Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 983
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Идвам  Hug

Боряна, от Шри Ланка и Малайзия нямам снимки, т.е. имам, но не са дигитални. От Корея и Филипините имам но трябва първо да ги прехвърля на новия компютър  Tired

# 46
  • Някъде там...
Tatjana,те снимките щяха да са просто екстра към разказчето...Кажи какво видя там ,къде беше , нещо интересно,нещо странно ох искам да знам всичко  Peace

# 47
За Шри Ланка специално не мога да кажа много. Бях там след матурата, т.е. отдааавна  Whistling а приятелката ми, с която ходих, се раъболя там, не понасяше профилактичните хапчета против Малария  Sad  И така и аз бях вързана за хотела, където тя лежеше болна в стаята  Sad  Но впечатлениета ми са много добри. Учтив народ, има много да се види, вкусна храна и ниски цени. Тъй като не можах да видя нищо 1вия път, искам да се върна някой ден  Peace

# 48
..мисля, че съм видяла много.. от всичко по-малко..
цяла Европа, Близкия и Далечния Изток, Африка, тропически острови и тн..
Америките само досега съм ги пропускала..Щатите не ме привличат много, а Южна Америка се надявам да е тази година..
Иска ми се.. да погледам китовете край Исландия или да изкатеря Килиманджаро..да се разхождам из Големият бариерен риф или да се повозя на истинска руска тройка зимата в Питер..бих се качила и на Транссибирската железница, за да премина през цяла Азия или да прелетя и погледна отвисоко фигурите на Наска, Тибет или каменните глави на о-в Пасха.. ама тва са все в сферата на мечтите..

# 49
видяла съм и аз доста, но по-добре да пиша какво искам да видя:

1. Нова Зеландия - уникалната природа, планини, езера, гейзери и всичко наоколо
2. Перу - като цяло Южна Америка засега ми убягва

Иначе съм била в Африка, Азия, Северна Америка, Карибите и много, много от Европа...........

# 50
мечтата ми е да отида в Индия за да видя Тадж Махал, а след това навсякъде, където не съм била.  Laughing
от малкото посетени места до този момент ми харесват Монако, Барселона и Истанбул. Peace
надявам се да обиколя света един ден.  Praynig

# 51
  • Sofia
Искам да отида в Южна Америка, Китай,  Египет.

# 52
Абсолютните ми мечти са три - Индия, Бразилия и Австралия. Знам, че ще ги видя някой ден.
Иначе си правя планове за всяка година - тази година ще съм на вълна Испания. Правя планове за Ирландия, Йордания /Петра също ми е много на сърцето/ и Египет /ако успея да разсея предубежденията на половинката/.

# 53
Нисти, като спомена Зеления остров се сетих, че поне оттам съм качила снимки. От година африканските ни снимки кротуват даже несортирани на харда.
Ей-й ooooh! Забравям! И от там имам една стохилядна в нета.

Монако пък с какво ви впечатли? За мен примерно Сент Тропе има къде-къде повече атмосфера.

# 54
Мамунката, страхотни снимки. Благодаря, че ги сподели. Аз правя планове за септември в Ирландия и дано стане.

# 55
  • Варна
Страхотна темичка!  Hug  Така се размечтах... Blush Аз съм била само в САЩ и на път за там - 2 дни в Италия(нищо не съм видяла от последната). Мечтата ми е околосветско пътешествие. С удоволствие  се присъеденявам към форумската среща, която се заформя.  Heart Eyes

# 56
  • зад парка
Искам да отида на о-в Корфу и на о-в Крит. Слабост са ми островите, особено егейските Party
Близо са , достъпни са , а залезът над морето е прекрасен...

# 57
Страхотна темичка!  Hug
Била съм в Ливан, Сирия, Египет /всяка година последните 4-5 години  ходя Wink/, Турция, Гърция, остров Родос, Тайланд, Шри Ланка, Китай, Хонг Конг, Макао, Италия, Испания, Франция, Монако, Холандия, Словения, Хърватска, Чехия, Сърбия, САЩ.
Определено си мечтая за Африка  Peace - Танзания, Кения, Зимбабве, Ботсвана, Замбия ... Много бих искала да отида и на остров Сокотра, където се срещат уникални растения и животни, запазени само там.  bouquet 

# 58
Здравейте на всички.Аз имам щастието много да пътувам и навсякъде където съм била е невероятно красиво.Първото ми далечно пътуване беше до Рио де Жанейро-Бразилия,нямам думи да опиша красотата на това място ходихме до статуята на Исус и Захарната глава.Посетих Венецуела,Китай,Сингапур и Малайзия Монако, Франция.Градовете които пак бих посетила ако имам възможност са  Шанхай-космополитен град,Сингапур-най-подредения и чист град в света,Куала Лумпур- много модерен,Монако-най-безопасния град и Париж-романтика.Пожелавам ви един ден да отидети и вие да там за да усетите на място тази невероятна атмосфера.

# 59
  • Варна
Не се ли размечтахте много. Помисле те си ,че не всеки има възможност да обикаля света като вас.

Общи условия

Активация на акаунт