АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Жужагад, благодаря за отговора Hug

# 271
  • Пловдив
lubricant ,мануално изобщо ли не са те пипали.И малко да пипнат с ръка го водят за мануален преглед и като сложат ехото става 40 лв.

Но може и да са вдигнали цените от преди 3 м

# 272
Стеф, и аз бях сама в стаята №16, без да го искам и без да плащам. Като пристигнах сутринта, първо ме изпратиха в двойна стая, а после,не знам защо, преместиха в единична.
На теб не остана! Стискам палци!!!  Hug

# 273
Благодаря, Мамочка Blush Hug
По телефона миказа, че не се знае доколко ще е натоварено отделението, така че като ида в понеделник на място ще се види мога или не да ползвам въпросната стая. Но явно искат вече да се плаща допълнително, и аз не си спомнях някой да е споменавал за такова нещо...

# 274
  • Пловдив
Стеф,една моя позната я ползваше 16 стая през февруари месец.Не е заплатила и стотинка.Но тя си водеше консултациите при Матев и при него роди.Явно когато си ходиш при лекар от Селена ти я дават без проблем.А ако отиваш на общо основание се плаща.Ти нали не си водила там консултации,а просто отиваш за секциото.

# 275
Мен също ме настаниха в нея без да съм държала на това
бяха свободни тя и стаята, в която лежах като раждах Стефания, даже като ме пита акушерката й казах, че с първото си раждане съм била в 12 стая, ама тя вика- айде ще те сложа самичка в 16, за мен беше без значение къде ще ме настанят
като раждах Стефания си бяхме почти само сами в стая, нямаше много раждания тогава  Mr. Green
сега е лудница

# 276
  • Пловдив
втория път и аз ще искам 16.Наистина е лудница сега,а и зависи с кого ще се паднеш.Аз бях с една арменка,която не говореше български.Само охкаше и пъшкаше,а й беше второ секцио.Подейства ми ужасно подтискащо.

mini_79 ,в 16 стая имаше постоянно посещения,нали.Не се налааг да се ходи в стаята за посещения,защото си сама и няма на кого да пречиш

# 277
Rolling Eyes ми и да е имало, нямаше кой да ми идва на свиждане толкова много на мен
нали не съм от пловдив
иначе пускат и родителите и съпруга до вътре в стаите

# 278
  • Пловдив
mini_79 ,пропуснала съм,че не си от Пловдив  Hug

По стаите пускат докато си с катетър и не може човек да се отпусне,защото има и друга мама и бебе,на които се пречи и се носят болести от вън.

# 279
  • Пловдив
Аз също се интересувах при какви условия мога да съм сама в стая.Заплаща се 100 лв. допълнително на ден.Аз не съм плащала допълнително, но по времето, когато раждах нямаше много хора.Явно е според ситуацията.Ако стаята е свободна и не е много натоварено, ти я "подаряват".

# 280
Елфитка - аз съм при Даскалов от самото начало, така че - не съм просто за секцио...много тъпо, както и да е...по принцип не съм социопат, но предпочитам в тези моменти да съм самичка в стаята, а и ужасно се дразня като идват на свиждане в стаята, особено като е от сутрин до вечер...не стига че плащам толкова пари, ами да се съобразявам с други хора - глупаво е.
Ама каквото - такова Confused

Аз също се интересувах при какви условия мога да съм сама в стая.Заплаща се 100 лв. допълнително на ден.
Добре де, как се тълкува това допълнително заплащане - освен 1100-те лева, по още 100 на вечер ли?

Сетих се още нещо - как изкарахте без да пиете течности (айде, яденето как да е) преди операцията - аз в тези жеги сдавам багажа и се наливам постоянно и вечерно време...направо не знам ooooh!

# 281
  • Пловдив
Ами май да.Аз си смятах между 300 и 500 лв допълнително.За свиждането: при мен пуснаха само мъжа ми, всички други бяха в стаята за свиждане.Това е родилно отделение все пак.Не може 100 човека в стаята при току що родила жена и бебето.Ама като е частна болница и май правят компромиси от време на време.Всеки си казва като си плащам имам право.Не много редно,но аз държах на самостоятелна стая и бях готова да си я платя, защото при предишен престой заради операция в съседната стая беше лудница денонощно.Телевизорът гърмеше нон стоп и чак се чудех тези хора забравили ли са къде се намират.

# 282
Ох, много ще ни дойде, значи няма да се класирам...
Благодаря ти много Hug

# 283
  • Пловдив
Обади се и пак попитай.Може и аз да не съм разбрала добре.За всеки случай така го смятах, че да не се окажем неподготвени.

# 284
  • Пловдив
lubricant ,мануално изобщо ли не са те пипали.И малко да пипнат с ръка го водят за мануален преглед и като сложат ехото става 40 лв.

Но може и да са вдигнали цените от преди 3 м
Само преглед, но с вагинален ехограф, може с него да е по-скъпо, знам ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт