Любители на котки, тема 22

• 24 786
  • 359
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, имам един въпрос. Има ли някакъв начин да се познае какъв пол е малко котенце? Брат ми иска да си вземе коте, но да е женско, а като са малки трудно се разбира. Мерси, предварително!

# 76
Игуанке, Алф  сигурно тежи като гюле  Mr. Green ма много е сладурест! Да го намачкотиш от мене. Иначе сресваш ли го, за да му обираш косми?
Мимс, колкото по- скоро си вземеш друго коте, толкова по- добре. Някак като се улисаш в грижите за новото, ще преодолееш болката. Поне така си мисля.
да ви разправям - тази сутрин мъжа реши да взима нико да го пуска на село.... и аз се правя на съгласна, щото ми писна всеки ден да ми мърмори. И му гледам сеира. Взе той една найлонова торбичка... търси Нико, хвана го. Децата шашнати какво става. Подшушвам аз на големия да почва да действа - той си знае как  Mr. Green
Та мъжа се опитва да натика Нико в торбата, Мони го издърпа бързо и почна да имитира нещо като реване (ама пък мъжа не се усети) Светлин и той като се развика - няма да ни пипаш коткитееее, не си ги давамеееее. Аз седя отстрани и се подхилквам. А мъжа - ама майка ви ми даде да го взема, питайте я. Аз вдигам рамете - с тях се разбери  Joy
Та тръшна торбата и си излезе на работа.

hey_ya, ветеринар ще разпознае пола със сигурсност. вие може да се опитате леко да опипате - ако има 2 малки топки... значи е мъж.
А за котката в подписа ми - яде магданоз, ама не е моя котка, нито моя снимка, просто я харесах.
Тъй си мисли той, че ще ми маха котките.
А освен това снощи Светлин му каза, че не котките щели да си ходят, ами той, и то от там - и сочи прозореца  Laughing
Вчера пък следобед изкарах за малко Нико пред блока с нас да види свят. И една съседка като го видя и вика- оооо, ама тя бременна ли е  hahaha   То неговото шкембе си е като на бременна котка с 5-6 котета  Grinning

# 77
  • Costa Rica
Ted, мъжът нали не чете тук?
 Joy hahaha Представям си сценката!

Алф е великолепен. Какъв ли е на мачкане...

# 78
Не чете, не чете  Mr. Green
Момичета, някоя от вас да поръчва от Ла Редут?

# 79
на мачкане е невероятен  Heart Eyes но не дава мн. та ходя поодрана малко  Grinning но няма такова удоволствие от меката му шишкава осанка  Mr. Green
тед кет, мн. смешна история... а за Нико  Laughing и той си похапва значи...
и да не е само думи
една снимка от нета
 Heart Eyes

# 80
  • София
Mims-Mims - моите съболезнования. Hug  Cry

# 81
  • София
Mims, страшно съжалявам за загубата ти. Прилича досущ на едно от моите момченца, само дето твоето е с по-сериозна муцунка. Знам, колко ти е болно и искрено ти съчувствам.

# 82
  • София
Не чете, не чете  Mr. Green
Момичета, някоя от вас да поръчва от Ла Редут?

Ted, поръчвах до преди година, но вече ме мързи. Искаш обща поръчка или нещо да попиташ?

# 83
Мерси, Емел, аз порових тука и намерих темата, даже се свързах с една мама, която поръчва и ще се включа в една поръчка.  Heart Eyes

# 84
Момичета, покрай темата със земетресението се сетих да попитам как реагираха вашите котки и котаци? Моята не реагира никак. И на миналото земетресение не реагира. Аз така се успокоявам - усетя земетресение и веднага търся котката, за да я наблюдавам... като видя, че ме зяпа безучастно се успокоявам.

# 85
  • Варна
Никак не реагира моето. Седеше на мивката като разтресе, аз стоя права насред стаята и треперя, мъж ми си лежи на дивана, Кетя ме гледа умно, но не се уплаши изобщо. И аз се поуспокоих като я видях така спокойна.

# 86
# 87
  • In a surreal moment!
за землетръса - аз си лежах на леглото и гледах тв , Писанчо се беше излегнал на перваза на прозореца и зяпаше задълбочено ....никак не реагира ...аз го усетих като хълцавица , много мигновенно...брат ми , който не го усети почти ме убеди , че съм получила мускулна крампа...
Шуши някъде се е запилял и незнам дали той е имал някаква реакция...

Пак са разгонени ...Писанчо се е натиснал тия дни в мен и ...има спазми на едно срамно място ...прилича на секс хипнотизатор - настанява се в прегръдката ми и ме фиксирова с дълбок поглед , последван от ритмични тласъци....прррроЗтаккк.... Mr. Green

# 88
Аз никакво земетресение не съм усетила, котката нямам идея, ама не е мяукала странно. Joy

# 89

Общи условия

Активация на акаунт