АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
acid ,д-р Матев ще уважи желанието ти за нормално раждане  Peace

# 676
Това въобще не е вярно ,цялата бременост ми е следяха там,аз исках да раждам секцио ,моя доктор до последно не се отказа да ме убеждава да родя нормално.Изборът е изцяло в ръцете на майката,естествено ако няма някакви медицински показания за едното или другото.Така че въобще не  Grinning слушай какво ти говорят, в Селена са истински професионалисти,аз  съм страшно доволна

# 677
Напоследък разни познати ми тръбят,че в Селена въобще не се съобразявали с желанието на родилката и измисляли начин да те накарат да раждаш секцио.Вярно ли е това?
Мен ме водят там,въобще не съм повдигнала въпроса за раждането още,наблюдава ме д-р Матев и съм много доволна от него,но ако случайно се окаже вярно това,как да процедирам?
Не би могло да е по-далеч от истината  Laughing. В Селена гинеколози и анестезиолози държат на нормалното раждане когато всичко е наред  Peace. За д-р Матев пък мога да ти гарантирам с двете си ръце от личен опит, защото родих при него второто си дете и не веднъж сме водили разговора колко хубаво е да родиш нормално  Peace. Като допълнение пък ще ти кажа, че той е в състояние да улесни много раждането ти, защото е невероятен лекар, така че споко  Hug

# 678
Момичета, дали в Селена правят ФМ и към кой доктор трябва да се обърна. newsm78, също и каква е цената. В сайта пише, че ехографски преглед е 40лв, но предполагам на 4д е повече.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 13:33 от spirit

# 679
Момичета,мерси много за отговорите,успокоих се,повече никой няма да слушам  Peace

# 680
Ами 4Д-то мисля че е 80лв!Обърни се най-добре към доктор Кръшков!На 4Д-то е най добър! Peace

# 681
Сестра ми като ходеше последно беше 80 лв. 4D-то в Селена. Преди 2 години аз като ходех, пак беше толкова. Peace

# 682
Момичета,
Моля препоръчайте ми лекар за профилактичен преглед, цитонамазка. И каква е ориентировъчната цена?   bowuu
Признавам, че не прочетох цялата тема, а само прегледах от горе надолу, вие главно раждането и кърменето обсъждате.

# 683
Момичета, дали в Селена правят ФМ и към кой доктор трябва да се обърна. newsm78, също и каква е цената. В сайта пише, че ехографски преглед е 40лв, но предполагам на 4д е повече.
Не знам как е било преди ,но сега само д-р Кръшков прави 4д прегледи в Селена !
Аз ходих на мисля в 18 г.с ,утре ми предстои следващият преглед ,пак при него Hug Горе долу седмица предварително може да си запишеш час,80 лв е цената !
Аз още към никого не съм се насочила  за раждането ,смятам ,че без избор на екип ще мога да мина newsm78

# 684
Да, само той преглежда на 4D. И преди беше така. Peace
Ако раждаш нормално, можеш да минеш и без избор на екип, мисля. Като му дойде времето, отиваш и който е на смяна ще те поеме. Някой по-запознат да каже, че аз бях секцио и не съм много наясно. Thinking

# 685
Вчера дъщеря ми роди там.Секцио,със спинална упойка и за сега е доволна.Много са загрижени,непрекъснато я наблюдават,дано да остане до край така. LaughingУспех на всички.

# 686
Ако си секцио е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НАПРАВИШ ИЗБОР НА ЛЕКАР!Така е,защото всички там са на процент от раждането!

# 687
  • Пловдив
Ако си секцио е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НАПРАВИШ ИЗБОР НА ЛЕКАР!Така е,защото всички там са на процент от раждането!

не е вярно

ако не искаш да избираш определен лекар за секциото трябва да се отиде на преглед в Селена -казваш,че искаш секцио и ти насрочват дата и час за операцията.Който е на смяна той ще те оперира.

# 688
А защо тогава те питат при кой искаш да раждаш Thinking!Има си процедури преди да се стигне до секциото!Ходи се няколко пъти на преглед и естествено,е най-добре да си при един и същ лекар!Не може да станеш и да ти хрумне,да си запишеш час за секцио,без да знаеш в чии ръце ще попаднеш!Затова са направили този избор на лекар!Само,ако си спешно секцио,тогава ще те оперира,който е на смяна!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:25 от Liliq Zlatna

# 689
  • Пловдив
амиииииииииииии мен не са ме питали

Общи условия

Активация на акаунт