Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 930
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Tatjana Ще разкажеш ли малко за:Шри Ланка,Малайзия,Южна Корея,Филипините.Моля  Praynig ако има и снимки  Grinning

Какво те интересува? Трудно ми е да кажа нещо с 2, 3 думи, особено ъа Корея и Филипините, където живях  Crazy

# 31
  • Някъде там...
Tatjana,толкова много ме интересува та чак сънувах,че съм там  Blush Няма значение количеството информация интересно ще ми е едно виртуално пътишествие  Peace

# 32
  • В подножието на планината
Напоследък си мечтая за Египет.А по принцип, искам да обиколя света.

# 33
Искам да добавя нещо забавно,за мен най-лесния начин да видите известни личности с децата им в Лос Анджелис е да отидете в парк Coldwater Canyon в Бевърли Хилс.Според една приятелка,която живее там,в този парк направо си правят "сбирщини" понякога.Аз успях да се добера само веднъж и не видях никого,но като си тръгвахме май Джесика Алба се  задаваше с дъщеря си,ама не съм много сигурна Rolling Eyes Embarassed

# 34
Cheryl, мерси за инфото, звучи забавно, дано наистина да е така  Simple Smile. Ще се пробваме като посетим ЛА.

# 35
  • САЩ
Като гледам всички колко много сте обиколили чак ме хваща срам  Embarassed да се запиша в темата с моите едва две посетени страни - Гърция - о. Тасос и САЩ, където и живея.  Тук съм ходила до Чикаго, Лас Вегас и околности (Хувър Дам), Ню Орлеанс (преди урагана Катрина), Минеаполис, Сеинт Луис. Непрекъснато правя планове за нови екскурзии и ваканции и не знам ще ми стигне ли тоз един живот да ги осъществя  Mr. Green
Май няма място където да си сложа пръста на картата на света и да не искам да отида. Само пари и време ми трябват  Wink

# 36
Май няма място където да си сложа пръста на картата на света и да не искам да отида.

Аз примерно нямам никакво желание да ходя в Азия - Русия,Тайланд, Индия, Китай, Филипините ... просто не ме влече и това е  Embarassed

# 37
  • Ispania
Pops F ,това е хубаво Wink,така имаШ по малко места да обикаляШ Laughing

Аз пьк за Русия си ме4тая Simple Smile

# 38
Pops F ,това е хубаво Wink,така имаШ по малко места да обикаляШ Laughing

Аз пьк за Русия си ме4тая Simple Smile

Да  Wink

# 39
живи и здрави да сме само.
Сега искам Оман. Но всяка нова държава би ми била интересна.

# 40
Мен съпруга ми ме  запали по пътешествията,сама и багажа нямаше да си събера Rolling Eyes.
Аз все искам да отида на някой от конкурсите Мис САЩ или Мис Вселена,обаче нещо все не успявам.Мъжа ми се оказа в Лас Вегас и отиде да гледа Мис САЩ на живо Crazyоще не се е върнал да го питам подробности около събитието и как е успял да се сдобие с място там.Само по телефона ми каза,че нашето момиче(Лаура Чуканов) е била изключително красива с една жълта рокля с огромна цепка и че Мис Калифорния не е станала Мис САЩ само заради отговора и на въпроса за  браковете м/у гейове.
тити и аз искам да посетя Оман.
Сега се сетих,че искам да посетя Доминиканска Република,Египет и може би...Мумбай.Родителите на мъжа ми ходиха там и нямаха думи като се върнаха.Някой ако има впечатления от Мумбай да споделя Wink Hug

# 41
Има ли някой к не е фен на Париж?За мен Будапеща и Прага са най-чудесните Европ.столици,Виена и Париж нещо не ме спечелиха,дори на 2ро и 3то четене.
Искам да видя Бразилия; Барселона,Лондон,Мюнхен; отново южна Гърция; Изреал; Арабски свят.

# 42
Има ли някой к не е фен на Париж?

Аз  Simple Smile.
--
На първо място в списъка ми са Камбоджа, Гватемала, Мароко и южна Испания. Но общо взето не ме привличат единствено места, на които основна забележителност е лежането на плажа.

# 43
Искам да отида на безброй много места, излишно е да се напъвам да ги изброявам.

Но през последните години в мен се роди неистово желание да посетя Япония. Нещо неописуемо ме влече натам и незнам кое и защо.

# 44
Искам само в Африка, Азия, Австралия, в Америките, на Антарктида и пак в Африка. В Европа навсякъде също бих отишла на поправителен.
Само здраве да е и това ще стане.

Сега без майтап. Искам в Русия, Китай, Намибия, МеХико, Австралия. От всичко това пак бих си починала под някоя карибска палма, макар и на един от най-красивите плажове да съм наслаждавала в добрата стара колониална Испания. Grinning

П.С. Татянка, преди да замина на пътуването си по Транссибирската магистрала ще имам нужда от шопинг и калчер в Лондон. Идваш ли?

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 23:08 от Мамунката

Общи условия

Активация на акаунт