С шкембе си е най-добре 7

• 23 099
  • 429
  •   1
Отговори
# 315
Притенце радвам се,че бебка е добре,а ти си почивай повечко Hug Heart Eyes

Глори и на тебе цун-гуш-погал Mr. Green

# 316
  • Варна
Здравейте милички!
От вчера пак съм като буреносен облак. Видях си резултатите от изследванията, тези антинукеларни антитела са ми завишени повече от 3 пъти - при норма 10 U/ml, моите са 33,29. Доктора е категоричен, че с тази стойност не трябва да се допуска бременност, защото това е нещо като автоимунно заболяване или процес, който може да доведе до отхвърляне на плода. Пак се наревах едно хубаво. Мисля да повторя изследванията и в Плевен, незнам дали не направих грешка, че ги пуснах при доц. Балтаджиева.
Гушки на всички бремелинки, Grett радвам се, че ни писа  Hug

# 317
  • Варна
Fever  стискам палци следващия път да са по-добри резултатите. Нас ни съветват,че нямало смисъл да правим имунологични, но аз все още се колебая дали да не ги направим.

# 318
Прити,лежи си и си почивай максимално.

Краси,110 хемоглобин ми се струва съвсем добре.Под 100 вече е нисък.Аз съм пила препарати за да го кача,но не успях.На секциото съм влизала с 100,и не съм имала никакви проблеми.

Фивър Hug Hug Hugдано следващите резултати са в норма.

Глори Hug Hug Hug

# 319
Фивър дано следващите резултати са по-добри  Praynig Hug
мерри - аз съвсем съм се отнесла и май още не съм ти поднесла честитки ooooh! Лека и щастлива бременност ти желая с най-здравия ревящ резултат!  bouquet Hug

# 320
здравейте!
днес бях на преглед всичко е ок ,като изключим проблема с гърдите май ще се наложи консултация с мамалог
бебо(док е сигурен че е момче)stork-boyза голямо разочарование на таткото ,който лудо иска момиче ,но......
 вече поритва ,изпреварва със седмица отговаря
на 20 г.с. и 5 дни,тежи 364 гр. при дължина 15 см.
другата седмица ще ходя на 4D.
 погал на всички по тумбачетата:preggo:

# 321
  • Варна
Въобще не съм наред. Вчера исках да си публикувам поста в месечната тема, а се е озовал тук  Crazy. Не исках да внасям негативизъм в тази хубава темичка. Гуш на всички.
5ja честита синя новина  Heart Eyes

# 322
Прити,благодаря  bouquet

5ja,честито синьо вързопче. stork-boy

Фивърче Hug Hug Hug

Аз да питам,момичета-кога се записахте на ЖК-аз засега не виждам смисъл да се записвам,най-много да ме премерят на кантара и да ми отворят картон.Ехографите в ЖК са от хиляда години,и въобще не разчитам.

# 323
  • Варна
Мерри, дори и никога да не се запишеш, щом се храниш пълноценно, чувстваш се здрава и ходиш отвреме на време да си проследяваш показателите, пак ще си имаш живо и здраво бебе. Simple Smile

Фивър, сякаш се въртиш по спирала - малко да дойде надежда и хоп, пак ново ниво, нов проблем. Казват, че в корените на много физически проблеми стоят емоционални такива. При теб вече са здраво вплетени, дано намериш начина да ги отрежеш нацяло.  Hug

Петя, честито, ще си мъжка майка!

Красунка,  Hug

# 324
Мери доколкото знам до 16г.с. трябва да ти отворят картона в ЖК,
НО ТИ СИ РЕШАВАШ ДАЛИ ДА ОТИДЕШ
аз ходех заради изследванията по ЗК за да не давам излишни пари,
но не и обръщах внимание много много какви ги говори лекарката даже тая бременност едни тонове не ми чуха, знаех си че всеки ден ме ритка значи е добре, но аз се доверих на датчаните , щом казаха че е добре значи е добре - не че не се вкарвах пак в разни филми,
така че ако си намерила лекаря на който да се довериш тия прегледи по задължение дето ги правят и за отбиване на номер може и да прескочиш.
 Hug Hug Hug

# 325
Мацки здравеите Hug
Ние се прибрахме днес,трябваше да минем на преглед при Велковски на 1/07 но тази дето записва е пропуснала да ме уведоми по тел. че е излязъл в отпуск #Cussing outВаля ни страхотен порой защото бяхме и в Шейново на Доплер и накрая се изпокарахме със сестрата ха доктора по телефона.Кошмар ни беше вчерашния ден,но успях да се уредя Велковски в Трета градска днес.Мойто мило ревна защото болницата му припомни много болезнен спомен.Там почина синчето ни
Минахме с триста зора на преглед и всичко е наред слава богу.
Толкова много бяхме напрегнати че след прегледа страшно ни олекна.
И...розови гащи.Аз от по рано знаех ,но понеже ми казваха двамата лекари различен пол и двамата твърдяха сигурност 90 процента затова не споделих.Другата седмица сме при Марков и ще знаем 100процента

# 326
Краси, много се радвам че сърчицето е добре  Hug.И кво, пак мома ще си имаш  у дома .Важното е друго, нали знаеш да са живи и здрави дечицата.

# 327
Фив много,много Hug Hug Hug

Краси честити розови гащи,радвам се,че сте добре

5ja е много се радвам,че ще си мъжка мама Heart Eyes

На всички погал Laughing

# 328
Краси, много се радвам че сърчицето е добре, честити ти розови гащи stork-girl
5ja честити сини гащи на теб stork-boy
 Hug Heart Eyes

# 329
Краси браво, много хубави новини при теб, а и честито розово щъркелче  stork-girl
Също и на 5ja, честито синьо щъркелче   stork-boy
fever Hug Hug Hug
Мерри, още веднъж честита радост миличка. Hug Аз се записах на ЖК към 14 г.с., но ходя на частно в болницата в която смятам да ражда.
Лек ден от мен и погал на всички тумбачета и  Hug на всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт