Любители на котки, тема 22

• 24 762
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит рожден ден на Blizna4e,а също и на Мъро,за котето,а най вече заради мама котка е добре да остане още малко,ние взехме Мери,но се наложи да я върнем,защото майка и направи мастит,
ПОЗДРАВ ЗА МЪРО

http://www.riversongs.com/cards/surprise_birthday.html
И за Blizna4e/color]
http://www.riversongs.com/greetings/special.html
Хубав ден на всички smile3503

# 226
margita, много си мила, благодаря !  Hug
Осъзнавам, че само ви мрънкам тук и ви развалям настроението....но аз наистина искам коте повече от всичко на света !

# 227
Здравейте,
Предстои да кастрираме Пуфинка и сърцето ми се е свило - днес бяхме да й направят изследвания, утре трябва да се обадя за резултата и ако всичко е наред, в понеделник ще я кастрират. Знам, че това е най-правилното решение, но въпреки това се чувствам зле. Докторът ме увери, че всичко ще е наред - сутринта му оставяме котето, а вечерта си я взимаме - вече излязла от упойка и контактна. На другия ден вече щяла да си е същата. Много ме е страх - все пак това си е операция, ще трябва да й режат коремчето... Ами ако нещо се обърка? А като се събуди сама в клиниката, кой знае колко ще се уплаши. Сега чета по форумите всякакви ужасии и се стресирам още повече.
Моля, успокойте ме - ако някой е кастрирал женска котка, кажете как е било при вас и за колко време се възстанови животинката.
Нарочно исках да го направим тези дни по празниците, за да съм си вкъщи при нея. Ох, не спирам да го мисля. Зле ми е.

Не се притеснявай.
И да днаеш, че е по-добре, че няма да сте наблизо в първите няколко часа след операцията, когато ще бъде замаяна и ще търси къде да се скрие.
Един ден на притеснения е нищо в сравнение в цял живот (за нея) липса на проблеми при разгонването.

БЛИЗНАЧЕ, честит рожден ден. Вярвам, че ще намериш ТВОЕТО коте!

# 228
  • Варна
Близначе, Честит рожден ден на патерички Hug

# 229
МОМИЧЕТА МИЛИ МОИ, ВЗЕХ СИ КОТЕ !!!!!!!!

# 230
  • In a surreal moment!
въх , леле майко.... а мъжо какво каза...ох , да ви мисля и вас сега Simple Smile
Хайде , да ти е честито и дано се спогодите, че аман от неразбрани мъжища .....Simple Smile

# 231
МНого съм развълнувана....Ще ви напиша и подробностите.
Очаквах вчера да ми подарят коте, но както казах не стана.Днес твърдо реших, че такова ще имам.Със сестра ми тръгнахме да търсим из София....Обиколихме сума ти магазини, звъняхме по обяви и нищо.В магазините не предлагаха котета а от обявите повечето котета бяха раздадени.Накрая, вече уморени, стигнахме до един магазин на ул. Атанас Далчев /с/у х-л Плиска/ Жената каза, че едно момиче наскоро е спасило малки котета без майка и сега им търси стопани.Даде ни и телефон.Обадихме се, но тя не вдигна.Прибрахме се у дома.И тогава тя звънна.Каза да отидем да си изберем.Върнахме се обратно на Плиска и отидохме в дома и.Котетата бяха 4, все женски.Черни, с костенуркова окраска.Щом я видях се влюбих.Тя протегна лапичка към мен и ме докосна, сякаш каза - Вземи ме ! Грабнах я в прегръдките си а тя се сгуши, взе да ме ближе по бузата и да мърка.Купихме и всичко необходимо и сега е у дома.Изкъпах я, нахраних я и сега спи у сестра ми.От първия миг се почуства като у дома си и само мърка.Щастлива е.Момичето ги гледаше на една малка тераска....Съпругът ми не знае.Подозирам, че ще имам доста проблеми, но все пак апартамента си е мой и аз решавам.А и дъщеря ми много иска коте, надявам се да го умилостиви.Това е за сега.Ще я снимам и ще пусна снимки.
Кръстихме я Зара.
 Grinning

# 232
МОМИЧЕТА МИЛИ МОИ, ВЗЕХ СИ КОТЕ !!!!!!!!

Бързо пускай снимки!!!
Ще видиш как мъжа ти ще се влюби в котето  Hug

# 233
Мъжът ми я видя.Ядосан е, но нищо не каза.Още преодолява шока.Стискайте палци  Confused

# 234
Ето и първите снимки на бебка :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=11999160

Не е някакво супер красиво, но е със страхотен характер - мило, нахакано, само мърка и много се гушка .

# 235
  • Варна
Ох, много е сладичко Heart Eyes Честито котенце, Близначе. Направо си е красавица Hug Само внимавай, карай по-дипломатично с мъжа ти, да не се озове това сладурче на улицата. Гледай да го убедиш да го задържите.

# 236
Няма да позволя да е на улицата.В много краен случай , имам две села с големи дворове.Дребната току-що го видя и е в див възторг, каза че и било сестриче !

# 237
  • София
Честито котенце,толкова е мъничко и беззащитно,прегръдка от нас Hug

# 238
Аууу, много е красива, истинска душичка е  Heart Eyes Heart Eyes
Колко ли е щастлива, че си има семейство  Heart Eyes Heart Eyes

# 239
  • Пловдив
Прибрах си красавицата от клиниката - вече е кастрирана, но целия ден бях на тръни. Закарахме я към 9.30, оперирали са я около час по-късно, на обяд звъннах да попитам как е - тъкмо се беше събудила. Когато си я прибрах вечерта все още беше замаяна (и в момента леко залита), но веднага отиде до тоалетната. Опитваше се да се качи на дивана и след няколко опита успя. Според докторът до утре вече ще е съвсем добре. Още не съм й чула гласа, тогава вече ще се успокоя. Толкова ми е мъчно да я гледам в това състояние, но знам, че е за нейно добро.

Общи условия

Активация на акаунт