По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 093
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
По въпроса с говоренето-Вики си говори напълно разбираемо.Прави си изречения...От скоро повтаря последните думи на водещите на новините...Например :чете Юксел нещо си и завършва с "Това е факт" и Виктор веднага повтаря Joy...От скоро  вече има "обогатен" речник от някои какини лафчета ,като :Това е якоооо" или "Искам на готинУто"..."Егати работата".. Joy Joy

# 16
Привети  от нас, ако сте се затъжили.  Wink
Доре, страхотно тържество, много ми хареса тортата...  Blush  Радвам се, че Преси е добре.
Мери, дано минава бързо времето. Не се притеснявай, нали знаеш, че понякога има и проблеми с телефоните, нета... Вярвам, че всичко е наред.  Hug
Гери, дано Кика свикне бързо, за да си спокойна и ти. Кажи как се чувстваш в новия апартамент?  Simple Smile
Нора, Вики напоследък също се събужда и реве, изобщо не казва какво й е. Понякога иска вода или пък да пишка.  Rolling Eyes
Дакра, надявам се Мити да се отърве от скарлатината...  Praynig
Светли, дано мине добре на прегледа и всичко да е наред.  Hug
Вава, дано Влади не се влошава и да не е нищо сериозно.  Peace

И на нас не са ни казвали нищо за ваксина...  Rolling Eyes

Не че някой ме пита, ама да си кажа. Вики се чувства много добре в яслата, казва с усмивка ЧАО на баща си... Вече е старо куче.  Laughing Научила е нови песнички и стихчета и е много сладка като започне да пее или да ги казва.  Simple Smile

Приятен, макар и дъждовен ден!   bouquet

# 17
Привети  от нас, ако сте се затъжили.  Wink
....................................
Не че някой ме пита, ама да си кажа. Вики се чувства много добре в яслата, казва с усмивка ЧАО на баща си... Вече е старо куче.  Laughing Научила е нови песнички и стихчета и е много сладка като започне да пее или да ги казва.  Simple Smile

Приятен, макар и дъждовен ден!   bouquet

Галка, не говори така бе, човек Hug Ти си знаеш, че дори и да не питаме, пак се интересуваме (от всичко Mr. Green)

Rolling Eyes Стефу не е ходила никога на ясла
иначе е добре и към края на годината мисля да я пусна

Мини, ами аз съм си направила собствено тълкувание на написаното от теб Blush
.................
записахме я на ясла, естествено по втория начин, но просто нямах избор, или трябваше така, или въобще нямаше начин да я запиша
........................
Защо не пуснеш кака Стефи лятото на ясла, та да не й е точно есента периода на адаптация? Може да болдува по-малко така. Видях едни сними на Преслава, които си пускала в отчетната на януарки 2009, все по-голям бонбон става Heart Eyes

Киара сутринта влезе в стаята при децата сама, в момента, в който й обух пантофита. Преди половин час ми се обади момичето от яслата, Киара като цяло е била спокойна, на два пъти се е разплакала, но бързо се била успокоила. Заспала е бързо. Ще ходя да я взимам в 16:30. Дано и като разбере, че това я чака всеки ден, пак да бъде така спокойна.
Аз пък утре сутрин ще ходя да говоря с прекия ми шеф за задълженията, които ще имам след като се върна на работа. Малко ми е притеснено, и аз не знам защо.

Доре, браво на Мишето, много весело клипче! (снимките още не съм разгледала)

ВАВА, а ти не се ядосвай за захарното петле, Киара вече и бонбони смуче Rolling Eyes

Поздрави и целувки на всички, дано никой не се разболява!

# 18
А, за говоренето - говори много, но доста неясно. Дано яслата й повлияе благоприятно.

# 19
  • Пловдив Белащица
Аз пък съм яйце с двоен жълтък  Mr. Green

Аз утре ще ходя при личния лекар за направление за изследвания за ясла. Живот и здраве като са готови - тръгва. Ще видим как ще сме с адаптацията и ние.

Говоренето - приказва много, напълно разбираемо (много рядко нещо, което не й се разбира). Обяснява се, защитава се, държи ми сметка... Даже завчера ме видя да търся нещо в гардероба и репликата бе "Я да те видя къде ровиш. Сега ше се карам" И последваха някакви циркания  Mr. Green. От което аз се изнесох в другата стая да се нахиля, да не ме гледа и да си мисли, че прави нещо много весело, макар че е такова.

# 20
Адашке, а аз като давам отчет всеки ден... tooth
Васи, да не би да са двечки, а? Wink
Гери, аз не се ядосвам заради самото петле, а заради това, че Владислава кашля. Успешна адаптация в яслата!
За ваксините-Аз имам спомени, че трябва да правим последен Пентаксим през лятото, защото започнахме много късно с ваксините и все бяхме болни.
Мартина също се "отпуши" да говори след рождения ден. Приказва много, но не е много ясно. В замяна на това ползва целия си речников запас за да командва доста, да дава напътствия и да протестира ако нещо не й харесва.
Ето, Галке, пак се отчетох и то за втори път днес!
ВСИЧКИ! Нали се договаряхме за среща!

# 21
ВСИЧКИ! Нали се договаряхме за среща!

Ами, хайде де, нещо не се получи този път. Може би някаква организация трябва да направим, но поне да се разберем в кой град, та да знаем към кого да се обръщаме. Иначе аз съм навита, ако е в София да спретна една срещичка.  Peace

Браво на Кика, послушанка си е тя.  Heart Eyes
Андрея е голяма скица.  Joy Аз за подобно изказване само мога да си мечтая.

# 22
Пухчо,много са сладки първокласниците!Стана ми едно мило!
Бързо зарастване на раната,на голямото ти юначе! Heart Eyes
Гери,браво на Кика,че бързо свиква с новите приятелчета!Дано да е все така! Heart Eyes
Браво и на Вики,че е така адаптивна! Heart Eyes
Ние пък сме мнооого назад с говоренето и упорито отказва да премине на друг език,освен нейните писъци и "тъйш-мъйш-нъйш".
Но от няколко дни ми викаше "мамиш" и "бабиш" на баба си,а днес направо стана  "мамати" и "бабати" Mr. Green
Васе,направо не мога да повярвам как си нарежда изречения Андреа! Hug Понякога се чудя моето дете ли не е наред нещо,че не говори още,или вие малко преувеличавате Embarassed Но по-скоро си е до дете,и все ме успокояват,че ще проговори! Tired

Чухме се снощи по телефона с нашия тати!Пристигнали са живи и здрави!Но е било ужасно пътуване! Sad Пътя след Истанбул е бил ужасно тесен,разкопан,с големи пропасти отстрани,а тирове хвърчали като бесни.И най-накрая за капак му казали,че трябва да живее в общ апартамен с двама аниматори.Направо е бесен за всичко.Та може и бързо да се прибере,ако не му изнася.
Деси,майка му е Whistling Още тук преди границата като се чухме последно,каза че гледа да не й обръща внимание,че иначе ще я свали и ще продължи сам! Tired

# 23
ооох, Галеее, добре че редовно се отчиташ, че да е жива мартенската тема
 ooooh! какви бяхме, каква стана Tired
липсва ми стария формат и дух в тази тема

# 24
  • Пловдив
ooooh! какви бяхме, каква стана Tired
липсва ми стария формат и дух в тази тема

И на мен Sad Но може би е нормално - повечето вече не сме си вкъщи  с децата. Ангажименти колкото искаш, а времето вечно не достига... А може би това са само оправдания ...

# 25
Ами според мен липсата на време оказва влияние , но по-скоро върху честотата на писане.
Има хора, които просто минават да си кажат това, което имат и не вземат отношение по никакви други теми. Мен това много ме дразни и да си призная не им честа постовете.  Blush Моля ви, не се засягайте, говоря за някои, не за всички.  Peace И аз не винаги успявам да обхвана всички теми, признавам, но се опитвам по-късно да наваксам. Възхищавам се на мамите, които успяват да запомнят всичко, което са прочели и да напишат по нещичко на всяка от нас, която има нужда да чуе две добри думи.  Heart Eyes Аз съм си разсеяна и понякога пропускам важни неща, за което ви моля да ме извините.  Praynig
Преди нямах търпение да стана и да вляза във форума. ИСкам пак да е така.  Peace
Приятен ден!
  newsm51

# 26
Ами значи нещо трябва да ни накара да живнем Grinning
То вярно,че в началото ентусиазмът е винаги голям, но не трябва да се поддаваме на апатията.
Проблемите и грижите ни станаха повечко, но пък и това не е извинение.За приятелството винаги трябва да се намира време.
Аз съм за среща и даже срам-несрам ще помоля софийските мами ако искат на ЛС да ми оставят телефони за връзка и аз ще дам моя.Нали ни се очертава пребиваване в София и ако има някаква възможност ще се радвам да се чуем или видим.Няма да ви притеснявам излишно, но може да се наложи да попитам за нещичко, а там освен вас не познавам никого.

# 27
Пухчо, успях днес да разгледам снимките.Много са мили и хубави първолачетата.И торта си имате  Grinning.Толкова са сладки и все още толкова невинни душички.Разчуствах се....
Петьо ще ходи в понеделник на екскурзия до Ловеч за един ден.Много е развълнуван.Снощи бяхме на родителска среща да ни инструктират Grinning

# 28
Привети, момичета!

Не съм писала от доста време, за което моля за прошка. Имам страшно много работа на работа, в къщи също и ... съм луднала. Уволниха ни директорката и сега чакаме нов директор от 01.05. и нямаме представа кой ще е. Много неприятно.

Калина плямпа много, но понякога е неразбираемо, особено за нетренирано ухо.

Племеника ми го е закъсал още повече - предполагат, че е болен от синдрома на Кавазаки (на кратко казано това е рядко срещано заболяване, предимно при деца до 5 години и е възпаление на кръвоносните съдове - коронарните). Иначе се лекува, но дано са го хванали на време, преди да са станали разни усложнония (аневризми, например или, не дай Боже, увреждане на сърцето).

Не разведрих темата хич, но това е положението - оплаках се.

Иначе по Великден ходихме до Павел баня и оттам една разходка до Източни Родопи - много хубаво изкарахме и времето ни беше страхотно.

И на двете ми красавици им текнаха нослетата от вчера и се притеснявам, че плануваме пътуване до о-в Корфу от 01.05. до 06.05.

Майка ми е по-добре и се върна на работа, но сега търся добър специалист - кинезитерапевт, занимаващ се с възтановяване след гръбначни травми. Казали са й, че трябва много сериозна рехабилитация сега да проведе.

Уж прочетох всичко, което сте писали, но повечето неща ми изветряха от главата  Embarassed

Мери, радвам се, че все пак са стигнали благополучно, въпреки лошите условия по пътя.
Гери, дано Киката продължава така добре да се адаптира.
Галя (VJG), дано и Вики е спокойна, а пък ти ще ни осведомяваш редовно, надявам се  Simple Smile
Мая, все още ли държиш фронта с цигарките? Аз за съжаление, освен, че пропуших отново, пак съм ги увеличила ...  Sad

Среща - с две ръце съм ЗА, но срам, не срам може би няма да бъда много полезна в ораганизацията.

Обещавам да се опитам да бъда по-редовна  Mr. Green
Обичам ви  Heart Eyes

П.П. Забравих да кажа, че съм обелено яйце  Laughing

# 29
Добър ви ден!
Киара днес се разплака на влизане в яслата, дърпаше ме да влизам с нея вътре. Към 10:30 се обадих на учителката, каза, че за 10-тина минути се била успокоила, хапнала и сега си играела. Дано малката мишка бързо свикне.

Ходих в работата на разговор с новия ми шеф. Предложиха ми друга позиция, малко досадна и по-нискоквалифицирана работа, но се договорихме, че засега няма да ми променят длъжността документално. Също така искат да започна чак на 1-ви юни, така че вместо да се върнана работа след 10 дни, ще бъда платен отпуск един месец Mr. Green, от което хич не се оплаквам. Тъкмо спокойно ще поподредим апартамента. И спокойно ще видя как се чувства Киара в яслата.

ВАВА, въобще не се бях сетила, че със захарното петле могат да се предадат бацили Blush

Мини, вчера докато търсех поста ти, от който бях решила, че Стефито е тръгнала на ясла, чак завидях на януарките Blush
Може би все пак липсата на време си казва думата. Ще видим аз как ще съм като тръгна на работа, въпреки че и сега покрай апартамента все нямам време и пиша по-рядко.

VJG, след като го преложи, директно се захващай с организацията на срещата Hug Само че не знам кои съботи ще се отработват 4-ти и 5-ти май, така че не мога да предложа дата. Нека работещите мами да кажат Hug

Лили, дано успеете да осъществите пътуването и дано новият директор да е от добрите Simple Smile Съжалявам да чуя това за племенника ти, дано наистина болестта е хваната навреме и да няма поражения, детенце да бъде излекувано възможно най-бързо и пак да палува на воля Praynig!
На мен напоследък нещо честичко ми се реве, без конкретна причина.

Мая, добре, че Лили ме подсети! Стискам палци да продължаваш да удържаш фронта с цигарите, пък дори и да изпушваш по една цигарка вечер, пак си е голямо постижение!

Общи условия

Активация на акаунт