АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Бих те призовала да споделиш за нещата, които знаеш, както и за замесените лекари - но тук пишат доста бременни момичета и надали ще се отрази добре
Това, което ни се отразява зле са именно постовете без имена и факти  Sad.
Доколкото разбрах, бебето е родено и починало във ВМИ, защо така? В Селена са били честни, доколкото разбирам  Embarassed
Моля да ми пратите линк към историята на Шайн  Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:36 от detelini

# 421
аз не помня къде четох за шайн Embarassed

# 422
  • Пловдив
detelini можеш да прочетеш подробности около раждането на Шайн тук и тук.

# 423
miraluba,  Hug Хубаво ми е да прочета това, защото няма да променя на финала решение обмисляно дълго време с преценка на всички плюсове и минуси съществуващи във всички болници в БГ. Като цяло смъртността при доносените бебета у нас ми се струва безумно висока  Tired, но това не е нещо, в което ще се потамям да мисля точно сега  Naughty. Бог да е с всички ни  Praynig

# 424
Момичета, преди малко ми изтърсиха едно инфо за Селена, което отново ме върна в паниката от юни месец дали съм избрала правилното място за раждане. Отново става въпрос за кувиозите или липсата на такива изобщо в Селена. Моя  приятелка ми каза, че нейна позната скоро е родила близначета в Селена, едното от които починало на път за Окръжна понеже било пренасяно на ръце  #Crazy. За родилка в деветия месец това ми дойде в повече  Cry.Въпросът ми е дали някой знае от личен опит как точно ги пренасят бебетата и изобщо каква спешна помощ могат да окажат било то и докато ги пренесат  newsm78

Това за 9-и август ли става въпрос? Защото точно тогава бях на запис на тонове и се чудих защо ме оставиха 40 минути на запис, а се оказа, че е имало спешен случай. Мъжът ми ме чакаше отвън и ми разказа, че линейка е чакала пред болницата, поне десетина минути, а след това са изкарали отвътре бебето, което го е държала лекарка или акушерка, не знам. Така че това, че са го занесли пеша не е вярно.
Но не знам дали става въпрос за този случай или не.

И не знам какво общо имат кувиозите в случая. Детенцето е можело да има болно сърце или нещо друго, кувиозът нямаше да му помогне ...

Има и още един тъжен случай при юлките, за Окръжна болница става въпрос, абсолютна немърливост ...

# 425
Приятелка ми се обади току що, в 10 тази сутрин е родила в Селена.Много се зарадвах.Пожелавам на всички майки, на които им предстои раждане, да са толкова щастливи, колкото е тя в момента.
Сори за спама.Само исках да споделя Laughing

# 426
Аз раждах в Селена,при д-р Минев.И за миг не съжелявам за решението си.Тръгнах да раждам нормално,при мен имаше една сестра,която не ме остави и за секунда сама.Разсмиваше ме,говореше ми и ме окуражаваше.Бях с епидурален катетър.Отделно не само Минев беше при мене,но се въртяха и Топалова и Петрова,която беше на смяна и Котева.Вниманието ,което ти обръщат в такъв момент е много голямо,никой не викна срещу мене,да ми каже не така ще направиш,а еди как си.Никой не ми се скара защо съм викала,а ме окуражаваха.Само да поясна,че почнах нормално да раждам и само 2 часа бях под действието на епидуралната,след това неми вляха доза,защото отивах към секциои се помъчих малко,защото аз исках много да родя нормално и след като стигнах пълно разкритие,се видя че няма да стане,започнаха да падат тоновете на детето и спешно ме оперираха с пълна упойка.А екипа който влиза с тебе в операционната е огромен.Бяха 2-та лекаря които поставят упойките,имаше неонтолог и педиатър,освен Минев влезна и Петрова и още няколко човека,които не ми ги представиха.Иначе докато ме подготвяха за операцията,анестезиолога,ми представи избоените хора.Успех и безпроблемно раждане желая на всички Hug

# 427
emmily.m, teodora_popova, благодаря ви за положителните емоции, които ми изпратихте, както и на всички други майчета тук  Hug. Аз вече се върнах към абсолютно позитивната си настройка, в неделя се изнасяме за село, там ще си почивам докато се появи малката и се надявам септември да се върна в темата с много хубави новини  Praynig Praynig

# 428
Здравейте мами! пише ви една мама на две прекрасни деца. Най-горещо ви препоръчвам АГ "Селена"-Пловдив-Целият екип са страхотни професионалисти и хора с големи сърца и най-вече моят акушер-гинеколог д-р Здравко Минев, на когото дължа живота си и този на децата ми!

# 429
  • Пловдив
detelini пожелавам ти приятна почивка и леко раждане!
Чакаме те през септември с най-добрите новини!  Hug

# 430
детелини недей да четеш лоши неща и да натоварваш психиката си ,казвам ти от личен опит първото си дете родих нормално 19 часа мъки във вми,толкова лош спомен ми остана, второто дете реших че ще го раждам в селена .и аз бях чела каквили не неща за селена че ако си по рано от термина те връщали или ако иамш уговорка с лекар а се случи да родиш по рано той не се отзовавал.това са пълни глупости.наложи ми се да родя не на датата определена за секцио дори беше неделя д-р топалова реагира веднага въпреки ранния час на операцията присъстваше неонтолог от окръжна болница всичко е организирано,до мен жената имаше проблеми с бебчето и го извозиха с линейка до окръжна.наистина бъди спокойна в селена има страхотна организация.а до това дали има по сериозни проблеми с бебчето никой не може да предвиди в крайна сметка те са лекари а не богове.пожелавам ти леко раждане.

# 431
 newsm78 HugНякой знае ли кога е роден Д-р Минев???

# 432
# 433
не се шегуваш нали Laughingа коя година знаеш ли

# 434
Момичета,искам да ви попитам кой от следните лекари ще ми препоръчате: д-р Матева,д-р Кръшков или д-р Котева?

Общи условия

Активация на акаунт