С шкембе си е най-добре 7

• 23 105
  • 429
  •   1
Отговори
# 300
Ани,добре дошла  bouquet Рони малката е прелестна пу пу пу Heart Eyes

# 301
Анелия добре сте си дошли.Давай снимки

Да, Ани и аз чакам да видя един малък Тони -бонбони Heart Eyes Hug.

и аз се нареждам на опашката за снимчици...

Красе, тъкмо питах за вас в предния си пост.

# 302
Хей, здравейте, малко се по изгубих. Ама нещо ми беше смотано, щото имах едни болки и контракции и малко трябваше да лежа и да пия разните ти му там хапченца.  Sad Но сега вече съм по-добре, а отчет от бебо ще има във вторник, тогава съм на ЖК и преглед, а и ще си вземам 45 дневният болничен вече. Laughing
На Ани и Тони добре са си дошли у дома и много щастие за в бъдеще.  bouquet
На всички тумбачета погал, а на останалите много, много Hug Hug Hug.

# 303

[/quote]
Светле,тук съм но още няма какво да пиша,освен че правя профили на всеки 15 дни и за сега успявам с тази строга диета да си вкарам стойностите в норма.На 1/07/09 съм на ехокардиография на плода при Велковски и доплер,а на 13/07 съм при Марков.На 7/07 съм на консултация и това е.Иначе съме добре,бебчо ритка по силно и много ме радва Grinning
Аз си направих цял отчет докато се усетя Laughing

# 304

Светле,тук съм но още няма какво да пиша,освен че правя профили на всеки 15 дни и за сега успявам с тази строга диета да си вкарам стойностите в норма.На 1/07/09 съм на ехокардиография на плода при Велковски и доплер,а на 13/07 съм при Марков.На 7/07 съм на консултация и това е.Иначе съме добре,бебчо ритка по силно и много ме радва Grinning
Аз си направих цял отчет докато се усетя Laughing

# 305
Красета по-честичко се вясвайте моля Mr. Green

Красунка ще чакаме отчета във вторник Hug

Краса радвам се,че сте ОК с бебо
И да знаете обичкам ви и ви мисля всичките Heart Eyes

# 306
Красуна - да се върнеш с хубави новини във вторник Hug Praynig
Краса радвам се,че с бебо сте добре Hug Praynig
Гушки на всички от мен Hug Heart Eyes

# 307
Целувки навсички тумбачета и благодаря за топлото посрещане.
Снимки ще има по късно.

# 308
  • Варна
Ани, и тук - добре дошла!  Hug Гледайте се с Тони спокойно, ние ще почакаме за снимките колкото трябва.

Красунка, то не останало! Почивай си повечко вече и без това жегите не предразполагат към активна физическа дейност.  Hug

Красе, и ти добре държиш фронта. Все така да са наред нещата!

# 309
Красунче, и аз като Лилибон тъкмо ти гледах лентичката и си мислех, че наистина наближава великият миг. Съжалявам, че си имала тревоги. Важното е, че сте овладели нещата. Peace Вярвам, че това са последните тревоги за вас.

Красенце, ами ще чакаме подробне отчет след предстоящите прегледи.  Hug

Прити, и ти нищо не казваш. Ама с ченгел трябва да вадим думите на всички ви. От жегите ще да е.  Mr. Green

Погал на всички бременни тумбачета.  Heart Eyes

# 310
Ани и Тони,добре дошли вкъщи! Hug Hug Hug

# 311
Красуна ний с теб да не родим по едно и също време.Аз съм за 12 август.

Днес ходих на преглед .Добре сме ,моято мома  тежи в момента 2600кг.и доктора каза ,че ще се роди едро бебе.Аз също съм добре.
Искам да ви питам в 9 месец колко пъти ходихте на преглед ,и на какъв интервал ви правиха изследвания  и слушаха тоновете на бебето в 9 месец.

# 312
Глори, Красета, браво за добрите новини от вас!  Hug
Глори, аз не че съм за подражаване, но да ти кажа, че при единият лекар ходех през седмица и ми мереше тоновете, а другият ми правеше ултразвук, доплер и тонове. И едно ФМ, за да не съм капо. Сигурно ако имах техниката у дома и можех да я използвам, нямаше толкова често да си разузнавам корема.  Simple Smile

# 313
...

Прити, и ти нищо не казваш. Ама с ченгел трябва да вадим думите на всички ви. От жегите ще да е.  Mr. Green

...

Веднага се поправям Embarassed
Днес бях на преглед: бебка е добре - вече тежи 683 грама Grinning, но продължавам да я смущавам с контракциите, увеличиха ми магнезия и но-шпа-то.
Друго няма около мен - взех си дозата успокоение за 1-2 дни.
 Hug Heart Eyes

# 314
Ето Глори и тя се появи  Hug, може и по едно и също време да е, но аз ще съм секцио  и стига до устискам ще бъде някъде началото на август. Peace Да дам обещаният от мен отчет, то не че има какво, защото от регистратурата бяха объркали нещо графика на док и аз си останах без преглед на ехо граф.  Sad Crossing ArmsМинах само мерил-ки и теглилки, видях си изследванията от вчера всичко е в норма, само хемоглобина е 110, но лекарката нищо не ми изписа,  newsm78 ще видим другата седмица какво ще стане, тогава ще направим едно последно 4D, ей така да си начешем крастата.
Та то май това е от мен, другата седмица ще има повече. Hug

Общи условия

Активация на акаунт