˙ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ГАЩИ!Изкара ни акъла ей, момиче,  Naughty - друг път да предупреждаваш като изчезваш така.

Дано всичко с Мърморанка да е наред  Praynig Praynig Praynig

Аз днес направих аборта - с вакуум. Сега съм добре, но цял ден бях малко замаяна заради упойката и поспах повечко. Решихме да изчакаме 3-4 месеца преди да опитаме пак. Доста се уморих емоционално.

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 11:54 от тъжна мама

# 86
Тъжна мама  Hug Hug Hug

Прити, честити розАви гащи  Party

Да са живи и здрави малките Жабета  Heart Eyes

# 87
Тъжна мама Hug много сили.

Марморанче, трябва да устискаш още мноооого малко.

# 88
Прити, честита ти розова новина, и много се радвам на добрите новини които носиш след ФМ, хайде все така до края  Hug Hug Hug

# 89
ПРИТИ  Hugзавърна се най сетне с ъс  страхотна новина , мадама ааа....дай боже само хубави новини да носиш ,Марморанка още някой ден да мине и тя ще ни зарадва  Praynigза теб всеки ден всичко да е наред вижда му се краят вече.КРАСИ и за теб си мисля постояно дано свичко да наред и да се радваш на здраво бебче  ,ТЪЖНА МАМА дано някой ден и нашето слънце да изгрее :hug РЕНИ май много скоро и ти ще се похвалиш и ще ни зарадваш много да знаеш ,Жабче ,не една ръка а  няколко ще ти трябват който има двойно щастие е така да са живи и здрави момите .

Общи условия

Активация на акаунт