АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
detelini,нали каза,че ще раждаш нормално с епидурална-пак си е вид упойка,не може без анестезиолог  Peace А консултацията с него преди раждането е задължителна-на мен така ми казаха  Peace Викнаха ме в 9месец като влезнах да я направим. Тест за упойката обаче не са ми правили....  Rolling Eyes само ми зададе няколко въпросчета и това беше.5 минути са много...

# 331
  • Пловдив
penelopi ,тест се прави само при секцио

аз съм секцио и не съм правила консултация с анестезиолог.но е по-добре да се направи наистина

# 332
На мен д-р Матев,при който родих,ми каза,че консултацията с анестезиолога преди е била препоръчителна,сега вече е задължителна и ми записа час,когато влезнах в деветия  Rolling Eyes
А теста,който на теб са ти правили,не е бил за алергия към упойките ,а към антибиотиците.Аз питах анестезиолога на консултацията,защото преди това бях изчела всички теми тук във форума и едни казва:"правят тест",други казват:"Не правят!" Rolling Eyes и реших да питам защо е така-човека ми обясни,че се прави тест при секцио за алергия към антибиотика,който след самата операция вливат задължително  Peace

# 333
  • Пловдив
и на мен ми казаха,че консултацията е задължителна,но не ме върнаха при положение,че не съм я направила /макар че знаех/ и ми я направиха преди операцията.

когато ми правиха тестовете на ръката питах за какво и ми казаха за упойки.явно на всеки казват различно.антибиотик не са ми давали/вливали.попитах и затова-казаха,че само ако има нужда

# 334

когато ми правиха тестовете на ръката питах за какво и ми казаха за упойки.явно на всеки казват различно.антибиотик не са ми давали/вливали.попитах и затова-казаха,че само ако има нужда
И при мен така беше.
Стеф! Честито ти рожба!!! Да сте живи и здрави!!! Пожелавам ти бързо въстъновяване, а на малкия Ивайло да радва много мама и тати и да папка добре!   bouquet

Детелини, аз избрах Минев не по отзиви във форума, а по снимка  Grinning Всички лекари там са добри, обаче на мен беше приятно да знам,че за нас с Мишенка ще се погрижи конкретни хора.  Peace
Ако си нормално раждаш с епидурална упойка, и ако се наложи секцио, то в същия катетер се добавя повечко упойка, това е. Така ми обясни Кючюков, когато говорих ме с него за моето предишно раждане.

# 335

И при мен така беше.
Стеф! Честито ти рожба!!! Да сте живи и здрави!!! Пожелавам ти бързо въстъновяване, а на малкия Ивайло да радва много мама и тати и да папка добре!   bouquet

Детелини, аз избрах Минев не по отзиви във форума, а по снимка  Grinning Всички лекари там са добри, обаче на мен беше приятно да знам,че за нас с Мишенка ще се погрижи конкретни хора.  Peace
Ако си нормално раждаш с епидурална упойка, и ако се наложи секцио, то в същия катетер се добавя повечко упойка, това е. Така ми обясни Кючюков, когато говорих ме с него за моето предишно раждане.

Привет и аз ходя при Минев, но още от първата ми бременност през 2005 г. Тогава беше още във "Весела" и заедно с Кючуков 2006-та ми правиха секциото само с епидурална упойка. Сега живот и здраве, януари съм пак при тях в Селена.  Hug При секциото вливат морфин през катетъра, при нормалното не знам как е, но обезболяването е страхотно, аз още на 3-я ден исках да си ходя от "Весела", но ме накараха да остана и 4-я ден, че ми правиха профилактика против емболия, която е задължителна след секцио.  Peace

# 336
благодаря ви, момичета, за отговорите  Hug. Утре сме в Селена на преглед и ще се разпиша да разкажа  Simple Smile
Другото, което искам да ви помоля е да ме насочите към магазини за бебешки дрешки в Пловдив. Ще минем през Вис Виталис, но ако имате и други идейки за по-големи магазини, защото с този корем и дете не ми се обикаля по различни, ще се радвам да ги споделите и да ми кажете къде точно  се намират   bouquet

# 337
благодаря ви, момичета, за отговорите  Hug. Утре сме в Селена на преглед и ще се разпиша да разкажа  Simple Smile
Другото, което искам да ви помоля е да ме насочите към магазини за бебешки дрешки в Пловдив. Ще минем през Вис Виталис, но ако имате и други идейки за по-големи магазини, защото с този корем и дете не ми се обикаля по различни, ще се радвам да ги споделите и да ми кажете къде точно  се намират   bouquet

Магазин Штъркел, намира се на Малчика, точно в блока зад градинката, преди прелеза в посока МОЛ-Пловдив. Магазин с детски колички, ванички, дрехи, шишета и пр. има и срещу сградата на НОИ-то, след х-л Лайпциг, но теб какво точно те интересува, ако искаш пиши ми на лични, да не спамим темата.

# 338
Здравейте момичета, ние бяхме в Селена и останахме много доволни от д-р Иванов и всичко останало  Peace-.
Стеф, разкажи повече когато имаш време   Hug

# 339
ривет мамчета и бебчета.
имам питане към вас:с какво си мажете белезите от секциото?след колко време ви казаха,че можете да правите упражнения за стягане на корема?доста имам за сваляне и мисля,че е време да направя нещо по въпроса.

# 340
Има доста такива теми из форума...може да се поразровиш из тях..Сестра ми се мажеше с продуктите на Мустела...Имат един крем за след раждане-страхотен е ,но доста скъпичък....При нея имаше голям ефект...

# 341
петя след 2 месеца можеш да ходиш на фитнес аз питах рехабилитаторката когато ни раздвижваше .

# 342
Петя, мазах белега цял месец с маз и невен, за да не стане груб.  Peace Сега не мажа с нищо.

Може да се правят упражнения след 28-я ден, така каза д-р. Минев. Обаче, аз не се чуствах тогава готова. След два месеца правих балетния урок и някои неща от йога. Обаче всички инструктори по пилатес твърдят,че не трябва да се правят коремните преси 5-6 месеца след секцио. Защото мускули могат да се "раздвижат" и после ще има нещо като "дупка" посредата на корема.
И аз съм с коремчето като в 5 месец, но ще изтрая още малко.  Peace

# 343
аз този белег не знам какво да го правя - пръсках го с Оксикорт и сега е зелен Sick
дайте съвет за измиване, така да се каже - с какво да го почистя? Sad
изписали са ми Контратубекс и трябва да го почвам...

# 344
Аз мажа с дерматикс, но за сега ефект не виждам  Rolling Eyes груб е, дебел и червен, а след операцията и до към месец след това не беше такъв, после даде някаква реакция.......мисля да пробвам с невен и маз понеже виждам че кремовете от по 100 лв не ми помагат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт