С шкембе си е най-добре 7

• 23 101
  • 429
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Pretty радвам се на хубавите новини. Все така да е до края.

# 406
Притинце,  Hug радвам се, че новините при теб са само добри. А относно факта, че това чак те плаши - ами май някакси сме свикнали все нещо да ни терзае и не ни е естествено всичко да ни е наред. Не знаем как просто да се радваме на бременносттта си.  Confused Шантава работа. Мъничко остана.  Hug

Красунче, стегна ли багажа, маменце?

kroelahai ,  Hug стискам палци скоро да се похвалиш с един положителен тест. Peace

# 407
Отново с удоволствие се самоцитирам:
Преди по-малко от час и половина на бял свят е дошла мъничката прекрасна Мария - 2900гр. и 48 см. Мама звучи добре, макар че още е под упойка! И, разбира се, е страшно щастлива, всичко е минало безпроблемно!

# 408
Ч тук да ти честитя щерката Мария

# 409
Хайде и тук честито мамче Красуна,
много да ви радва Мария Hug  bouquet Heart Eyes

# 410
Ей ,много бебета си имаме:

Честита  радост Красунче!
                      Много здраве за малката Мария и да бъде късметлийка в живота!

# 411
Красунче,честито newsm51   ти бебе!
Да ти е жива и здрава щерката ,да порасне в много обич!!!
Бъдете много щастливи!!!

От хубави новини и ние се окуражаваме!!!
Късмет на всички!!!

# 412
честита мома Красунче ,да е жива и здрава малката  мома ,много да ви радва и слушка.а ти много бързо да се възтановяваш , Hug

# 413
Красунче честито бебче. Много да те радва и слуша малката Мария а ти бързо да се възстановяваш.

# 414
Честита сбъдната мечта, Красунче!   bouquet
Да е жива и здрава малката Мария, много щастлива и много обичана и само радости да носи на мама и тате!

# 415
Честита  радост Красунче!
Да е много здрава и щастлива малката Мария!

# 416
Е, който се губи за дълго, изтърва хубавите новини.

Честити дъщерички на Глорето и Красуна! Много щастие ви желая момичета с малките ви съкровища!

Ех, чак се размечтах и аз за още едно бебче  Heart Eyes

# 417
Ех, чак се размечтах и аз за още едно бебче  Heart Eyes

Ми хайде де!  Grinning Три е сладурско число. В интерес на истината и аз имам мераци за по-нататък, но надали бих събрала кураж.

# 418
Красунка,и тук мила,честита радост!

Аз минах втората ФМ при д-р Марков и прегледа на сърчицето при доц.Томова-бебка е здравичка.Сега мога да си отдъхна за известно време,чувствам се добре и най-вече спокойна.Смятам, в най-скоро време да излизам отпуска и повече да не се връщам на работа-а пък нали ще имам и ученичка наесен.

На всички много  Hug Hug Hug

# 419
  • Варна
мерри,  Hug Радвам се за теб и за бебка!

Общи условия

Активация на акаунт