...От скоро вече има "обогатен" речник от някои какини лафчета ,като :Това е якоооо" или "Искам на готинУто"..."Егати работата"..
...От скоро вече има "обогатен" речник от някои какини лафчета ,като :Това е якоооо" или "Искам на готинУто"..."Егати работата"..

Радвам се, че Преси е добре. 

Ти си знаеш, че дори и да не питаме, пак се интересуваме (от всичко 

Аз за подобно изказване само мога да си мечтая. 

Понякога се чудя моето дете ли не е наред нещо,че не говори още,или вие малко преувеличавате 
Пътя след Истанбул е бил ужасно тесен,разкопан,с големи пропасти отстрани,а тирове хвърчали като бесни.И най-накрая за капак му казали,че трябва да живее в общ апартамен с двама аниматори.Направо е бесен за всичко.Та може и бързо да се прибере,ако не му изнася.
Още тук преди границата като се чухме последно,каза че гледа да не й обръща внимание,че иначе ще я свали и ще продължи сам!
какви бяхме, каква стана 
Но може би е нормално - повечето вече не сме си вкъщи с децата. Ангажименти колкото искаш, а времето вечно не достига... А може би това са само оправдания ...
Моля ви, не се засягайте, говоря за някои, не за всички.
И аз не винаги успявам да обхвана всички теми, признавам, но се опитвам по-късно да наваксам. Възхищавам се на мамите, които успяват да запомнят всичко, което са прочели и да напишат по нещичко на всяка от нас, която има нужда да чуе две добри думи.
Аз съм си разсеяна и понякога пропускам важни неща, за което ви моля да ме извините. 

.Толкова са сладки и все още толкова невинни душички.Разчуствах се....

Само че не знам кои съботи ще се отработват 4-ти и 5-ти май, така че не мога да предложа дата. Нека работещите мами да кажат 
Съжалявам да чуя това за племенника ти, дано наистина болестта е хваната навреме и да няма поражения, детенце да бъде излекувано възможно най-бързо и пак да палува на воля
!Препоръчани теми