Фен клуб "Хари Потър"

• 22 780
  • 183
  •   1
Отговори
# 75
  • Благоевград
Здравейте и от мен! И аз съм фенка на Хари Потър още от самото начало! Харесват ми всички книги, най-много "Нечистокръвният принц", но честно казано си спомням бегло какво се случваше в нея. Прочетох я преди 3 години и съм забравила вече. Последната част прочетох преди 2 месеца. Много ме е яд за близнака. Много герои умират, наистина стойностни. Подразниха ме имената на децата на Хари и Джини...Радвам се, че се появи братът на Албус и се разбра повече за него и семейството му. Жалко, че няма да има повече  Cry

# 76
аз щях да питам за актьора, който играе Снейп. Не участва ли в един смотан филм, където истински извънземни отвлякоха 4-ма актьори, които участваха във междузвезден филм / мале как го обясних/ Участва Тим Алън  май

Олееееее... сетих се за кой филм говориш!!!
В него учавства и актьорът, който играе Монк, нали?  Laughing
Гледала съм го два пъти - "Галактическа мисия" се казва.

Още малко инфо тук.

Да, наистина и Алън Рикман участва в него!
Ако не го беше споменала, никога нямаше да се сетя... Laughing

# 77
  • в страната на абсурдите
и аз съм фен ,но на книгите!хари потър измести от сърцето ми "пипи дългото чорапче"/колкото и да е смешно за някой/.

# 78
  • София
cybercat, точно за този филм става въпрос. Аз съм гледала първо Потър, после него и ми направи впечатление този герой, но в началото не можах да се сетя откъде го знам. После по пренебрежителната физиономия го познах

# 79
Тук не са фен-преводи, а официалните.

Охххххххх, AmidalaHug
Страхотен превод, обаче написан на Notepad   Close
Снощи направо станах разногледа да чета.  Confused

P.S. Харесва ли ви новият ми мигащ аватар? Дръпнах си го от тук.  Каква находка!

# 80
  • София
Страхотен превод, обаче написан на Notepad   Close

Дай десен бутон на файла, после - open with Word и после save.
Пробвай така ако ти е по-лесно да четеш   Wink

# 81
http://slytherinsorceress.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuil … avatar11593_6.gif[

Само аз ли си го виждам?  Cry
Връщам стария.......

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 14:16 от Анонимен

# 82
  • UK
Да. Обаче ако искаш и ние да го виждаме, клик с десния бутон на него, Сейв Имидж, след това го качваш в някой сайт (Фотобъкет, Фейсбук и разни други от тоя тип, има милиард дето можеш да качваш снимки в тях) и от там го качваш тук. Simple Smile Така не се вижда, защото всяка картинка, която е качена на даден сайт, се зарежда от него, а някои сайтове са с платен трафик - тоест всеки път, когато картинката се отвори в този форум когато пишеш мнения, им отчита трафик, който те си плащат - затова са направили картинките да се зареждат само в техния сайт, а когато ти се опиташ да я ползваш другаде, не виждаме снимката ами един надпис. Simple Smile

# 83
Малката Госпожица Мърморана, благодаря много!  Hug
Ха после да вървят да ми обясняват, че форума не струвал!  Laughing

Извинявайте за офф-а.

# 84
  • Бургас
и аз съм фен ,но на книгите!хари потър измести от сърцето ми "пипи дългото чорапче"/колкото и да е смешно за някой/.
Не, никак не ми е смешно, напротив.  Wink За мен "Пипи ДЧ" е изключителна книга, която те кара да се чувстваш щастлив, потопен напълно в атмосферата, която авторката е създала.
А "Хари Потър"... какво да кажа, думите ми ще бъдат изтъркани да опиша колко харесвам книгите.
Когато времето минава съм щастлива, че е минал период, в който не съм ги чела и ги започвам наново, сгушена, през зимата, правя си сандвичи (когато чета това), препичам си филийки и т.н., и влизам в "Хогуортс" при тях, всичко ме поглъща. Мисля, че авторката е невероятна, не само като измислила тази история, а и като писател. Изключителна!
Това, че няма да има други е голямо разочарование, но не знам защо аз имам едно зрънце надежда, все си мисля, че като минат много години, може пък пак да се вдъхнови, знам ли. Thinking

# 85
  • София
Не, никак не ми е смешно, напротив...
И аз съм така, мога да чета Пипи и Харти Потър до припадък.
От книгите най-любима ми е Философския камък, от филмите най-добър според мен е Азкабан.

# 86
Интересно и аз намирам аналогия между Хари Потър и Пипи Дългото Чорапче  Laughing И то точно в начина, по който ни кара да се чустваме!

# 87
Аз пък като бях малка, най-много обичах да чета "Питър Пан". Иначе филми по книгата са правени много, но на мен най-много ми хареса един руски, игрален.

Абе "Хари Потър" си е голяма мания. Дали някой ден ще се въведе за задължително изучаване в училище?  Wink Laughing

# 88
  • София
Снощи ходихме на кино. В рекламите естествено имаше "Хари Потър" - аз се израдвах като малко дете hahaha.
Наканила съм се непосредствено преди да гледам 6-тия филм, да си изгледам останалите(отново  Grinning).

# 89
  • UK
Абе "Хари Потър" си е голяма мания. Дали някой ден ще се въведе за задължително изучаване в училище?  Wink Laughing
Дано не, няма по сигурен начин да накарат децата да го мразят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт