Любители на котки, тема 22

• 24 764
  • 359
  •   1
Отговори
# 240
Ето и първите снимки на бебка :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=11999160
Не е някакво супер красиво, но е със страхотен характер - мило, нахакано, само мърка и много се гушка .
Малка душица Hug. Мн интересна украска и има риважи пръсти Flutter.
Вчера Марго и Рижо замезиха с по 1 врабче преди вечеря, а след нея какво тарбуси бяха отпрали... Ох, мн сладки бяха.

# 241
  • Варна
МериДжей,
радвам се, че всичко вече е зад гърба ви и е минало добре Hug Тъкмо влязох в темата да видя има ли новини от вас.
Марго и Рижо значи са истински ловци Party Мъчно ми е за врабчетата, но какво да се прави, това си е в котешката природа Peace

# 242
  • Пловдив
Момичета, толкова съм щастлива!
Котинка вече е съвсем добре и ако не беше обръснатото коремче, нямаше да се познае, че е правена операция!
Търчи из апартамента и се катери по прозорците, както и преди.
След десетина дни пак ще имаме ходене до клиниката да й махнат конците и това е!
Благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 243
  • Варна
МериДжей,
а каква е цената за операцията?

# 244
  • Пловдив
Изследванията струваха 36 лв (правихме ги в почивен ден, иначе нормалната цена е 26 лв), а самата операция - 80 лв.

# 245
  • София
В София май е 120лв,но може и да греша. Thinking

# 246
Нашата операция беше 70 лв. - кастрация+отстраняване на киста, направихме я в магазина от който Близначе е разбрала за котетата.

# 247
  • София
Може и да бъркам,все пак имам някакви бегли спомени от ценоразписа Peace

# 248
Може и да бъркам,все пак имам някакви бегли спомени от ценоразписа Peace

Едва ли бъркаш, просто цените са им варират много.

# 249
  • София
Случайно да имаш спомени ,ако си погледнала,колко е мъжката кастрация. За Пинко платихме 35лв.

# 250
Случайно да имаш спомени ,ако си погледнала,колко е мъжката кастрация. За Пинко платихме 35лв.

Не, но мога да попитам, ако трябва  Hug

# 251
  • София
Не,не се занимавай изобщо.От чисто любопитство се интересувам.Ако взимаме друго коте( скоро ) ще е женско,така че няма да ми е нужна цената за мъжка кастрация.

# 252
За Нико платих 40лв за кастрацията.

# 253
Мислите ли че трябва непременно котката да е раждала и тогава да се кастрира ? Аз се чудя как да постъпя като дойде време....
Ох, момичета, нормално ли е да ми е толкова трудно ?  Confused Имам всички условия и ще се грижа за котето а и знаете колко го исках.Но се чуствам както когато се роди Калина - уплашена, неуверена в себе си.Хиляди въпроси нахлуват в главата ми....Ще се справя ли, ще осигуря ли на котето перфектен живот, как да накарам мъжът ми да я обикне,и т.н. и т.н. Страх ме е от провал.При вас така ли беше или съм луда ?  Confused

# 254
blizna4e честит рожден ден на патерици и нов член на семейството! smile3525 Много е сладко малкото пухче.
Надявам се мъжа ти да се примири и да нямаш проблеми с него.
Бъди сигурна, че котето ще е щастливо с вас.. ти с толкова любов си го взела. Не се съмнявай в обратното.

Скоро ще трябва да посетиш ветеринар за ваксинациите и може да обсъдите въпроса с кастрацията.
Моята Шана я кастрирах още преди първото разгонване и лекар ми каза, че няма абсолютно никакво значение дали котката е раждала.
Дори ще се повторя и ще кажа, че кастрация преди разгонването намалява шанса от злокачествени заболявания на млечните жлези.

МериДжей радвам се, че всичко мина нормално и сте добре с котинка.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт