Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 303
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Пепи и в нашия град има от тези гадини,минем ли през поляната -гаранция,то доскоро имаше цирк и ламата се чешеше(те си връзваха 1 камила ,лама,и едни биволи, коне,по поляната та ги гледах чешат се,пък и мина ли от там съм нахапана,и Юл и тя ooooh!Вече незнам дали изобщо се пръска за комари и бълхи ooooh! а в Хисар лятото е ад,горе в квартала нали има животни Crossing Arms

Ние с Юл сега принтираме снимки и тя ги оцветява после,и разни картинки  Party

# 166
  • Варна
Ей мацкииииииииииии ,Честит празник на всички!!!Днес поохлабете малко  Wink стига сме работили...

Рени и на мен не ми се отварят изображенията Naughty
Благодаря на всички за пожеланията за успешен сезон,от вашите уста в Божиите уши  bouquet

Hug

# 167
 Hug

Пиги, надявам се, че си вече добре! Бързо възстановяване и скоро да пишеш.

Рени, много е хубаво на това място Дивеците, а снимките от първия сайт и при мен не излизат.

Ели, и аз често нося на Гергана принтирани картинки за оцветяване. А тук http://krokotak.com/ има и за изрязване, лепен и други интересни неща.

Рони, наистина на Ема И липсват баба и дядо! Гергана като каже бабинка и мед И капе от устата, а майка направо си умира от кеф.

Тук днес времето е ужасно. Не е спряло да вали от сутринта, не можем да излезем, Гергана беше полудяла, едва я сложих да спи.

Миналата седмица като ходихме на вилата и мен ме схапа бълха. А страшно много ми мразя, изпитвам ужас от тези гадини. Днес Васил е там да проветри, изчисти и напръска, че мислим да идем за 2-3 дни там. Но дано се оправи времето, че иначе няма смисъл.

Жоржи, аз вече почивам, направо ми е такъв кеф! След празниците ще ида до офиса на 7 и 8, а след това излизам вече в отпуска, а после в майчинство. Дочаках!!!

# 168
  • somewhere over the rainbow
Еее, ни мой ви изчете човек ooooh!
Днес бяхме на откриването на новото клубче на Данито в Карлово /май не е писала за това/. Ами много е хубаво Party Да им върви по вода, както вали днес! Hug Може да кача малко снимки, ако е добре нета, че днес е ужасен.

Ели, честито за делото и за колата! Като вземеш парите, да почерпиш Whistling

Пигчо, пиши как си Heart Eyes

Дайде клип да я видим Синеочка при Гала, бре. Как не съм я видяла, уж хвърлям по едно око сутрин Thinking

# 169
Здравейте сладурки. Hug

Пепи, Вяра е голям сладкиш! Heart Eyes

Рени, чакам едни документи за оито ви говорех още миналата година...а именно за да получавам детски за Ема до навършването на 3 годинки. Хубавото е, че ще ги получа със задна дата, само веднъж да им занеса всички документи. Whistling

Дю, мерси за хубавият сайт, запаметих си го и ще принтирам на Ема...че май е излишно да обяснявам колко са скъпи тук книжките за оцветяване.

Връзката внуче-бябя и дядо е наистина силна. Само с топли чувства и умиление си спомням всички ваканции изкарани при баба и дядо. А като отида при тях сякаш времето спира. Peace

Браво на Дани за клуба. Успех в начинанието. Да дойде и да почерпи и снимки искаме... Peace

А за бълхите нямам коментар. И във Враца е пълно с тези гадинки, то да те е страх носа да си покажеш от къщи. ooooh!

Синеочка да се включи и да пусне линик към предаването, че да я видим каква е убавица.

Пиги, пиши как си, че те мислим.

Ели, ако се преведе док. в Бг ще е по-евтино, но и по-бавно докато дойде до тук....

Майка ми като беше тук ме научи да правя лазаня и сос-а който е универсален за нея, както и за спагети, е супер лесен. Та днес им направих спагети на моите за обяд и си облизаха пръстите, утре ще наложа лазанята дано ми се получи.
Днес не сме излизали, а времето не е лошо. Утре ще скитаме по магазини и паркове.

Ема ми беше настинала онзи ден и от вчера(докато зацепя) й давам Умкалор. Днес вече е нов човек, много бързо оправи погледа, остана малка кашличка, но като цяло съм доволна. Продължавам да го давам и дано мине само с това и пчелно млечице с мед и чай с мнооого лимон и мед.

