АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Аз бях си взела тоалетни принадлежности,чехли и една хавлия за баня и лице.Просто от друго нямаш нужда

# 451
Благодаря,Нина!
А дамски превръзки и лигнин да си взимам ли?

# 452
  • Пловдив
Не е необходимо.От там ти дават превръзки.

# 453
не,оттам ти дават

# 454
ако още нещо те интересува,не се притеснявай,питай

# 455
Аз също си носих само тоалетни принадлежности,чехли и една кърпа.В буквалния смисъл на думата нищо друго не ти трябва-абсолютно всичко ,което ти е нужно или за което се сещаш ще ти го дадат Winkдаже както казваше моя доктор Laughingда си взема само чехли и червило ,но ако забравя  ще ми намерят на всяка цена Joy

# 456
Забравих да кажа,че сега за второто нещата са ми още по-ясни Praynigсамо дано всичко да мине добре живи и здрави до тогава.

# 457
Здравейте момичета, вчера се върнахме от Селена с още един човек в нашето семейство  Grinning - нашата дъщеричка Моника!Нямам думи да опиша колко съм доволна и щастлива от избора си, една част от мен остана там с прекрасното преживянате, което ми дари д-р Матев и екипът му   bouquet. Насълзяват ми се очите, защото раждането ми беше точно такова, каквото исках да бъде поне този път! Ще пиша повече по нататък, сега се мъчим с кърменето, цяла нощ сучене и сух памперс  Sad   На всички, които сте се запътили към СЕЛЕНА - предстои ви страхотно преживяване!

# 458
  • Пловдив
detelini ,честита принцеса  bouquet

чакаме разказчето

# 459
detelini, Честита Дъщеричка! Hug Да ви е жива и здрава и само радост да ви носи!  bouquet

# 460
detelini , първо честито ! Искам да попитам по време на бременността при д-р Матев ли си ходила на прегледи или някъде другаде. Питам понеже аз съм в 13 г.с. и  вече 2 пъти ходя при него да гледаме бебче и съм доволна, решила съм живот и здраве да раждам в Селена, но не съм сигурна към него ли да се насоча или към някой от другите лекари там.  Моля те когато имаш възможност пиши малко повече информация, че за д-р Матев почти нищо не съм чела. Благодаря и успех с кърменето  Wink

# 461
detelini,честита ви рожба да ви е жива и здрава и много щастлива много да ви радва  bouquet Hug Simple Smile

# 462
Здравейте отново,
Елфита, разкачето ми е много приятно да го споделям. Раждането ми беше всичко, за което бях мечтала. Предварително бях споделила с д-р Матев за първото ми дълго и мъчително изгонване на бебето. И той направи всичко възможно с второто да не е така, и не беше! Просто него не го мързи да води нормални раждания и дава всичко от себе си! През цялото време на индукцията беше до мен, чувствах се спокойна и сигурна. Д-р Кючюков също е голям професионалист Peace. Три дена след раждането бях като нова Laughing. Д-р Матев не само оправи поразията от стар шев направен ми в Шейново, ами и успя да ме предпази от разкъсване на стара рана от опреция на много кофти място. Благодарение на него се радвам на слънчевите дни без абсолютно никаква болка. След първото раждане бях психически и физически травмирана, сега съм точно обратното -  Peace.
gigiaa, бях ходила на преглед в Селена при друг доктор веднъж, бях много доволна също, но когато отидох при д-р Матев, почувствах, че това е моят лекар, въпрос на лично усещане. Не мисля, че в Селена може да има грешен избор на лекар, а специално за д-р Матев аз вече се изказах - знае какво прави, прави го отлично и е много отговорен    bouquet. Не знам какво те кара да се чудиш щом и ти си доволна  Hug Питай още, ако нещо съм пропуснала  Hug
И още нещо - отсега нататък ще ходя само при д-р Матев за всякакви профилактики и прочие, въпреки че не е в моя град.Съжелявам, че не съм го открила по-рано, но се радвам, че го намерих  Laughing

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 12:24 от detelini

# 463
Момичета,предстои ми да правя БХС-правила съм много изследвания в лаборатория Писанец,но нещо тези дни заговориха много неприятни неща и се чудя накъде.Моля за мнения или някой да каже добра лаборатория и аз не знам newsm78

# 464
  • Пловдив
На мен ми взеха кръв в "Селена" и изпратиха пробата в Националната гинетична лаборатория в София.Резултата пристига до седмица.Като си гледам изследването била съм точно в 16 седмица и 1 ден.Струваше 80 лв. Hug

Общи условия

Активация на акаунт