Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 930
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
  • САЩ
Не се ли размечтахте много. Помисле те си ,че не всеки има възможност да обикаля света като вас.

Ами тя темата си е за мечти. Като те дразни, не чети.

# 61
Не се ли размечтахте много. Помисле те си ,че не всеки има възможност да обикаля света като вас.

ако случайно не си забелязала това е форум за пътешествия!!!
който не иска или не може да пътува може спокойно да не влиза тук Naughty

# 62
  • Smallville
Ами пожелавам ти смелост да мечтаеш и дързост да осъществиш мечтите си!
Малко е клише,но аз така правя и се чувствам чудесно Wink

А по темата,била съм в Германия,Австрия,в Белгия и Холандия за малко,но съм с прекрасни впечатления.Този март посетих и Лондон,това е градът,който ме заплени до степен,че планирам на есен пак да отида Party.
Мечтая за Париж,Мадрид,Санторини,о.Крит.о.Корфу.
Бих искала да посетя Австралия и Нова Зеландия,звучат ми сякаш са на друга планета Crazy
Много магнетично ми звучи Перу,бих отишла и там,а като съм наблизо бих прескочила и до Щатите Whistling

# 63

Да, бе. Мани! А като си помисля само, че там, където искам да отида и хора живеят, направо ме хваща яд на тях, как така съдбата ги е родила там. Мисля, да се замисля. А? А?

# 64
Мечтата ми е да отида в Индия за да видя Тадж Махал ...
Ах, Тадж Махал го пропуснах в списъка си - и аз искам да го видя. Flutter Има ли някой, който да сподели лични впечатления?

# 65
  • Варна
Аз имам много нетактичен, но пък практичен въпрос  Mr. Green
Кажете какво работите /може и на лични/, че обикаляте толкова  Mr. Green да взема да си сменя работата, да се почувствам и аз като бял човек  Crazy много обичам да пътешествам, ама не става  Mr. Green

# 66
  • пак на Рив Гош
Връщам се да си допълня мнението от началото на темата - ще ми се да видя и фигурите от Наска (то си върви с вече споменатото Мачу Пикчу и форумската среща там  Grinning), остров Реюнион, може и няколко храма в Тайланд и Индонезия. Австралия и Нова Зеландия споменах ли ги? И пак Индия - Раджастан и Агра, Бомбай и Амритсар   Laughing...
И вече не в сферата на мечтите, ами направо на фантазиите - Рапа Нуи (Великденския остров)... ама за там ще трябва като Тур Хейердал да се метна на собственоръчно направен сал...  Laughing

По предното питане - професията ми е в областта на клиничните проучвания и изобщо не е свързана с пътуване  Grinning

# 67
  • Някъде там...
Аз работех на кораб  Peace малък кораб затова и познавам по-добре Европа,Страхотното беше ,че позицията ми позволяваше да слизам на всяко пристанище-на порт не работех  Grinning
Като чета мнениятата на другите откривам още много места които искам да посетя  Mr. Green

# 68
  • София - Бургас
Аз видях Германия, Гърция, декември бях в Египет, но нова година в Истанбул...
Предстои ми през септември живот и здраве Испания.....

Мечтая и за екзотична Азия, Бали, Патая, Пукет, Сингапур и т.н...
Мечтая за Куба - Хавай, ох, много ми се ходи......

# 69
От малка си мечтаех да видя Париж-миналата година ми се сбъдна мечтата. Още съм била в Москва (невероятно красиво е),Прага,Мюнхен,Кьолн,в Гърция.
Ходи ми се на Бора Бора например...където и да е всъщност.Обичам пътешествията.

# 70
В един друг форум си бях изреждала мечтаните дестинации, но заемат доста редове  Grinning  Една жена рече, че ако човек не може да посочи едно или най- много 2 места, а изрежда десетки, значи за никъде не мечтае, а просто си представя, че би могъл да прекара някъде добре, без значение точно къде.  Thinking   Е, как ли бих могла да убедя някого, че всяка дестинация, която споменавам не е случайна, че зад споменаването се крие четене, проучване, гледане на снимки, оферти, мечти...
Та, почти целия свят искам да видя и това е съвсем осъзнато. Няма да го изреждам.
Навсякъде, където съм била, мечтая да се върна отново, с изключение само на едно място.

# 71
Аз имам много нетактичен, но пък практичен въпрос  Mr. Green
Кажете какво работите /може и на лични/, че обикаляте толкова  Mr. Green да взема да си сменя работата, да се почувствам и аз като бял човек  Crazy много обичам да пътешествам, ама не става  Mr. Green

Не работя  Mr. Green

# 72
  • след Околовръстното
Гърция, Македония, Испания и Андора.Есента живот и здраве ще направя една бърза обиколна екскурзийка до Италия и Франция, а голямата ми мечта са Великденските острови.

# 73
Мечтая за Галапагоските о-ви, а може би най-голямата ми мечта е да обиколя Папуа Нова Гвинея - ама като истински пътешественик с раница на гърба Wink
Иначе до сега имах възможноста да отида навсякъде за където съм си мечтала /списъка в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285895.0/ Дано да сме живи и здрави и да преодолеем кризата, че още доста места ни очакват Wink

# 74

Ей това са ми от любимите коментари. Особено предвид запазеното оригинално изписване на думите на авторката Mr. Green Другият дежурен въпрос за доходите също много ме радва. Как да се обясни на един average българин, че вместо в плазми (примерно) някои "инвестираме" в пътешествия и емоции Flutter

Иначе по темата - последните две години попътувах прилично, макар засега да съм стигала недалеч, в рамките на Европа - Италия (Рим, Милано, Венеция), Австрия (Виена двукратно), Словакия (Братислава), Гърция (Атина двукратно), Франция (Париж), Великобритания (Лондон, но засега само командировка Wink)...Мечтая си за доста дестинации, но най-горе в wish list-а ми стоят Барселона, Лисабон, Прага, Санкт-Петербург, Амстердам...из Латинска и Централна Америка - Рио, Буенос Айрес, Хавана...Северна Америка, Африка и Азия някак не ме вълнуват особено. Австралия пък изобщо Blush

Общи условия

Активация на акаунт