Щях да забравя...Миме, много се радвам за Виктор и родителите му. Предполагам колко са щастливи всички. Я кажи снахати кърми ли го?
Аз най-накрая получих снимки от сватбата на брат ми... Embarassed Та имам хубави снимчици на Емата. Испратили са ми снимки и на бебока, та ще кача и ще ви пусна да ги видите. Peace

Хайде изчезвам, че ме чака четене на приказки. Simple Smile

# 170
Ето тук са качени много снимки от клубчето днес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=371591&pid=11927786 Имаше много форумки. И Даяна се мотае там някъде ... с шарена рокля

# 171
Нан една моя колежка от университета работи в този клуб в Пловдив,беше казала че ще откриват в Карлово Party Но не знаех че и Дани участва, то си е Пловдивско клубче  newsm78 еее само в Хисар няма още,остава ние да открием там  Crazy

Дю това крокотак не го знаех мерси,утре свекито ще идва към Смолян на гости за празниците, Whistling

# 172
Нан една моя колежка от университета работи в този клуб в Пловдив,беше казала че ще откриват в Карлово Party Но не знаех че и Дани участва, то си е Пловдивско клубче  newsm78 еее само в Хисар няма още,остава ние да открием там  Crazy

Дю това крокотак не го знаех мерси,утре свекито ще идва към Смолян на гости за празниците, Whistling

Ти пък... Данито и мъжът й са си собственици, няма нищо общо с пловдивско клубче Naughty

# 173
НАН, много са хубави снимките от откриването. Пожелавам на мама Дани много успехи и весели деца!

Ели, вие няма ли да идвате с нея?  Mr. Green

Днес тук времето беше горе-долу добре и успяхме да излезем за малко навън. Но е толкова мокро и кално, че Гергана се прибра като прасенце. Пак готвеше разни яденета от кал и вода, правеше ми кафенце и сокче.  Laughing

# 174
При нас времето е хубаво, но снощи много се скарахме с Калин....той отиде за риба, а аз нямам настроение да мърдам и крачка. Но след малко излизаме до парка да нахраним патиците. Simple Smile Какво им става на тези мъже не знам. То вярно, че и мен хормоните ме тресат, ама него двойно повече. ooooh!
Аз влязох в 5-ти месец, кога мина това време?! Party Като дойде и топлото време толкова бързо ще минават дните. Нямам търпение средата на този месец да ми кажат и пола.

Много е хубав клуба на Дани. Успехи и много детски смях. Peace
А познати форумки не видях освен Дани разбира се. Simple Smile

# 175

Аз видях едно момиченце, познато от аватара на една мама, която пише в темата за ДГ. Една къдрокоска, голяма сладурка.

Аз влязох в 5-ти месец, кога мина това време?! Party Като дойде и топлото време толкова бързо ще минават дните. Нямам търпение средата на този месец да ми кажат и пола.

Аз съм вече в 6-ти месец. Сега като съм вече в почивка, ще се сетя, че съм и бременна.  Laughing

# 176
Ронка,пуни едно коремчееееееее да видим Heart Eyes
Кажи му мъж и повече не го обиждай Mr. GreenАз пък с ПМС и ви идва да удуша някого,пък да видим кой ще намаже.И двамата ми мъже изчезнаха,за да не го отнесат Joy
Мама Дани,клубчето наистина е много симпатично.Успешен бизнес Peace
Ели,кажи на Дю да арестува свекито ти в Смолян за по-дълго,че малко да останете самички на спокойствие.Защо не изпрати и Юл с нея,че да сте като младоженци Laughing

# 177

Аз видях едно момиченце, познато от аватара на една мама, която пише в темата за ДГ. Една къдрокоска, голяма сладурка.

Ахам, Мартина на Микки. Много е сладка Heart Eyes

Ние пък от няколко дни се ровима в един сайт с големи евтинии. Направо някои неща са без пари. За съжаление доставят само в Англия... измислете някой там да ги приеме и да ни ги изпрати Thinking
Ето: http://www.mandmdirect.com/ProductList.asp?Filter=1|Girls&a=resetsearch

# 178
Нан освен тя така да си е помислила щом се казват по един и същи начин хихихихи,Дани идвай да кажеш разкривай мистерията Flutter Crazy

Нан моя иска да ходи до Англия за кола,ама кога ли ще е това ooooh!

Дани на едно место видях по снимките мъжът ти зад бара(подозирам че той пак е правил кухнята),а на една снимка тебе със Дая Grinning
 Браво на вас за идеята и осъществяването,в Карлово нямаше ли клубче,гледам доста бебешори,дано винаги е толкова пълно както на откриването  Hug

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 19:57 от Eli83

# 179
Kaчих малоко снимки на Ема
Ето тук са от сватбата на брат ми като булка, че на нашите я нямаше.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/5#152

А тук е от днес, но ни падна батерията на фотото и от парка с баба и дядо й.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/8/8#35

Общи условия

Активация на акаунт