АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • до Пловдив
Момичета,искам да ви попитам кой от следните лекари ще ми препоръчате: д-р Матева,д-р Кръшков или д-р Котева?
аз раждах при д-р Котева останах много доволна от нея препоръчвам ти я

# 436
Мисля, че д-р Матева няма. Whistling Иначе, аз раждах при д-р Матев и само хубави неща мога да кажа за него! Peace

# 437
 newsm78И аз мисля,че няма Д-р Матева...но сега не знам.Аз раждах при Минев и Матев Peace

# 438
Ами,объркала съм се  EmbarassedБлагодаря за поправката,да не се излагам като се обаждам в клиниката.  Hug

# 439
Здравейте на всички.Следя темата от много време,дори съм регистрирана от 2 седмици но все ми излиза някакъв проблем и немога да си вляза с ника  newsm78 Cry   Тааа и аз ще раждам в селена при д-р Минев,всичко ми е ясно ужжжж вече,само не знам при приемането за раждане ли да носим парите за раждането или..........?Защото ще е нормално разждане и незнам кога точно ,а нали не приемали с карти та да се подготвим че няма време  Simple Smile Благодаря ви предварително  Grinning

# 440
  • Пловдив
:p ,заплаща се при изписването.Пари предварително не взимат

# 441
love
За мен добрите акушер- гинеколози са тези, които превръщат най-радостния ден в живота на една жена в наистина специален ден. Такъв е д-р Здравко Минев от АГ болница "Селена"-Пловдив. Той е един страхотен специалист с огромно сърце. А целият му екип от специалисти са едни добри професионалисти. Аз родих и двете си деца при д-р Минев и не съжалявам. АГ болница "Селена"се намира в гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе" 80, тел. 032/648 020; 088 6418 841. Частният му кабинет се намира в гр. Пловдив, ул. "Киев" 9, ет.1, вляво /до Бирената фабрика/, за предварително записване: тел. 0887407419.

# 442
Eх Хубенова,за никой не остана съмнение как може да открие доктор Минев. Laughing

# 443
 Hug ThinkingЗдравейтеееееее,да  побутна малко-няма ли кой да пише Wink

# 444
мамите на който им предстои раждане да престанат да си мислят глупости.аз родих преди 1год.в СЕЛЕНА секцио при СТАВРЕВ и съм много доволна.белега почти не се вижда вече.болки имаше 3 дни,а след 2 седмици забравих че съм рязана.ходя при него от 9год.късмет на всички и без да мислите глупости. preggo

# 445
 HugМомичета,някой беше писал на кои дати има ден на отворените врати в Селена newsm78,но не си спомням даже мисля,че до края на годината беше писано месец по месец...За да не ровя назад моля ако някой се сети да пише Praynig

# 446
Мисля, че по което и време да отидеш, винаги ще има кой да те разведе из отделението Hug

# 447
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
ето тук можеш да намериш инфо за дните на отворени врати

# 448
Момичета,аз родих първото си дете в СЕЛЕНА и съм наясно за обстановката вътре...знам,че няма да откажат на който и когато и да е,но питам за точни дати за други мами благодаря  bouquet

# 449
Здравейте!
Може ли някоя от вас да ми изброи точно какъв багаж си е взела за болницата.Притеснявам се да не забравя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт