Целувки .

Радвам се, че ще родиш мъничка дундичка. Тъй ги обичам.
.

Тъй, ето какво се случи на мен в седмицата преди да родя Дарето. Той се роди в събота, а понеделникът на същата седмица ме гледа моята докторка и ми каза абсолютно същото - водите са доста намалели, макар че като изтекоха не бяха никак малко де и плацентата е остаряла. Попитах не е ли опасно за бебчо, а тя каза, че това е нормално в края на бременността и че даже имало теория, че организмът разбира кога да започне раждането именно по остаряването на плацентата - това било една то теориите за настъпването на раждането. Както ида е успокои ме. Точно за 12 часа. И после като ме налегнаха едни параноии. Не издържах - хванах си на сутринта чукалата и бегом при моята позната акушерката. Рева от вратата, че плацентата ми е много стара и бебето няма води. А тя горката вика - тичай към отделението, а аз веднага им се обаждам да им обясня. Тичам аз - събрали се двама доктори и ме чакат. И какво - прегледа ме док и каза - ама то води си има, но са намалели и плацентата е 3-та степен, което за края на бременността е нормално. Бебето не страда. Записаха и тонове , за да се уверя. Същата седмица ги посещавах често за тонове, щото ме беше стиснало нещо за гърлото. Нещото беше собствената ми параноя. Дарето се роди един ден след термин - здрав и дундест. По нищо не му личеше да е страдал в корема ми.

Аз ще съммного щастлива ако е така. 
И мен ме разчувства много. 
Аз ще съммного щастлива ако е така.