С шкембе си е най-добре 7

• 23 096
  • 429
  •   1
Отговори
# 330
Краси, много се радвам за хубавите новини Hug, честити розови гащи  stork-girl

5ja, честити сини гащи  stork-boy

fever, дано това са последните лоши резултати  Praynig

# 331
Здравейте момичета. Как сте???
Аз има добри новини. Ходих при лекар близак на майка ми  които ми каза че  нищо от това което са ми казали не е вярно. И че диагниозота ми не е плацента превия - а че има възможност в късните седмици да се развие плацента превия. А за кръвното каза  ми се е било качило от нещо но не е прееклампсия и че е невъзможно след 2-3седмици ниско кръвно, да се вдигне високо кръвно и да ми поставят таква диагноза .Много се успокоих просто ми падна камък от сърцето.

# 332
Силве Hugрадвам се

# 333
много се радвам за добрите новини ,които ни носите .КРАСИ Hugмила много се радвам за добрите новинки ,SILVIA и ти много ме зарадва,дано всичко да е до краи добре и съм сигорна че щее не се тревожи ,стискам палци на всичките до една Heart Eyes

# 334
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Момичета следя ви!Браво на вас!Очаквам само радост! Crazy

# 335
Момичета много се радвам че при всички ви всичко е наред. Hug Hug Hug
Извинявам се за спама, но се надявам че тук ще го прочете Фив.
Фив, въпреки че не е му е тук мястото само да ти кажа че в 28 г.с. и аз си направих за първи път имунологичните изследвания и като при теб ми излезнаха 3 пъти над нормата.При норма около 10 на мен ми бяха 33 и нещо.Както виждаш си имам Мишенцето, така че не е задължително да не се износи бременността.Значи ти още не си забременяла, така че ти назначават терапия (може и вливане на имуновенин или подобно) и си забременяваш и износваш без проблем.Аз започнах терапията чак в 29-30 седмица и не знам дали всичко щеше да е наред до края но док. каза че плацентата ми била супер и не е имала като миналия път инфаркти и прочие.Явно съм имала късмет че съм разбрала "на време".Единствената разлика че при мен бяха завишени не кардиолипиновите а Анти 2 бета ...нещо си.АКо си ги пускала в Александровска болница значи вторите антитела.Така че дишай спокойно и ако не си се насочила все още или към Конова или към Тодорова е време да го направиш.Защото ако Стаменов ти дава съвети мисля че факири в тази сфера са именно и да не кажа САМО Тодорова и Конова.Имунологията не е до толкова навлезла у нас че да се довериш на всеки.Лично мнение. Но ако отидеш при някоя от тях ще видиш че има разлика и няма да кажат че е невъзможно забременяване с тези антитела.

# 336
здр!
вчера бях на 4D .ВСИЧКО СИ ИМАМЕ  за разочарование на таткото официално ще ставам отново мъжка майка.
док. видя някаква "блястяща точка" #Crazy на сърцето ,което не е проблем ,но мен нещо все ме гложди от вътре.(бях при д-р Даскалов в Пловдив,а той нали е добрия ...)
иначе съм добре.

# 337
5ja честити сини гащи.На следващата консултация обърни внимание пак да погледнат сърчицете за твое успокоение.Ако имаш възможност и в Сф има много добри ехокардиолози, които правят специално оглеждане на сърчицето.Това е вариант ако пак има необяснима "блестяща точица".

# 338
Обичам я и аз тази темичка
Пожелавам на всички бременни тумбачета много спокойствие и само хубави новинки от прегледите

# 339
Момичета чета ви често и чакам само хубави новини Hug Heart Eyes

# 340
Момичета,вие и добрите новини,които ни съобщавате,изпълвате сърцето ми с радост...Пожелавам ви още по-прекрасни моменти с милите ви тумбачета!!!Бог да ви закриля и да бъде с вас и вашите приказни създания!Гушкам ви силно Hug Hug Hug
И аз обичам тази тема...обожавам я...

# 341
Здравейт момичета ние сме добре. Вчера бебчо се показа ще си имаме една малка принцеса. 

# 342
Силве добре дошла в отбора на розовите гащи stork-girl

# 343
Благодаря Красе  Hug

# 344
Отчет Grinning
Вчера бяхме на ФМ при д-р Марков и толкова ни олекна.Всичко си имаме и най важното че сме здрави.100% женски пол Grinning
Вървиме 1 седмица напред от самото начало.И това е за сега при нас
Щастливи сме Hug

Общи условия

Активация на акаунт