С шкембе си е най-добре 7

• 23 093
  • 429
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Krasa честити розови гащи. Все така хубави новини и за напред!

# 346
Красе ,браво!И аз се радвам с вас Hug

Аз иначе съм добре,чак в края на месеца съм на ФМ и вече нямам търпение.Отминаха разните непразположения и вече се чувствам като нормален човек.Само ми се струва ,че много започнах да качвам,а уж все се съобразявам какво хапвам.И с двете предишни бременности качвах над 25 кг,и сега хич не ми се иска да се търкалям като топка.Все още ходя на работа,но смятам този път да не се правя на герой и най много още месец да поработя и после се отдавам на почивка.

Hug Hug Hugна всички.

# 347
Краси, много се радвам мила  Hug От сега нататък само спокойствие и положителни емоции ти пожелавам!

Мерри, радвам се че се чувстваш по-добре! А за килограмите не се притеснявай, най-важно е бебоците да са добре, а ние след това ще му мислим  Grinning

Погал на всички тумбачета preggo

# 348
  • Варна
Мерри, обърни внимание какво точно ядеш, може и да си записваш даже. Ако успееш да замениш някои междинни похапвания, които са филии, за нещо по-леко от сорта на плодове/зеленчуци, може и да намалее качването на килограми.

Само да отбележа, че като се видяхме изглеждаше страхотно, не знам защо те тревожат килцата.  Hug

# 349
Мерри следи си кръвната захар да не се окаже като при мен гестационен диабет.Аз съм на диета сега и си правя профили на всеки 10 дни а предишната бременност бях качила 24 килограма и ми казаха че и тогава е била същата диагноза но никой не ми е обърнал внимание.
 Hug Hug Hug

# 350
Лилибон,мерси Embarassedно последната седмица съм +2,което си е множко.Ама много съм гладна,и ми се ядат филийки,и хлябче и тестенце,наистина голям глад ме гони,а никога не съм била от ящните.И като седна не мога да се спра,все уж последно си слагам ,ама няма как,ще трябва повече воля май- Mr. Green

Сладуранче,а ти как си? Hug

Красе,първото ми дете се роди 4,400 ,но тогава също никой не ми е обърнал внимание,а и аз съм чела че при толкова едри бебета е възможно майката да е с гестационен диабет.Само кръвна ли захар трябва да пусна?

# 351
На първо време да ако е по ниско от 6,1 на гладно си я следи поне веднъж в месеца ако е повече от 6,1 ще трябва да направиш натоварване с глюкоза.Но ако се стигне до там ще ти кажа какво да правиш,аз съм се специализирала и в това по неволя  Simple Smile

# 352
Здравейте и от мен,
вчера бях на преглед - бебка е добре, вече е почти 1 кг Wink, контракциите продължават, но достигнах 27 г.с. (това ми е някаква психологическа граница Crazy). За съжаление при изследванията ми излезнаха бактерии в урината и днес пусках стерилна - дано няма нищо, че толкова се пазех да не пия лекарства, а накрая ще се изложа май . . .
Погал на всички тумбачета Hug Heart Eyes

# 353
pretty  Hugрадвам се че сте добре с бебчо.За бактериите в урината ако се потвърди си пии каквото ти изпишат че не е шега работата.

# 354
Минавам набързо само да се отчета, че бактерии няма Laughing
 Hug Heart Eyes

# 355
Здравейте,мацки!
Моля ви ако някой скоро е правил БХС в МД,да ми обясни подробно каква е процедурата.Другата седмица съм на ФМ при доц.Томова,дали ще мога с данните от прегледа да отида на другия ден на БХС,или ще трябва и нещо друго.
Целувки на всички Hug Hug Hug

# 356
Прити, само така да растете. Heart Eyes
Мери, БХС-то е взимане на кръв.В майчин дом май искаха и снимка на плода която да е направена или същия или предния ден.Но тази снимка се прави само от доктори които "могат" да я направят.ДОц. Томова мисля че може.Мен лично ме пратиха при една докторка в самия Майчин дом, но не помня коя е.ПОпитай доц.Томова дали може да ти даде и направи така снимка а ако не може (което ме съмнява) като отидеш в МД там директно ще попиташ къде да отидеш за да ти я направят.
Надявам се да не бъркам нещо защото моят БХС беше по късния (троен тест). newsm78
Леле как се забравя... Blush

# 357
Здравейте  Hug Hug Hug, много се радвам, че при вас има хубави новини.
Аз съм добре, и бебо е добре, жегите ни морят много сега на края, но още малко остана.
Прегръдки и целувки на всички.  Hug Hug Hug

# 358
  • София, "Младост 3"
На първо време да ако е по ниско от 6,1 на гладно си я следи поне веднъж в месеца ако е повече от 6,1 ще трябва да направиш натоварване с глюкоза.Но ако се стигне до там ще ти кажа какво да правиш,аз съм се специализирала и в това по неволя  Simple Smile
само да добавя - не е гестационен диабет ако само една от стойностите при обременяване  е извън граници и това е втората такава!
освен това при мен имаше захар в урината
в крайна сметка се оказа, че имам инсулинова резистентност без това да води до диабет - за детето нищо но мама да му мисли после с кг-те...

bouquet

# 359
Лейди,мерси  bouquetИ аз четох,че и на място може да отидеш ,да направят необходимите замервания или снимки,или там каквото е необходимо,преди да дадеш кръв,така че ако не стане при доц.Томова,ще ходя на място.И моя БХС ще е късен.

Общи условия

Активация на акаунт