С шкембе си е най-добре 7

• 23 111
  • 429
  •   1
Отговори
# 135
Честита дъщеричка на Мърморанка! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната, да е гордостта на мама и тате!

И аз съм пристрастна към името, ама то няма как, нали ми е адашка Heart Eyes Hug

# 136
И тук - Мърморанче, честито ти изстрадано щастие! Ти си истински пример за това как човек може да мине през най-големите изпитания и трудности, но да се пребори за мечтата си! Заслужено й се радвай и наслаждавай на безумно много мигове щастие!   bouquet

# 137
Честито ти щастие Мърморанче ,бъди много щастлива и ако има вече сълзи в очите ти те да бъдат само от радост и щастие.

# 138
  • Стара Загора
Честита принцеса на Мърмораната Heart Eyes
Добре дошла Божидара Heart Eyes
Здраве и павали игри с мама и тати Heart Eyes

# 139
Честита дъщеричка, Мърморанке!
Нека бъде здрава и щастлива малката принцеска!

Аз днес бях на поредната ФМ - всичко е нарред за срока, което ме успокои за сега!
Докторката ми препоръча да мина и фетална ехокардиография, което ме притесни, но тя каза, че иска превантивно да мина и на този преглед.
 Препоръча ми д-р Спасов - някой ходил ли е при него, ако имате инфо - споделете?

# 140
Прити, за д-р Спасов знам ,че е един от добрите наред с Велковски ,Томова и Павлова.Но най-добра е Томова.

# 141
  • София
˙·٠ pretty٠·˙ ,няма място за притеснение,това е изследване,което се препоръчва на абсолютно всички бременни.Аз съм ходила при този лекар и съм изключително доволна - много подробно гледа и обяснява,после и документ дава.Като дойдох в Белгия си носих всички изследвания,снимки и т.н. и лекарят ми тук се впечатли много от апаратурата на д-р Спасов и каза,че е много добра.

# 142
Много благодаря за бързите и успокоителни отговори Hug Heart Eyes

# 143
ДОБРЕ ДОШЛА НА БОЖИДАРА!Много радости да носи на мама и тате и да расте здрава и щастлива!
anelia_zlatanova стискам палци всичко да мине добре. Кога е голямата дата?
Вие момичета ми давате сили да продължавам напред. Hug Hug Hug

# 144
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА БОЖИДАРА,МАРМОРАНКА!МНОГО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Честито на  Марморанка. Да е жива и здрава малката Божидара

# 146
Момичета ,да попитам Мърморанка колко дни преди термина роди и в коя болница,при кой лекар?

# 147
Притенце, и на мен Димитрова ми препоръча и ехокардиографията. Каза, че нищо притеснително не виждала, но за общо успокоение да я види профилиран в областта неин колега. Тогава за Спасов нямаше възможност, та тя препоръча и Велковски и Павлова като вариант. Ако успееш при Спасов, добре би било, че в ІІІ-та градска е голяма лудница и суматоха, не че Велковски не е много добър. Само е малко приказлив за вкуса ми. 
Радвам се много, че ФМ е наред - с малки стъпки към победата.  Hug Praynig

pashic, в МД Варна бяха писали другарчетата, които поддържат връзка с нея, че е Мърморанчето, а за това колко дни преди термин - виж в списъка кога е бил терминът й и ще се ориентираш.

# 148
pashic,Марморанка беше с термин 24 май. Роди в МД-Варна, при кой лекар обаче  незнам.

# 149
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА БОЖИДАРА.Много радости и здраве пожелавам и на двечките.Мърморанче нека от тук нататук всичко лошо остане зад гърба ти. Hug

Общи условия

Активация на акаунт