С шкембе си е най-добре 7

• 23 088
  • 429
  •   1
Отговори
# 420
Мерри Hugмного се радвам че сте добре,все така да се хвалите.При Марков е много комфортен прегледа и много приятно изживяване да си видиш рожбата на онази огромно плазма Heart Eyes
И аз отчет,днес бях на консултация и бебето е 909 грама Shockedнаправо се втрещих.Вярно че от началото си вървеше с 1 седмица напред ама ми се вижда много за срока на бременността.Кр захар ми беше в норма преди 1 седмица,след още една пак ще правя профил да видя да не съм вдигнала пак захарта.Следобед ще си взема кръвните и урината и ще диктувам на док. в Шейново резултатите да видим какво ще каже.Иначе сладката муцунка имаше една слънчева усмивчица на лице Heart Eyesнямам търпение да я нацелувам
Това е от мен за сега,пак ще пиша

# 421
мерри, страхотни новини Hug
krasa и при теб нещата вървят добре като гледам Hug Praynig
стискам палци на всички, които имат нужда Hug Heart Eyes

# 422
Мерри, хубави новини ни носиш  Hug все така да продължаваш
Краси, добре го храниш бебо Grinning Много се радвам, че всичко е наред  Hug

Аз изкарах една ужасна нощ. Снощи бяхме на рожден ден и като се прибрахме ме почнаха едни контракции, едни болки ниско в корема, имах чувството че бебо е тръгнал и ще се раждаме  Shocked Много се изплаших, а милото цяла нощ не е спало да ме мисли! За щастие всичко мина и сега съм по-добре. Моля се само да дочакам успешно деветия месец Praynig

# 423
 sladurana_83  Hug ще удържим фронта - още малко ни остана Praynig Praynig Praynig

# 424
Никой няма да ражда още - щом аз като една уважаваща себе си Класна го казвам, значи тъй ще да е. Стискайте кълките там и си почивайте.  Grinning Шегата настрана - сладуранче, да не са били подготвителни, макар че предполагам ти можеш да ги различиш. Важното е, че всичко е  отминало и сега си ок. Впрочем за такива екстремни ситуации попитай доктора си за Диаспорал - това е ударна доза магнезий именно за подобни моменти.  Peace

прити, ти много лаконично нещо, аааа, не така! Нали си знаеш, че няма да се измъкнеш. Дай отчет! Hug

Краси, мерри, радвам се, че ни носите такива сладки новинки. Краси, аз пък се радвам на едри бебета. Mr. Green

Мерри, добре си го решила с почивката. Никой няма да ни окачи медал за работата.

# 425
Прити  Hug наистина малко остана

Светле, подготвителни имам почти всеки ден и даже вече не им обръщам внимание, но това беше различно  Thinking А за Диаспорал наистина ще питам доки, да видим какво ще каже.

# 426
...

прити, ти много лаконично нещо, аааа, не така! Нали си знаеш, че няма да се измъкнеш. Дай отчет! Hug

...
Светле Hug Heart Eyes, нищо ново няма при мен,  живота ми се заключва в периода между два прегледа - стискам зъби и това е Praynig Praynig Praynig

# 427
Притинце, разбирам те, знам какво е да измерваш времето. Но знам също така, че психическото напрежение е голямо. Затова пиши. Пиши какви мисли те вълнуват, как се чувстваш и изобщо всичко. Олеква като споделиш. Гушкам те!

Бременни тумбачета, темата ви много се е ошишкала. Трябва да си пуснете нова! Peace

# 428
Много ви се радвам на всичките Grinning
Стискам ви палци и ви Hug

# 429

Общи условия

Активация на акаунт